О ВАКЦИНАЦИЈИ И АУТИЗМУ је чак и амерички КОНГРЕС све рекао (ВИДЕО)

O VAKCINACIJI I AUTIZMU je čak i američki KONGRES sve rekao (VIDEO)

29 oktobra 2017

AUTIZAM I SPASAVANJE GENERACIJE bila je tema Američka kongresne Komisije održane u petak, 24. maja 2013. godine. Originalni naziv je – The AutismOne & Generation, Rescue 2013 Conference, Congressional Panel – Congressman Dan Burton R-IN, Retired; Congressman Dave Weldon MD *R-FL, Retired; Congressman Bill Posey R-FL. Predsedavao je Kongresmen Den Barton, koji je na tu temu predsedavao i prethodnih godina od 2000-te kada je pokrenuta tema – veze između vakcina i autizma…

Na sledećem video snimku koji se pojavio na mreži JuTjub data je NEOPOZIVA ISTINA O TOME DA SU ZDRAVA DECA KOJA SU PRIMILA MULTIPLE (MMR) VAKCINE POSTALA AUTISTIČNA, da je ta CIFRA OBOLELIH 1980. godine od 1 u 10.000 dostigla cifru od 1 u 50 u 2013-oj godini i da to predstavlja zaista zabrinjavajući rezultat koji je predsedavajući Den Barton nazvao „NAJVEĆIM ZLOČINOM SVIH VREMENA PROTIV AMERIČKOG STANOVNIŠTVA, NAJVEĆIM ZLOČINOM IKADA!“…

Kada pogledate ovaj video prilog onda se zapitajte DA LI DECA TREBA DA PRIMAJU VAKCINE KOJE UVOZE U SRBIJU stranih KOMPANIJA ČIJI JE GARANT ZA ISPRAVNOST VAKCINA I LEKOVA Dr Pol Torsen PREVARANT KOJI SE NALAZI NA FBI POTERNICI I OSUĐEN JE ZA PREVARE NA 260 GODINA ZATVORA, a za američki Centers for Disease Control (CDC) je radio studije o ISPRAVNOSTI LEKOVA I VAKCINA PROIZVOĐAČA MERK I SLIČNIH kompanija, ukupno 21 od 24 studije, znači – skoro sve…

autizam NE SMEMO DOZVOLITI

***

2000. godina – VLADIN REFORMNI KOMITET O AUTIZMU I DEČJIM VAKCINAMA
PREDSEDAVA: DEN BARTON

Kongresmen Den Barton predsedavajući konstatuje činjenice sa saslušanja o porastu autizma u SAD:

– Na saslušanju u avgustu čuli smo da je stopa autizma drastično povećana poslednjih nekoliko godina. Ono što je smatrano retkim poremećajem postalo je poput epidemije. Ovo je vrhunski prioritet i moramo više istražiti potencijalnu vezu između vakcina i autizma. Ne možemo zabiti glave u pesak i ignorisati ovu mogućnost.

autizam Den Barton 1

* Predsedavajući ispituje dr Kolin Bojl, direktora Centra za kontrolu bolesti (CDC) – Dr.Coleen Boyle, Director National Center on Birth Defects and Developmental Disabilitier at the Centers for Disease Control (CDC)

– Istražili smo finansijsku dokumentaciju ljudi u FDA, HHS i CDC. Da li verujete da neko koga finansira Merk ili neka druga farmaceutska kompanija, treba da bude na Savetničkoj Komisiji ili da rasuđuje zbog farmaceutskih priliva iz tih firmi? Da li mislite da je to sukob interesa?

autizam dr Bojl 2

Dr. Bojl: Mislim da je na to teško odgovoriti.

– Doktore Ofet, Vi ste govorili o saradnji sa Merk farmaceutskom firmom?

Dr Ofet: Da, ja sam obelodanio u svom pismenom izveštaju, sarađivao sam sa kompanijom Merk na razvoju vakcina od 1992.

– Oni proizvode MMR vakcine, zar ne?

Dr Ofet: Da.

autizam dr Ofet 3

– Zašto CDC te stvari nije uključila u svoju istragu? Mogućnost da su nečije vakcine uzročnik rastućeg autizma. Hoćete li to proveriti i obavestiti me? (Predsedavajući postavlja pitanje za dr Bojl prim.prir.)
i nastavlja…

autizam Den Barton kriminalno
– Doktorko Bojl, za Vašu informaciju, građani su na opštinskom sastanku januara 1997. godine, a to ste MORALI ZNATI, prozvali CDC i ostale i njih nekoliko iz publike ih je pitalo o vakcinama i njihovoj povezanosti sa autizmom i tražili su da se to ispita i ja sumnjam da je možda… i samo možda farmaceutska kuća, koja proizvodi vakcine, izvršila uticaj na ljude na tom sastanku i rekla: Hej, mi u to ne želimo da ulazimo! I ako je to tačno, to je skoro kriminalno!

Posle ovog reagovanja dao je reč doktoru Vejfildu koji je dao izveštaj o rezultatima kliničke i naučne istrage o velikom broju dece sa autizmom.

autizam dr Vejkfild
Dr Vejfild:
 Gospodine predsedavajući, članovi komiteta, zadovoljstvo je biti ovde.
Svrha mog izlaganja je izveštaj o rezultatima kliničke i naučne istrage o velikom broju dece sa autizmom.
Ništa iz ovog svedočenja ne treba tumačiti kao anti-vakcinu. Ja propagiram strategiju bezbedne vakcinacije dece radu suzbijanja zaraznih bolesti. Ja ovde, u svoje ime, predstavljam decu koja su mi se obratila zahtevajući istragu.

– Da li iz svega što proizilazi iz Vašeg naučnog istraživanja možemo zaključiti da postoji mogućnost da vakcine doprinose porastu autizma?

autizam dr Bernard Rimland

Dr Rimland: Ne, samo da postoji mogućnost vać jako velika verovatnoća, na osnovu svih raspoloživih dokaza.

***

2002. godina – REFORMNA VLADA I NADZORNI ODBOR O DEČIJIM VAKCINAMA I AUTIZMU
PREDSEDAVA: DEN BARTON

*House Government Reform & Oversight Committee, Childhood Vaccines & Autism

Ovaj sastanak kongresne Komisije iz 2002. godine predsedavajući Kongresmen Den Barton počeo je snimkom iz bolnice u kojem je prikazano ponašanje dečaka obolelog od autizma… mnogi u sali su plakali dok su ovo gledali… Evo samo nekih komentara koje je dao posle emitovanja ovog priloga.

autizam saslusanje multiple vakcine

– Želim da vidite kroz šta sve prolaze ti roditelji sa svojom decom…
Mogu vam dati još ovoga da vidite, ali mislim da ste shvatili smisao. Moj unuk i na hiljade druge dece širom zemlje bili su NORMALNA DECA! I… vakcinisani su MULTIPLE VAKCINAMA.
I NE SMEMO VIŠE DOZVOLITI TIM FARMACEUTSKIM KUĆAMA i našoj vladi da ZATAŠKAVA OVAJ HAOS, jer u protivnom sve će ostati isto!
A poreske obveznike bi to koštalo dodatnih triliona dolara ako i dalje budemo čekali.
I poručujem FDA, HHS i zdravstvenim kućama da AKO NASTAVE DA SE KRIJU I SVE ZATAŠKAVAJU – POSTOJE STUDIJE KOJE KONAČNO DOKAZUJU SUPROTNO. To je pogrešan stav.

– Ponekad se čini da spoljni uticaji VRŠE JAK PRITISAK NA NAUČNA ISTRAŽIVANJA koja su neophodna za iznalaženje leka za velike probleme. Ako smo od 1 slučaja autizma na 10.000 vakcinisane dece ZA KOJE SE ZNA, došli do 1 od 88 vakcinisane dece TO JE ONDA GORE OD EPIDEMIJE. TO JE TOTALNA KATASTROFA.

autizam NE SMEMO DOZVOLITI

 

U nastavku, republikanac Bil Posej postavlja pitanja za direktora CDC-a dr Bojl:
Koje radnje je CDC preduzela kako bi osigurala integritet istraživanja koji je predstavio doktor Torsen? Kao što znate bio je osuđen za zloupotrebu položaja i sredstava.

autizam republikanac Bill Posey

On je obavestio prisutne o FBI POTERNICI: Doktor Pol Torsen, autor i ko-autor 21 od 24 studije kojom CDC tvrdi da ne postoji veza između vakcina i autizma. (WANTED BY THE FEDS – Dr.Pol Torsen)
… i dodao da je dr Torsen na vrhu liste najtraženijih zbog 22 optužbe za elektronske prevare i pranje novca i preti mu 260 godina zatvora.

Dr Bojl: Dr Torsen je bio saradnik na nekoliko studija koje imamo o autizmu. Ali, u stvari smo imali samo jednog istražioca.

Republikanac Bil Posej: Da li ste preispitali razne studije u kojima je on učestvovao?
Vi znate da je taj tip običan ljudski izrod i najtraženiji čovek na planeti, a Vi ste se oslanjali na njega o podacima da li Thymerosol ima štetni uticaj?

Dr Bojl: Dakle, dve studije nisu iz tog opusa.

Republikanac Bil Posej: Kao odbegli doktor bio je umešan u neke studije CDC-a, a ja ovde imam informaciju da je bio umešan u 21 od 24 studije. Hteo bih da se to unese u zapisnik gospodine predsedavajući.

AUTIZAM NAJVECI ZLOCIN SVIH VREMENA STATISTIKA

PORAST AUTIZMA u SAD od 1980. do 2013. godine – REZULTAT JE ZAISTA KATASTROFALAN!

godina 1980 – 1 od 10.000
godina 1995 – 1 od 500
godina 2001 – 1 od 250 
godina 2004 – 1 od 166 
godina 2007 – 1 od 150
godina 2009 – 1 od 110
godina 2012 – 1 od 88
godina 2013 – 1 od 50 – ŠTO ZNAČI DA NA SVAKIH 50 VAKCINISANIH – JEDNO DETE OBOLI OD AUTIZMA, – STRAŠNO!
NAJVEĆI ZLOČIN SVIH VREMENA PROTIV AMERIČKOG STANOVNIŠTVA, NAJVEĆI ZLOČIN IKADA!

Biljana Diković / FBR

KOMENTARI2 komentara

  1. Spasimo decu says:

    Amerikanci če se verovatno izboriti za svoju decu, ali naša podanička vlast nam ne dozvoljava da ne vakcinišemo našu decu sasvim sigurno sumnjivim vakcinama.Ako i dalje istraju u tome, ozbiljno razmišljam da zaključim da joj i odgovara ovakav porazan podatak: da na 50 vakcinisanih, jedno postaje autistično.Lakše i brže će da nas unište.Zašto uvek imamo vlast koja se trudi da bude veći katolik od pape?Da li smo mi već rođenjem kreteni i bez ove vakcine, kad dozvoljavamo ovakvu agresiju na našu decu i to od strane naše "otadžbine"?

  2. sax says:

    Zato smo raskrcmili Galeniku, Torlak, da bi belosvetski sljam dokrajcio i nas.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *