О ОВОМЕ НИКО НЕ ГОВОРИ: Језиви НАТО злочини над Шиптарима на КиМ 1999. године (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

O OVOME NIKO NE GOVORI: Jezivi NATO zločini nad Šiptarima na KiM 1999. godine (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

14 avgusta 2018

NATO je tokom agresije na SRJ 1999. godine najviše osirumašenog uranijuma izručio na teritoriju u kome žive većinom Albanci na Kosovu i Metohiji, podsetio je Član upravnog odbora udruženja Sloboda Uroš Šuvaković.

Šuvaković je na TV Hepi govorio o pismu koje je pre smrti Slobodan Milošević uputio Sergeju Lavrovu, pregovorima koji su vođeni pre NATO agresije i ubistvima Srba u Hagu. On je posebno ukazao na brojne NATO zločine protiv Albanaca o kojima niko na Kosovu i Metohije ne sme da govori.

– Albanci su NATO-u trebali kao pešadija ali im nisu potrebni u miru – objasnio je Šuvaković i istakao da i srpski lekari znaju za katastrofalne posledice po Albance NATO bombardovanja jer veliki broj njih dolazi u Beograd da se leči.

Šuvaković je podsetio i da je NATO 1999. bombardovao kolone albanskih civila koji su želeli da se vrate u svoja sela, navodeći primer civila iz Koriše.

https://www.youtube.com/watch?v=Swm7D4sPraY&feature=player_embedded

– Kolona iz Koriše se vraćala u svoje selo, a oni su ih bombardovali da bi ih opomenuli da se ne vraćaju jer time pokazuju postoji red na Kosovu, a njima je trebalo da pokažu nered – objasnio je Šuvaković.

Pogledajte celu emisiju:

(Pravda)

KOMENTARI3 komentara

  1. Velika Metla says:

    A šta sad? Je li treba kao da žalim šLIHtare? More,nosite se sa sve njima! Da vas moje oči ne vide! Ili vi to kao hoćete da otvorite šLIHtarima oči,u smislu da oni progledaju,i vide kako im je naci-amerika neprijatelj???? U kojoj ste vi zabludi,pa to nije normalno???!! Treba da znate da šLIHtarima nećete ogaditi naci-ameriku,pa taman im pobila ta ista naci-amerika 90% populacije! Džaba krečite! Džaba!

  2. Za Srbiju says:

    Trebalo je to žešće, pa da podignu tri spomenika Klintonu.

  3. živoder iz Oseka i Ovčare says:

    Zašto "uznemirujuće"??? Uopšte se nisam uznemirio, čak obrnuto.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *