Obama: Uništićemo Islamsku državu

Obama: Uništićemo Islamsku državu

4 septembra 2014

Američki predsednik Barak Obama izjavio da je cilj SAD u Iraku da unište i razore džihadističku grupu Islamska država (IS) kako ne bi predstavljala pretnju. Kako prenosi britanski „Telegraf“, Obama je kazao da SAD neće dozvoliti da ih pripadnici IS zaplaše, već će izgraditi koaliciju koja će uništiti ovu grupu. On je to izjavio u sredu na pres konferenciji tokom posete Estoniji. Obamina izjava usledila je nakon što su SAD utvrdile autentičnost video snimka na kojem je prikazano kako su pripadnici IS odrubili glavu novinaru Stivenu Sotlofu, navodi „Telegraf“. Američki predsednik je istovremeno obećao da će pravdi biti privedeni oni koji su počinili ovaj užasni zločin.

KOMENTARI3 komentara

  1. Robert Lucas says:

    Samo kad nama izrucite Albright-ovu, Klintona da im sudimo plus mrvine Holbruka i kristofera da ih ispisamo .

  2. Lady Gaga / pod Javorom ovce pasu,čini mi se moje da su..... says:

    Pazi ovog čamugu! Pa ti nisi sposoban d@ype da obrišeš,a ne da izađeš na kraj sa tim krvolocima muslimanskim,za čije ste nastajanje ponajviše krivi vi,Ameri,nataknem vas na veliki velikosrpski pravoslavnovizantijskobarbarski i četničkounitaristički milokliz. Nisi u stanju da rešiš probleme u tom svom trulom i propalom rimskom carstvu,nego se trpaš gde ti nije mesto,a ko gura kljun di ne treba,na kraju završi ko Kenedi. Jao, Putine, šilji tu vojsku u Novorusiju, j@bi im mater imperijalističku, nek propadnu takvi kakvi su, a na ivici su propasti. P.S. I ZNATE KOLIKO MI JE ŽAO TIH NOVINARA? NI MALO. JEDINO ŽALIM ŠTO MEĐU NJIMA NIJE ONA VAŠLJIVA KURWETINA KRISTIJAN AMANPUR, DABOGDA MOZAK NA TUMORU DOBILA.

  3. Robert Lucas says:

    Opet ja. Bas sam dosadan, Al ne podnosim ih. Drago mi je sto ste vi, majmuni, Englezi, odhojili tog muslimanskog monstruma u po Engleske. Jest vas frajer izlevatio, jos vam je tamo i disk-džokej bio, a vjerovatno vam je i one vaše pir glave karo ko krave. Dobro reče ova "Lady Gaga", sto ne zakla onu kurvetinu Kristijan Amanpur. Šteta

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *