НОВО УПОЗОРЕЊЕ РУСИЈЕ „леди крв у жилама“ Америци и целом Западу!

NOVO UPOZORENJE RUSIJE „ledi krv u žilama“ Americi i celom Zapadu!

2 maja 2017

Bivši pukovnik i nekadašnji portparol ruskog Ministarstva obrane Viktor Baranec navodi da će Rusija, u slučaju agresije NATO-a i eventualnog rata, aktivirati „zakopane nuklearne glave uz američku obalu“.

Te eksplozije izazvaće cunami koji će opustošiti većinu obale SAD, navodi Baranec za list „Komsomolskaja pravda“.

On ističe da SAD izdvajaju enormna sredstva za vojsku, te da je Rusija prisiljena da odgovori na druge načine.

Baranec tvrdi da Rusija poseduje nuklearne projektile koji mogu da skreću u letu kako bi onemogućili da protivnik izračuna njihove putanje.

On pojašnjava da je Moskva usredsređena na razvoj „asimetričnog odgovora“ Americi.

– Naš asimetrični odgovor jesu nuklearne glave koje mogu modifikovati smer i visinu, pa tako nijedan kompjuter ne može izračunati njihovu putanju – ističe Baranec.

Ako Amerikanci pošalju svoje tenkove, avione i specijalne jedinice uz ruske granice, navodi Baranec, Rusija će „u tajnosti zakopati nuklearne bombe, ‘krtice’ uz američku obalu“.

– One „spavaju“ sve dok im ne izdamo komandu da se aktiviraju – naveo je Baranec, uz konstataciju da je „previše otkrio“.

Portparol ruske Vlade Dmitrij Peskov odbacio je Barancove tvrdnje, rekavši da su „čudne“ i da ih „ne bi trebalo ozbiljno shvatati“

KOMENTARI5 komentara

 1. kuka says:

  Joooj, ala će sad Ameri da rovaju po obali. Ko praščići. A neće ništa naći. Ja znam i zašto. Ali neću da kažem. :)

 2. Trifun says:

  Svako normalan shvata da bi direktan sukob SAD i Rusije i Kine bio fatalan za sve. Niko tu ne moze obezbijediti nikakvu sigurnost niti prednost, prvim udarom mozda za koju minutu, ali sistemi odbrane su postavljeni tako da automatski reaguju bez ljudskog upliva kada dode do udara. S obzirom na broj nuklearnih bombi ima ih toliko da ce veliki broj proci i zavrsiti na protivnickoj teritoriji. Ispaljivanje tolikog broja odjednom bi momentalno izazvalo nuklearnu zimu na planeti, tako da oni koji bi prezivili bi zavidili mrtvima. Pa onda izvolite zapadne genocidne hijene. Krenite, napravite jos taj jedan korak, testirajte sta ce se desiti...

  • Može i ovako says:

   Ja verujem da će biti tako, ako bude kako vi kažete. I već znam šta ću raditi pod planom B. Plan A nije moj, nego uobičajen, životni. Ako padne negde ta glava, pašće prva na moju glavu. Znači neću se smrzavati. A ako omane, moj plan B je da skočim pod atomsku glavu. Međutim, sve je to rizično. Eno Japanac, bio svojih dvaes tries godina kada je pala A Bomba na Hirošimu i to u centru eksplozije. Malo ga oprljilo, malo očla kosa, malo koža, oči nisu iskočile. I taj svaka mu čast čovek, onda brže bolje se dovuče do Nagasakija do svojih rođaka. I tamo ga A bomba ponovo zvizne u glavu. Prošle godine je najurio novinare i kaže da je zaradio za 10 života, ali više neće da priča. Dosadilo mu. Eto, poneko zaradi i lovu ispod A bombi.

 3. RHgnjoj says:

  Americke budaletine

 4. Dondon says:

  baranec je odlepio. penzija cuda cini od "normalnih" ljudi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *