НОВО УПОЗОРЕЊЕ РУСИЈЕ „леди крв у жилама“ Америци и целом Западу!

НОВО УПОЗОРЕЊЕ РУСИЈЕ „леди крв у жилама“ Америци и целом Западу!

2 маја 2017

Бивши пуковник и некадашњи портпарол руског Министарства обране Виктор Баранец наводи да ће Русија, у случају агресије НАТО-а и евентуалног рата, активирати „закопане нуклеарне главе уз америчку обалу“.

Те експлозије изазваће цунами који ће опустошити већину обале САД, наводи Баранец за лист „Комсомолскаја правда“.

Он истиче да САД издвајају енормна средства за војску, те да је Русија присиљена да одговори на друге начине.

Баранец тврди да Русија поседује нуклеарне пројектиле који могу да скрећу у лету како би онемогућили да противник израчуна њихове путање.

Он појашњава да је Москва усредсређена на развој „асиметричног одговора“ Америци.

– Наш асиметрични одговор јесу нуклеарне главе које могу модификовати смер и висину, па тако ниједан компјутер не може израчунати њихову путању – истиче Баранец.

Ако Американци пошаљу своје тенкове, авионе и специјалне јединице уз руске границе, наводи Баранец, Русија ће „у тајности закопати нуклеарне бомбе, ‘кртице’ уз америчку обалу“.

– Оне „спавају“ све док им не издамо команду да се активирају – навео је Баранец, уз констатацију да је „превише открио“.

Портпарол руске Владе Дмитриј Песков одбацио је Баранцове тврдње, рекавши да су „чудне“ и да их „не би требало озбиљно схватати“

KOMENTARI5 коментара

 1. kuka says:

  Joooj, ala će sad Ameri da rovaju po obali. Ko praščići. A neće ništa naći. Ja znam i zašto. Ali neću da kažem. :)

 2. Trifun says:

  Svako normalan shvata da bi direktan sukob SAD i Rusije i Kine bio fatalan za sve. Niko tu ne moze obezbijediti nikakvu sigurnost niti prednost, prvim udarom mozda za koju minutu, ali sistemi odbrane su postavljeni tako da automatski reaguju bez ljudskog upliva kada dode do udara. S obzirom na broj nuklearnih bombi ima ih toliko da ce veliki broj proci i zavrsiti na protivnickoj teritoriji. Ispaljivanje tolikog broja odjednom bi momentalno izazvalo nuklearnu zimu na planeti, tako da oni koji bi prezivili bi zavidili mrtvima. Pa onda izvolite zapadne genocidne hijene. Krenite, napravite jos taj jedan korak, testirajte sta ce se desiti...

  • Може и овако says:

   Ја верујем да ће бити тако, ако буде како ви кажете. И већ знам шта ћу радити под планом Б. План А није мој, него уобичајен, животни. Ако падне негде та глава, пашће прва на моју главу. Значи нећу се смрзавати. А ако омане, мој план Б је да скочим под атомску главу. Међутим, све је то ризично. Ено Јапанац, био својих дваес триес година када је пала А Бомба на Хирошиму и то у центру експлозије. Мало га опрљило, мало очла коса, мало кожа, очи нису искочиле. И тај свака му част човек, онда брже боље се довуче до Нагасакија до својих рођака. И тамо га А бомба поново звизне у главу. Прошле године је најурио новинаре и каже да је зарадио за 10 живота, али више неће да прича. Досадило му. Ето, понеко заради и лову испод А бомби.

 3. Dondon says:

  baranec je odlepio. penzija cuda cini od "normalnih" ljudi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u