НОВИНАР КОЈИ ЈЕ НАЈАВИО ПОБУНУ „ВАГНЕРА“, САДА ИМА НОВЕ ТВРДЊЕ: „Пригожин ће бити мртав за шест месеци“

NOVINAR KOJI JE NAJAVIO POBUNU „VAGNERA“, SADA IMA NOVE TVRDNJE: „Prigožin će biti mrtav za šest meseci“

13 avgusta 2023

Predsednik Rusije Vladimir Putin držaće se istorije i „pozabaviti se“ Prigožinom, kog je proglasio izdajnikom nakon kratkog pokušaja državnog udara Vagnera.

Ovo je izjavio Hristo Grozev, vodeći ruski istraživački novinar.„Svi znaju šta oni Rusi povezani s Putinovim režimom rade s ‘izdajicama’, a Putin to nije učinio. Želi da ga vidi mrtvog. Ne može to još da uradi“, rekao je Grozev za Financial Times.

Grozev je ranije rekao još u januaru ove godine da će Prigožin izdati Vladimira Putina u roku od šest meseci. Njegovo predviđanje pretvorilo se u stvarnost krajem juna, kada je Jevgenij Prigožin, koji je na čelu Vagnera, poveo marš Vagnerovaca prema Moskvi.

„Za šest meseci Prigožin će ili biti mrtav ili će se dogoditi drugi državni udar… Možete da me držite za reč“, rekao je novinar.

KOMENTARI7 komentara

 1. Vitez Rainer says:

  Bolje da ga vrate na font, u protivnom će Ukri brzo doći do Mariupolja.

 2. Raspeto Kosovo says:

  Prigožin može biti mrtav u bilo koje vreme,zavtši prirodnom smrću ili bude ubijen,važno je da VAGNER postoji i deluje u oslobađanju porobljenog dela planete od Četvrtog rajha.

 3. umni 'rvat says:

  Neće,ne.

 4. Brane says:

  Zasto bi neko sklonio Prigozina. Pa nije on od juce...s tolikim kapitalom. Pa on komanduje Vagnerom i on ima svoje sledbenike i pokrovitelje. On samo smeta zapadu, a oni samo trabunjaju. Mute vodu Rusiji....budale.

 5. Jedan tamo, ne znaš 🖕 ga ti ... says:

  Šta se primate na naklapanja ovog Tute Bugarina ?!

 6. ANA says:

  Greška!!! Hristo Grozev nije ruski, već bugarski istraživački novinar!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *