НОВО САОПШТЕЊЕ КРЕМЉА О ПУТИНОВОМ ЗДРАВЉУ: Песков изашао пред новинаре

НОВО САОПШТЕЊЕ КРЕМЉА О ПУТИНОВОМ ЗДРАВЉУ: Песков изашао пред новинаре

15 септембра 2021

Здравствено стање руског председника Владимира Путина, који је морао да се изолује јер је корона вирус потврђен код људи из његовог блиског окружења, одлично је и он се осећа добро, изјавио је данас портпарол Кремља Дмитриј Песков.„Он се осећа добро. Он је савршено здрав“, рекао је Песков обраћајући се новинарима, а преноси ТАСС.

Песков је додао да ће Путин наставити да ради.

Путин је у уторак рекао да ће морати да се изолује јер је био у контакту са особама из његовог блиског окружења, код којих је потврђен корона вирус.

KOMENTARI4 коментара

  1. острогорски says:

    Вјерног слугу помјани Господе, владаоца, ма роба твојега...

  2. Риста says:

    После консултација Бајдена са Си Милетом, Глобална Интернационала добила наређење новог глобалног лидера Планете Земље Сија преко Бајдена да Песков и Шојгу полако уклоне Путина који им више не треба. А пошто више не треба ни свом руском народу јер је постао неплодан, Путину је дошао крај. Уосталом, види се то још од пропасти руске политике после федерисања Крима. То био задњи успешан и самосталан потез Путина али од онда, Путин никако није успео да се снађе. Спао је на ниво моћи Вучића, иако Русија није окупирана од НАТОа као Србија. Пре некако је Бајден послао лично Ангелу да пренесе Сијево наређење Путину. Како сазнајемо из добро обавештених и непроверених извора медијске куће "Риста Ел Мондо", сличну наредбу је Ангела пренела и Вучићу, као свој задњи задатак јер Интер Глобала је и њу послала у пензију. Као заслужан члан Глобалне Интернационале на челу са Сијем, Ангела је добила поклон Ток2 и руски гас полуџабе. То лични поклон Сија који се одрекао једног дела џаба гаса из Русије и дао га на поклон Ангели и Украјини, што је Путин прихватио са великом надом, али је ипак пензионисан јер Интернационала више не жели да Путин дели свој гас свима редом у пола цене. Тај гас Интернационала сматра својим власништвом и треба да га деле само Бајден и Си а не сви редом. Тако је најзад заустављена хаотична распродаја руских "ресурса" и након Немачке и Украјине, те "ресурсе" више нико неће добијати за џабе тако да ће и Чајна Стрит и Вол Стрит имати један сталан и константан извор финансија.

  3. Čist je ko Suza says:

    Samo neka mu ne daju onaj klavir na kome zna da svira i peva "Blubery Hills" jer su one crne dirke sa mogućim proširenje povezane direktno na inicijalno startovanje hipersoničnih "Cirkona" ravno na pentagona i još par strateških tačaka, zavisno da li treba da odsvira tu povisilicu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u