НОВИНАР КОЛУМНОМ ПОДИГАО БУРУ око Вучића, трудница и 15.000!

NOVINAR KOLUMNOM PODIGAO BURU oko Vučića, trudnica i 15.000!

15 oktobra 2016

vucic 435

Piše: Mihailo Medenica

Ma, u pravu je čovek kad kaže da porodilje primaju previše nadoknade od države, pa se to ulenjilo i neće da radi!

Ej, zamislite, za dvoje dece inkasiraju 15.000 dinara, a kako taj isti čovek kaza: “Mnoge od njih mogu volu rep da isčupaju”, pa se to razbahatilo ko da rađaju Vuline ili Stefanoviće, a ne sasvim običnu decu!

Pod onim “čovek” naravno mislim na onoga koji je sam sebe rodio, onog koji je sebi i predak i potomak, onog kojeg zora pita: “Da svićem, šefe, ili sačekam da krenete na posao pre mene, pa da sazovete konferenciju za medije i saopštite kako ste se ponovo mimoišli sa sobom samim vraćajući se s posla na koji ste upravo pošli?!”

Nego šta nego da je u pravu samorođeni, jer zamislite molim vas tu drskost i to zlo od žena koje u ova radna vremena, kada je lakše preći minskim poljem nego ne saplesti se o neki kamen temeljac, imaju vremena i za seks, za devet meseci prenemaganja, pa na posletku kad rode tu sasvim običnu decu bez naročitih predispozicija za doktorante- još ištu i te novce umesto da čupaju volovima repove, ili u nedostatku volova da se aktiviraju na društvenim mrežama kao botovi, tačnije, botice- porodilje i učine nešto za državu kad već država čini toliko za njih!

Neko bi, znam, pomislio kako je svoj predak i potomak izvalio retko kvalitetnu glupost bez trunke empatije u sebi, ali pokušajte samo da zamislite ono što je i on imao na umu dok je govorio: porodilja; onako napupela i celulitna izvaljena na kauču; mleka u nje za onoliko kapućina i makijata a ne pada im na pamet da ponude one koji nemaju ni za sutlijaš deci; prevrću daljinski; ištu po tri i više obroka; a dečica ko maleni Soroši samo broje koliko su šuške zaradili varajući državu, naučena da na telefonske pozive lažu: “Izvinite, mama se ne oseća najbolje, ne može danas volovima da čupa repove, a tata će možda da joj napravi još jedno dete pa ne sme da se napreže!”

Da se razumemo- jedno je natalitet i nasušna potreba države za povećanjem broja rođenih, ali drugo je rađati ih iz tako sebičnih razloga: seks, lova i nikakva garancija da će sutra biti član SNS-a?!

I ja sam podozriv prema tim porodiljama pravo da vam kažem, kako ih vidim u prevozu odmah se hvatam za novčanik jer hoće to i da odžepari, bogami, osim što ište i mesto da sedne kao da nije ležala devet meseci, pa još godinu ili više dana kao dok deca malko ne poodrastu?!

Znači, bebe su male da radile, ali dovoljno velike da zarađuju za don- mame, a?!

E, pa ne može više tako- prodilje na njive, u rudinike, kod Sarape u emisiju, u one navodno uske tunele na Koridoru 11 pa da se mimoilaze u njima; fantomke na glavu pa uz bager tamo gde treba da se sprovede zakon u kolokvijalnom tumačenju; na konferencije za medije, bre, pa kad neko i pokuša da postavi nenaručeno pitanje a one lepo povade tešku artiljeriju iz brushaltera i stanu u odbranu premijera rečima: “Sram Vas bilo na tom pitanju, vidi se da ste jedan od onih što je majka dojila do sedme godine, ostavljajući volove nepočupanih repova da se bave politikom!”

Pazite, bre, 15000 za dvoje dece, a zna se da deca faktički ne troše ništa, tako da bih ja otišao i korak dalje od čoveka koji je i plodovu vodu u kojoj je plivao iskoristio da pridoda za “Beograd na vodi”- garantujem da se drogiraju!

Ne deca već majke, jer na šta inače potrošiti tolike novce?!
Vlast za seks sa narodom nije tražila ništa za uzvrat, osim nešto od penzija, plata, zatvaranja firmi i sličnih sitnica, ali ni jednog trenutka nije zavapila: “Je.emo vas ko volove, aj sad da platite!”

Plaćamo zbog toga- da, ali to je ipak bio seks koji će nam za dve, najkasnije dve i po godine omogućiti da rodimo mečku, a ne kao ovima- običnu decu koja još koštaju kao da su spremale zimnicu ne štedeći ni na čemu!

Sramota, bre!

Dok su majke takve i ne treba da čudi što se deca pitaju otkud nama rep i kopita, a političarima koji onoliko rade za naše divno sutra- samo magareće uši, apetit slona i pamet guske u magli…

(Nedeljnik)

 

KOMENTARI



27 komentara

 1. Trifun says:

  Nervoza jer mu se glavni antisrpski rasista i sponzor, njegov tajni uzor iz Crne Gore poceo pakovati za poslednju brzu voznju gliserom u Bari. Gle cuda obojica su kupili deci stanove u SAD! Cime?

 2. Trifun says:

  Nadam se da ce bar jedan od njih zaglaviti kad dodu na vrata sa kuc,kuc...

 3. Trifun says:

  Tako to biva kada se krene sa macem na srpski narod, prvo u RS, pa onda Crnoj Gori i na Kraju KiM i Srbiji. Nece samo Bosic i Ognjen da padu taj mac sto su potegli. Jel zovu SAD i VB u pomoc preko golubova pismonosa veceras?

 4. Trifun says:

  Bice za njih organizovano izvlacenje kao i za Ante Pavelica. Pa nisu dzaba isli kod Pape tako cesto. Imaju pare, i to ogromne, sve opljackane od pravoslavaca, terorom i kulturnim genocidom. To su najbolje preporuke da se zapadne sluzbe angazuju i zajedno sa Vatikanom evakuisu svoje verne sluge.

 5. Trifun says:

  A onda ce ih NASE prave istinske sluzbe, kada dode do oslobodenja, ganjati po Argentini i ko zna sve, i upucavati. Brutalno.

 6. Boki says:

  Puštem Bosić u septičku jamu,sledi Milo,a posle mila tesno će biti i tom kopilanu u Srbiji.

  • sekula says:

   Pita me danas jedan austrijanac,jesu srbi zadovoljni politikom koju imaju....ja se malo zamislih...kaze on pa za tu politiku su glasali...citajuci sad vase komentare vidim da i niste za bolje...umesto da komentarisete tekst,koji je vrhunska satira,vi mlatite praznu slamu kao i ivek

   • Rade says:

    Drži se ti austrijanaca i jedi govna o njegovom trošku.

    • marko says:

     ja cu jesti govna a sta ces ti i tvoja deca...samo nastavite da glasate za janicare...lepi pozdrav iz EU gologuziji

 7. Trifun says:

  Ja bih vise volio da ne pobegnu. Nego da se suoce sa zlocinima koje su pocinili i da odleze zasluzenu kaznu. Ali sanse su za to 50:50. Videcemo.

 8. Trifun says:

  Citam danas sa nevericom. Burazer MILION Dukanovica kupio Panasonik Plazma TV od 103 inca tezak 350 kilograma za 48,000 evra. Kazu treba kran za njega. U 2008, u Ljubuskom, BiH. Na vrhuncu finansijske krize. Drugi burazer dobio na poklon hidrocentralu pre neki dan. Ali Zapad to podrzava. U ime demokratskih prava gradana Crne Gore i unapredenje vladavine prava. Kazu Crna Gora je odlican kandidat za institucije Zapada i NATO i tim ponasanjem se u potpunosti uklapa u standrde i ocekivanja kakva su na Zapadu. I ljude govore istinu. Tako je na Zapadu.

 9. Trifun says:

  Neki komementatori kazu pa kako Crna Gora moze u EU kada se tako nesto kriminalno odvija na ocigled sviju?! Ne shvataju da je upravo to najbolja preporuka za EU i NATO. Ne shvataju sta je EU i NATO pa tako lupetaju i pokazuju koliko su naivni i plitki.

 10. Trifun says:

  Mislim da ce gradani napraviti veliku gresku ako svrgnu tok diktatora i kriminalca u nedelju jer ce im onda sanse za ulazak u EU naglo pasti. A narocito za NATO. Jer oni zemlje koje nisu ogrezle u kriminali i korpuciji tesko primaju.

 11. Trifun says:

  MILION Dukanovic i njegov kriminalni klan oko njega su dali Vucicu i Nikolicu najmanje 5 miliona evra. Sta sad?

 12. Trifun says:

  Sta ako traze te pare nazad od njih da pokriju troskove sudenja ili bekstva?? Kako ce im Vucic i Nikoloc vratiti te pare kad su to uglavnom potrosili na kupovinu glasova i kampanje? Ko ce zauzeti njihovo upraznjeno mesto? Dveri?

 13. Trifun says:

  Nas politicki sou je nabolji na svetu! Nikad dosadno.

  • Aleksandar says:

   Kako da ne!Samo nek'je zabavno. Hleba i igara. I što dalje ide, biće sve manje hleba, a sve više igara.

 14. Trifun says:

  MILION Dukanovicu PREDAJ SE! Kozaci iz Kotora dolaze da te pociste u nedelju oko 22:10 nocu! Ne pruzaj otpor ili ce sva imovina biti konfiskovana dekretom preko noci i podeljena narodu Crne Gore sledece jutro!

 15. Trifun says:

  Poslednje upozorenje antisrpkim genocidnim hijenama! Ko god ugrozi RS i sam ce biti ugrozen.

  • Bajurina says:

   Trivune brate aj oladi se malo

 16. Lajla says:

  Ko napravi ovog vUCka,brate, zbrzio ga na visinu a glavu mu ne dovrsi.

 17. Bajurina says:

  Trivune,, nemas pojma skim imas posla, moj ti je prijateljski savjet da se smiris i nepises svasta ovdje na ovoj radio stanici!!!!!!!!!!

 18. Bajurina says:

  Skeniram vas !!!!!!!!!!!

 19. DUSKO says:

  KAD JE PREMIJER ZADNJI PUT BIO U PRODAVNICI ILI NA PIJACI ! STA JE 15000 DINARA !!! NEOZBILJNO OD PREMIJERA JEDNE DRZAVE !!! BOLJE DA VIDI STA MU RADE POJEDINI MINISTRI I KOJIM ENORMNIM STANDARDOM ZIVE !!!

 20. Pingback: NOVINAR KOLUMNOM PODIGAO BURU oko Vučića, trudnica i 15.000! - Moja Beogradska

 21. Zoran Nikolić (Valjevo) says:

  Sve izjave, postupci, reči, misli i dela bolesnika i izdajnika bugojanskog brabonjka vučića jednake su njemu samom - bolesne, izdajničke, podle, nečasne, rajinske, ropske, bedne, nišče i jadne, to jesu brabonjci iz brabonjka ispali, smradom i gnjecavošću se izdvajaju od napredne gomile balege i splačina koja se prosula Srbijom...Ne treba ih, dostojni Mihajlo Medenice, ni izvrtati ruglu, ni podebljavati satirom, ironijom, sarkazmom i cinizmom, nestaće u zaboravu baš kako i brabonjak pod kišom slobode, istine i pravde...

 22. Vidoje Marjanović says:

  Svaka narodna država brine se prvenstveno o održanju i porastu populacije, odnosno prosto rečeno o tome da obezbedi pozitivnu stopu natliteta i da broj rođene dece bude veći od broja umrlih - odnosno da obezbedi pozitivan prirodni priraštaj stanovništva. Nažalost, u Srbiji je prošle godine zabeležen negativni prirodni priraštaj od 38.021 stanovnika (ne računajući teritoriju KiM). To znači da smo u demografskom smislu za godinu dana ostali bez jednog grada veličine Zaječara, Kikinde ili Sremske Mitrovice. Negativni prirodni priraštaj u prošloj godini povećan je za 3.235 stanovnika. Stopa umiranja prošle godine u Srbiji je iznosila 14,6, a stopa rađanja 9,3, što znači da je u nekom zamišljenom naselju od 1.000 stanovnika umrlo blizu 15 stanovnika, a rođeno samo oko 9 (devetoro) dece! Tako je prošle godine došlo do rekordne negativne stope prirodnog priraštaja od 5,4. U većini evropskih zemalja stopa prirodnog priraštaje pozitivna, a negativna je po pravilu u bivšim socijalističkim zemljama. Jedino je Bugarska prošle godine ostvarila veću stopu negativnog prirodnog priraštaja od Srbije. Srbija (ne računajući KiM) ostvaruje negativnu stopu prirodnog priraštaja još od 1992. g. i do prošle godine broj umrlih stanovnika ukupno je veći od živorođenih za 626.000! U poslednjih 10 godina negativni prirodni priraštaj je bio iznad 30.000 stanovnika. Ovo je najveći ne samo demografski nego i državni problem Srbije, jer država u kojoj se povećava umiranje i starenje stanovništva nema nikakvu perspektivu, odnosno ne ispunjava osnovnu demografsku održivost stanovništva od kojeg zavisi neophodna razlika između radnoaktivnog stanovništva od izdržavanog i radno neaktivnog stanovništva (penzioneri, npr.). Takva država nema prirodno pravo na opstanak u pogledu tzv. nepisanog društvenog ugovora između stanovništva i države (po Hobsu i Rusou). Po Spinozi demokratska verzija tog društvenog ugovora podrazumeva da ljudi ne prenose na državu sva svoja prirodna prava, nego zadržavaju pravo na slobodu savesti, dostojanstvo i svojinu. Država Srbija u verziji dosmanlijsko-neodosmanlijske i napr`dnjačke politike ne obezbeđuje ni minimum tzv. zadržanih prava stanovništva. Nedavna izjava tzv. "premijera" kurjačkog o tome da žene koje rađaju dva deteta hoće da obezbede na taj način iznos primanja iz budžeta u visini minimalne plate i da tako izbegnu da rade - jednostavno je toliko besmislen koliko i uvredljiv za celokupno stanovništvo Srbije zemlje da prevrne. Minimalna zarada u oktobru o. g. iznosila je 20.328 dinara! Šta se ovom zaradom može obezbediti u životu prosečnog Srbina? Eventualno samo plaćanje režije! A od čega će u stvari živeti? Neće valjda koristiti predatorski instinkt, kao većina političara i kriminalizovanog dela društva?! Prema japanskom KATO institutu Srbija po nivou opšteg siromaštva spada među osam najsiromašnijih zemalja na ovome svetu! Narodna država može i mora obezbediti pozitivan prirodni priraštaj stanovništva. To je, na primer, učinila Rusija! Međutim, država koja je prihvatila doktrinu imperije zla i EU da je nema na geopolitičkoj karti, da mora svoj društveni i privredni sistem uništiti i ostati bez igde i ičega - jer joj prvo mora biti gore da ne može biti gore, da bi joj možda bilo bolje - i ne misli na rađanje dece i tzv. pozitivan prirodni priraštaj stanovništva. To bi za ovu vlast bio samo novi problem, jer ko će zaposliti nekakve prirasle stanovnike u sistemu potpunog urušavanja privrednog i društvenog sistema. Svakako je lakše za sve budžetske i druge nevolje dobrih napr`dnjačkih političara i "državnika" proglasiti penzionere za krivce za sve, jer se oni množe u odnosu na zaposlene - umesto da umiru po potrebi reformske politike kurjačkog... Što reče jedan komentator: kad ne platiš državi, to je zločin, kad država ne plati tebi ili kad ti oduzme neko stečeno pravo (na primer, neustavno smanji penziju) - onda su to reforme... Sačuvaj me, Bože, napr`dnjačkih reformi!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *