НОВО САОПШТЕЊЕ КРЕМЉА О ПУТИНОВОМ ЗДРАВЉУ: Песков изашао пред новинаре

NOVO SAOPŠTENJE KREMLJA O PUTINOVOM ZDRAVLJU: Peskov izašao pred novinare

15 septembra 2021

Zdravstveno stanje ruskog predsednika Vladimira Putina, koji je morao da se izoluje jer je korona virus potvrđen kod ljudi iz njegovog bliskog okruženja, odlično je i on se oseća dobro, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.„On se oseća dobro. On je savršeno zdrav“, rekao je Peskov obraćajući se novinarima, a prenosi TASS.

Peskov je dodao da će Putin nastaviti da radi.

Putin je u utorak rekao da će morati da se izoluje jer je bio u kontaktu sa osobama iz njegovog bliskog okruženja, kod kojih je potvrđen korona virus.

KOMENTARI4 komentara

 1. ostrogorski says:

  Vjernog slugu pomjani Gospode, vladaoca, ma roba tvojega...

 2. Rista says:

  Posle konsultacija Bajdena sa Si Miletom, Globalna Internacionala dobila naređenje novog globalnog lidera Planete Zemlje Sija preko Bajdena da Peskov i Šojgu polako uklone Putina koji im više ne treba. A pošto više ne treba ni svom ruskom narodu jer je postao neplodan, Putinu je došao kraj. Uostalom, vidi se to još od propasti ruske politike posle federisanja Krima. To bio zadnji uspešan i samostalan potez Putina ali od onda, Putin nikako nije uspeo da se snađe. Spao je na nivo moći Vučića, iako Rusija nije okupirana od NATOa kao Srbija. Pre nekako je Bajden poslao lično Angelu da prenese Sijevo naređenje Putinu. Kako saznajemo iz dobro obaveštenih i neproverenih izvora medijske kuće "Rista El Mondo", sličnu naredbu je Angela prenela i Vučiću, kao svoj zadnji zadatak jer Inter Globala je i nju poslala u penziju. Kao zaslužan član Globalne Internacionale na čelu sa Sijem, Angela je dobila poklon Tok2 i ruski gas poludžabe. To lični poklon Sija koji se odrekao jednog dela džaba gasa iz Rusije i dao ga na poklon Angeli i Ukrajini, što je Putin prihvatio sa velikom nadom, ali je ipak penzionisan jer Internacionala više ne želi da Putin deli svoj gas svima redom u pola cene. Taj gas Internacionala smatra svojim vlasništvom i treba da ga dele samo Bajden i Si a ne svi redom. Tako je najzad zaustavljena haotična rasprodaja ruskih "resursa" i nakon Nemačke i Ukrajine, te "resurse" više niko neće dobijati za džabe tako da će i Čajna Strit i Vol Strit imati jedan stalan i konstantan izvor finansija.

 3. Čist je ko Suza says:

  Samo neka mu ne daju onaj klavir na kome zna da svira i peva "Blubery Hills" jer su one crne dirke sa mogućim proširenje povezane direktno na inicijalno startovanje hipersoničnih "Cirkona" ravno na pentagona i još par strateških tačaka, zavisno da li treba da odsvira tu povisilicu.

 4. persida says:

  Bravo Risto.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *