NS: Policajac porodio trudnicu u automobilu

NS: Policajac porodio trudnicu u automobilu

11 septembra 2013

BebaPolicajac Ilija Đuran uspeo je da porodi svoju suprugu Sofiju u automobilu, dok su bili na putu iz Kaća ka Novom Sadu, navodi Radio televizija Vojvodine. Kako saznaje Radio-televizija Vojvodine, oni nisu stigli u porodilište na vreme, a Sofija je počela da se porađa u kolima. Pošto se beba umotala u pupčanu vrpcu, Ilija je pomogao supruzi pridržavajući bebu.

Mama i beba su primljeni u porodilište i u dobrom su stanju, a tata policajac je, i pored svega, redovno otišao na posao.  Prema rečima Đurana, sve se dogodilo jutros nešto pre pet sati. Dečak kojem su roditelji dali ime Jovan težak je 3 kilograma i 200 grama.

„Od kuće u Čurugu krenuli smo oko 4 sata i 20 minuta, i pred ulazak u Novi Sad supruga je povikala da je porođaj krenu „, rekao je Đuran dodajući da je sa njima u automobilu bio njegov kolega koji je vozio i koga je molio da požuri kako bi na vreme stigli u porodilište.

Međutim, po Đuranovim rečima, porođaj je krenuo vrlo brzo, tako da je on pomogao supruzi da se porodi u automobilu. „Video sam da je pupčana vrpca bila obmotana bebi oko vrata, pa sam je okrenuo i tako je držao u rukama, dok nismo stigli u porodilište, rekao je Đuran koji je je tako spasio život bebe.

“Najbitnije je da su beba i majka zdravi“, kaže srećni otac čijoj supruzi je ovo bio četvrti porođaj.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *