ОБАМИНА ПИСМА ОД ПРЕ 40 ГОДИНА: „Мој ум је у великој мери андрогин, сваки дан у глави водим љубав са мушкарцима…“

OBAMINA PISMA OD PRE 40 GODINA: „Moj um je u velikoj meri androgin, svaki dan u glavi vodim ljubav sa muškarcima…“

14 avgusta 2023

Pismo je trenutno u vlasništvu Univerziteta Emori u Atlanti u američkoj državi Džordžiji koji ne dozvoljava da se fotografiše ili ukloni.

Bivši američki predsednik, Barak Obama, napisao je u pismu upućenom bivšoj devojci pre 40 godina da „svakodnevno vodi ljubav sa muškarcima, ali u mašti“.Obama je napisao u pismu devojci kada je imao 21 godinu da vodi ljubav sa muškarcima svakodnevno, ali u mašti, prema redigovanom delu sada ozloglašenog pisma iz 1982. godine do kojeg je došao „Njujork post“.

Više od 40 godina staro pismo bivšoj devojci nedavno se pojavilo nakon što je Obamin biograf, Dejvid Garou, dao dugačak intervju o bivšem američkom predsedniku.

– Što se tiče homoseksualnosti, moram da kažem da verujem da je to pokušaj da se udaljimo od sadašnjosti, možda odbijanje da se nastavi beskrajna farsa zemaljskog života. Vidite, ja vodim ljubav sa muškarcima svakodnevno, ali u mašti – napisao je Obama u pismu upućenom Aleks Meknir u novembru 1982. godine.

Obama je takođe naveo da je njegov um u velikoj meri androgin.

Meknir, koja je izlazila sa Obamom dok su pohađali koledž u Los Anđelesu, kasnije je redigovala „ružne“ paragrafe koje je istoričar Garou, dobitnik Pulicerove nagrade, uključio u svoju knjigu „Zvezda u usponu“.Pismo je trenutno u vlasništvu Univerziteta Emori u Atlanti u američkoj državi Džordžiji koji ne dozvoljava da se fotografiše ili ukloni.

Garouov prijatelj, Harvi Kler, je ručno prepisao odlomke i poslao ih autoru, a dao je i redigovani deo pisma za „Njujork post“.

Garou je rekao da nema ništa neobično u Obaminim mladalačkim razmišljanjima.

Obama je oženio Mišel Obamu 1992. godine i imaju dvoje dece.

KOMENTARI7 komentara

 1. Apis carnica says:

  Više si blesav, bolje ti ide...a da si još i peder kao obama-aferim dobit češ i Nobelovo nagradu!

  • Brane says:

   Nobelovo jaje....

 2. EkRostand says:

  I šta je tu čudno?Pešovanu Obami želja se ispunila oženivši trandžu Mišu,pardon Mišel.

 3. umni 'rvat says:

  Svaka čast, vidi se da trezveno razmišlja i da drzi sve konce ;-)))

 4. Zeka says:

  Nije kod Obame problem što je u mašti vodio ljubav s muškarcima, nego što je u stvarnosti svojim naredbama ubijao nevine ljude u tudjim zemljama. Da je ostao na onom prvom, nikakve štete ne bi napravio. Ali, pošto je "u svom umu" razvio ono drugo, zaradio je svoje mesto u istoriji. Za zapadnjačke licemere kao dobitnik Nobelove nagrade za mir, a za sav ostali civilizovani svet kao još jedan tipičan američki zločinac.

 5. Gagi says:

  Na krvolocnom mafijaskom zapadu, uspeh pojedinaca je jedino zagarantovan ako se dokazu i pokazu. Naravno, tim "dokazivanjem" moraju da prevazidju sami sebe i dostignu antiljudske sposobnosti. Svaka deformacija ljudskog karaktera je pozeljna jer ostali normalni ljudi nisu u stanju da dostignu te "nivoe" ljudozderske i destruktivne svesti. Samim tim, jasno je koja se to zivotna destrukcija protezira sa zapada i kakav je to zivotni duh. Rekao bih, krajnje opasan po ostale narode cija je svest zivotno normalna i ogranicena. Interesantno je, to seme zla se kroz celu istoriju neprekidno pojavljuje i pored ogromnih primera stradanja i unistenja naroda. Taj Feniks zla se uvek i nanovo pojavljuje i zauzima odlucujuce mesto u svetskim politickim tokovima. Svetom su uvek, na zalost, vladali bolesni i deformisani neizivljeni ludaci. To ludilo i proizvodnja svake vrste nesreca, zapravo je u sluzbi vecitog plasenja naroda od nepoznatih postupaka koji dovode do stradanja. Strah je osnovni alat neke vladavine, sto je vladavina ludja i nekontrolisanija, to je uspeh u vladavini dugotrajniji. Zbog toga je svaka deformacija pozeljna, ona stvara tu "kvalitetnu elitu" koja se razlikuje od obicnih i normalnih zastrasenih ljudi.

 6. milorad5 says:

  brate....šta fali ženama,nije mi jasno kod ovi tipova,gde im je izgorela licna u glavi?...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *