НОВИНАР ПОСТАВИО ВУЧИЋУ НЕЗГОДНО ПИТАЊЕ О КОСОВУ! Председник га прекинуо пред свима, па одговорио! Ердоганова реакција ће се препричавати!

NOVINAR POSTAVIO VUČIĆU NEZGODNO PITANJE O KOSOVU! Predsednik ga prekinuo pred svima, pa odgovorio! Erdoganova reakcija će se prepričavati!

7 oktobra 2019

Tokom zajedničkog obraćanja predsednika Turske Redžepa Erdogana i Aleksandra Vučića, novinar je postavio predsedniku Vučiću pitanje da uprkos dobroj ekonomskoj saradnji između dve zemlje, postoji određeno neslaganje dve zemlje po pitanju Kosova, te da je Turska naklonjena priznavanju nezavisnosti južne pokrajine.Predsednik Vučić je odgovorio:

– Turska se ponaša u skladu sa svojim interesima. Možemo da im delimo packe, ali nećemo biti mnogo pametniji. Naši interesi su po tom pitanju veoma različiti. Hvala što je prihvatio svako moguće rešenje. Za Srbe je najgore ako ne dočekaju goste na najbolji mogući način – odgovorio je Vučić novinaru misleći da će se turski predsednik uvrediti na postavljeno pitanje.

Erdogan je skinuo slušalice, uhvatio i Vučića za ruku i rekao:

– Moj prijatelj je odgovorio umesto mene! Nemam šta da dodam – rekao je Erdogan.

(Alo)

KOMENTARI7 komentara

 1. petrovgrad says:

  AKO KOSOVO BUDE NEZAVISNO, ONDA CE I HONKONG I TIBET POSTATI NEZAVISNI. TO SE NIKADA NECE DESITI. TIME SE STAVLJA TACKA NA TO PITANJE. NEDA KINA I KRAJ PRCE

 2. Nebeska Srbija says:

  Pa on mu je bolji prijatelj nego svi Turci kad se saberu,nama izdajnika ne manjka.

 3. dinki says:

  Kako ga ne upita što Kurdima neda državu,pa ako neće a ti priznaj državu Kurdistan pa da vidimo kako bi taj tvoj prijatelj odgovorio.

 4. dinki says:

  Kako ga ne upita što Kurdima ne dozvoli da imaju makar jednu državu,pa ako neće a ti priznaj državu Kurdistan pa da vidimo kako bi taj tvoj prijatelj tada odgovorio.

  • oluja says:

   i seselj je bijo vojvoda dok je rat trajao protiv srba 90 ih a sad se vrno u svoju naciju

 5. Za Srbiju says:

  Glumi on velikog državnika na našu štetu.

 6. persida says:

  Al se lepo pipkaju, jos se i smejulje, sve su to pederi, da vam Persa kaze.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *