НЕТАЊАХУ СЕ ЗАРЕКАО: „Шаљемо војску! Напашћемо Хамас онако како никад нису сањали!“

НЕТАЊАХУ СЕ ЗАРЕКАО: „Шаљемо војску! Напашћемо Хамас онако како никад нису сањали!“

13 маја 2021

ОВО је само почетак! Нанећемо Хамасу ударце о којима нису сањали, рекао је израелски премијер Бенјамин Нетанјаху.

Најновија упозорења израелског премијера уследила су након признања Хамаса да је неколико њихових највиших војних команданата убијено у израелским ударима изведеним као одговор на масовни ракетни напад на Тел Авив и друге израелске градове у којима је пет особа погинуло, а 200 рањено.

У одговору на тај напад, убијено је 43 Палестинца, а рањено 300.

KOMENTARI4 коментара

 1. M says:

  Da će Izrael napraviti što je rekao-hoće,i neće odustati jer želi svoju sigurnost koju će braniti svim sredstvima bez bitnih ustupaka jer je teritorijalno premali za to!Ono što se ne zna je kako će ovog trena na to reagirati prvenstveno tomu protivni učesnici i zainteresirane strane!

 2. persida says:

  Manijak podesava pedizbornu kampanju. Ratni zlocinac. Izrael je naslednik nacisticke Nemacke.

 3. Риста says:

  Ће вас побијем, мајке ми! Е вала се Нетанијаху наубијо Палестинаца што је...не смем да кажем. Наубијо их се као и Хитлер Јевреја, што је...не смем да кажем. Али нема ту предаје. После Хитлера, Јевреји се изродили петоструко а после Нетанијахуа Палестинци се изродили десетоструко, а и даље су у доброј кондицији. Нема оманеш. Тако природно обдарених људи и свесних шта је неопходно за опстанак једног народа, има на планети подоста. Они то бре инстинктивно, брез калкулисања. Само тако је и успешно. Не пате од финоће. Имам ја и бар два супротна примера. Префињена, осећајна и калкулативна готово до дегенеративног нестанка, као што су...не смем да кажем али млого личе на Србе и Русе.

 4. Triglav says:

  evo političara, za velekapital koristnih idiota, idu "oni" u rat, bolje rečeno šalju decu na front zbog bolje motivacije vlastitog ljudstva. kaotična masovna proizvodnja velekapitalizma zahteva i masovno uništavanje, to čovečanstvo zna već 150 godina, a ništa ne može uraditi protiv toga...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u