НОВИНАР ПОСТАВИО ВУЧИЋУ НЕЗГОДНО ПИТАЊЕ О КОСОВУ! Председник га прекинуо пред свима, па одговорио! Ердоганова реакција ће се препричавати!

НОВИНАР ПОСТАВИО ВУЧИЋУ НЕЗГОДНО ПИТАЊЕ О КОСОВУ! Председник га прекинуо пред свима, па одговорио! Ердоганова реакција ће се препричавати!

7 октобра 2019

Током заједничког обраћања председника Турске Реџепа Ердогана и Александра Вучића, новинар је поставио председнику Вучићу питање да упркос доброј економској сарадњи између две земље, постоји одређено неслагање две земље по питању Косова, те да је Турска наклоњена признавању независности јужне покрајине.Председник Вучић је одговорио:

– Турска се понаша у складу са својим интересима. Можемо да им делимо пацке, али нећемо бити много паметнији. Наши интереси су по том питању веома различити. Хвала што је прихватио свако могуће решење. За Србе је најгоре ако не дочекају госте на најбољи могући начин – одговорио је Вучић новинару мислећи да ће се турски председник увредити на постављено питање.

Ердоган је скинуо слушалице, ухватио и Вучића за руку и рекао:

– Мој пријатељ је одговорио уместо мене! Немам шта да додам – рекао је Ердоган.

(Alo)

KOMENTARI7 коментара

 1. petrovgrad says:

  AKO KOSOVO BUDE NEZAVISNO, ONDA CE I HONKONG I TIBET POSTATI NEZAVISNI. TO SE NIKADA NECE DESITI. TIME SE STAVLJA TACKA NA TO PITANJE. NEDA KINA I KRAJ PRCE

 2. Nebeska Srbija says:

  Pa on mu je bolji prijatelj nego svi Turci kad se saberu,nama izdajnika ne manjka.

 3. dinki says:

  Kako ga ne upita što Kurdima neda državu,pa ako neće a ti priznaj državu Kurdistan pa da vidimo kako bi taj tvoj prijatelj odgovorio.

 4. dinki says:

  Kako ga ne upita što Kurdima ne dozvoli da imaju makar jednu državu,pa ako neće a ti priznaj državu Kurdistan pa da vidimo kako bi taj tvoj prijatelj tada odgovorio.

  • oluja says:

   i seselj je bijo vojvoda dok je rat trajao protiv srba 90 ih a sad se vrno u svoju naciju

 5. Za Srbiju says:

  Glumi on velikog državnika na našu štetu.

 6. persida says:

  Al se lepo pipkaju, jos se i smejulje, sve su to pederi, da vam Persa kaze.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u