НОВО ЗВЕЦKАЊЕ ОРУЖЈЕМ! Израел упао у ВАЗДУШНИ И МОРСKИ простор Либана!

NOVO ZVECKANJE ORUŽJEM! Izrael upao u VAZDUŠNI I MORSKI prostor Libana!

14 aprila 2019

Izraelski dron narušio je vazdušni prostor Libana dok je izraelski brod ušao u vode ove zemlje, javila je libanska informativna agencija NNA, pozivajući se na izvore iz vojske.

Dron modela MK, prema podacima libanske vojske, izveo je špijunski let na niskoj visini iznad regiona Mardžijun na jugu zemlje.– Izraelski vojni brod je 13. aprila narušio morske granice Libana od 3.38 do 9.40 po lokalnom vremenu, pored rta Nakura, prošavši 535 metara – navodi se u saopštenju Generalštaba.

Narušavanje granice, kako su naveli u Bejrutu, zabeležila je mirovna misija UN koja se nalazi u Libanu.

Izrael redovno narušava vazdušnu, kopnenu i morsku granicu Libana. Bejrut se više puta obraćao SB UN sa zahtevom da se preduzmu mere protiv Tel Aviva, ocenjujući te akcije kao kršenje svog suvereniteta.

KOMENTARI3 komentara

 1. samostalan says:

  Care Putko, izrarelska lutko. Ni komentara od tebe. Sta god Izrael da uradi, tebi je slatko. Veci si cionista i od Trampa.

 2. milorad2 says:

  KOJI LIBAN? pa izraelci tamo šetaju kako hoće, zahvaljujući tome i mogu da napadaju siriju nekažnjeno, zato što je preko golana veoma teško preleteti neopaženo :)Izrael će uskoro krenuti u OTVORENI napad na liban, navodno zbog hezbolaha, jer to je jedini put kojim mogu da dodju do damaska bez amsivnih žrtava, mada i taj put je vrlo opasan za izraelsku armiju:)

  • samostalan says:

   Nije opasan dok su tamo izdajnici Rusi koji toboze brane Siriju, a zapravo olaksavaju izraelske napade dajuci im tajne sifre. Kad Izrael napada, nekako se uvek desi da S 300 ne radi, iskljucen. Pa to je zvaka za ludaka, jasno je cime se bave Rusi u Siriji, oni danas ratuju za Izrael bas kao sto su to do juce radili Amerikanci.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *