OBAMA: Pomagaćemo Srbiji kao i do sada

OBAMA: Pomagaćemo Srbiji kao i do sada

1 jula 2014

Barack ObamaBarak Obama izrazio je u pismu predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću saučešće svima koji su pretrpeli gubitak života i imovine tokom poplava u Srbiji.

Predsednik SAD je istakao da će SAD nastaviti da podržavaju proces oporavka koji predstoji, saopštila je služba za saradnju predsednika sa medijima.

„Znam iz našeg sopstvenog iskustva sa katastrofama da je naporan rad na obnovi samo početak“, naveo je Obama i dodao da se pomoć SAD do sada odnosila na poljoprivredu, hranu, smeštaj, vodu, lekove, i tehničku pomoć.

Ambasada SAD u Beogradu radi zajedno sa Vladom Srbije i nevladinim organizacijama kako bi se identifikovale sve potrebe i našao brz odgovorm, ukazao je američki predsednik, kako se navodi u saopštenju.

„Kao prijatelj Srbije, SAD ostaju posvećene podršci u svim naporima u odgovoru na poplave, i nastaviće da podržavaju proces oporavka koji predstoji“, poručio je Obama.

KOMENTARI2 komentara

  1. mladen says:

    od onih koji podrzavaju fasizam i nacizam u svetu srbiji nije potrebna pomoc srbija ima mnogo prijatelja u svetu a ti pomoc posalji svojim rdjacima u afriku odakle ti je poreklo

  2. buchkalo says:

    Hahahhahahahhaha Pa idiot ni nezna gde je Srbija. Nikolic ga je smarao na Mendelinoj sahrani o srbiji i kosovu,posle je debil i izjavio to da nema pojma gde se nalazi to kovilovo(kosovo) Lupetanje na nivo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *