НЕТАЊАХУ СЕ ЗАРЕКАО: „Шаљемо војску! Напашћемо Хамас онако како никад нису сањали!“

NETANJAHU SE ZAREKAO: „Šaljemo vojsku! Napašćemo Hamas onako kako nikad nisu sanjali!“

13 maja 2021

OVO je samo početak! Nanećemo Hamasu udarce o kojima nisu sanjali, rekao je izraelski premijer Benjamin Netanjahu.

Najnovija upozorenja izraelskog premijera usledila su nakon priznanja Hamasa da je nekoliko njihovih najviših vojnih komandanata ubijeno u izraelskim udarima izvedenim kao odgovor na masovni raketni napad na Tel Aviv i druge izraelske gradove u kojima je pet osoba poginulo, a 200 ranjeno.

U odgovoru na taj napad, ubijeno je 43 Palestinca, a ranjeno 300.

KOMENTARI4 komentara

 1. M says:

  Da će Izrael napraviti što je rekao-hoće,i neće odustati jer želi svoju sigurnost koju će braniti svim sredstvima bez bitnih ustupaka jer je teritorijalno premali za to!Ono što se ne zna je kako će ovog trena na to reagirati prvenstveno tomu protivni učesnici i zainteresirane strane!

 2. persida says:

  Manijak podesava pedizbornu kampanju. Ratni zlocinac. Izrael je naslednik nacisticke Nemacke.

 3. Rista says:

  Će vas pobijem, majke mi! E vala se Netanijahu naubijo Palestinaca što je...ne smem da kažem. Naubijo ih se kao i Hitler Jevreja, što je...ne smem da kažem. Ali nema tu predaje. Posle Hitlera, Jevreji se izrodili petostruko a posle Netanijahua Palestinci se izrodili desetostruko, a i dalje su u dobroj kondiciji. Nema omaneš. Tako prirodno obdarenih ljudi i svesnih šta je neophodno za opstanak jednog naroda, ima na planeti podosta. Oni to bre instinktivno, brez kalkulisanja. Samo tako je i uspešno. Ne pate od finoće. Imam ja i bar dva suprotna primera. Prefinjena, osećajna i kalkulativna gotovo do degenerativnog nestanka, kao što su...ne smem da kažem ali mlogo liče na Srbe i Ruse.

 4. Triglav says:

  evo političara, za velekapital koristnih idiota, idu "oni" u rat, bolje rečeno šalju decu na front zbog bolje motivacije vlastitog ljudstva. kaotična masovna proizvodnja velekapitalizma zahteva i masovno uništavanje, to čovečanstvo zna već 150 godina, a ništa ne može uraditi protiv toga...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *