ОБАВЕШТАЈНА СЛУЖБА У КОЛАПСУ: Хрвати и Немци вршљају свуда!

ОБАВЕШТАЈНА СЛУЖБА У КОЛАПСУ: Хрвати и Немци вршљају свуда!

15 јануара 2021

Иако је целу деценију Горан Пајић провео је у Јединици за обезбеђење Слободана Милошевића, и своје успомене “поређао” је у књизи “Слободан Милошевић, нека друга прича” данас је код на су студију изнео пар детаља за које нико није знао!Према његовим речима Жељко Ражнатовић Аркан се чак четири пута нудио Хашком суду да буде сведок против Слободана Милошевића, али да није имао никакве доказе па је одбијен. Он је одбацио тврдње да се Милошевић виђао са људима из криминалних кругова и каже да се Милошевић није састајао ни са Арканом нити са Браном Мићуновићем како су поједини медији тврдили.

Он тврди да је Србија безбедоносно разбијена и да немачки и хрватски агенти вршљају по земљи.

– Наш безбедносни систем је потпуно пао. Ми смо у хаосу – тврди Пајић.

Он у емисији Хелм Каста говори о афери прислушкивања Вучића, афери Јовањица и другим актуелним темама.

(Правда/ХелмКаст)

KOMENTARI5 коментара

 1. Риста says:

  Ја имам слично искуство његовом и зато ми није промакао и не може. Био сам љубитељ добре капљице(а пошто сам данас чак и искрен, искрено - било ми свеједно јел добра или лоша, важно да је има до краја) као и Пајић и Дачко. Ипак не волем кад ми неко прича закрвављених очију. Просто се стидим и није ми јасно како њега није срамота? И то свеже мамуран, у првом удару, вероватно му се и руке тресу па се није ни обријао а као то треба да буде брада знања. Е па није. Немо ми се јавно трезниш, брате мили бруко једна. Ај иди испавај се па се чујемо. А верујем му да нешто зна.(немо ми замерите. Нису ми замерили ни Буш ни Медведев када сам их хвалио ождеране)

  • Jagodica bobica says:

   Ne mogu da razumem ljude koji se usuđuju da etiketiraju one koje ne poznaju. Zaboga, Risto, kako Vi zaključiste da on pije? Promašili ste samo tako. Budite obazriviji sledeći put.

 2. Kulak says:

  Srbija i Crna Gora su obaveštajno potpuno razbijene iznutra.Treba znati da glavna hrvatska lobistica i špijunka sonja biserko u Beogradu godinama razbija Srbiju i radi na njenoj dezintegraciji i da je u tome u Srbiji niko ne sprečava.Istovremeno,hrvatska ambasada u Podgorici glavni je špijunski punkt na Balkanu.

 3. persida says:

  Ko bi rekao, a ja mislila da Srbija kontrolise Nemacku i Hrvatsku.

 4. Biogradlija says:

  A vidi susednu neprijateljsku hrvatsku.Njima je država u potpunom demografskom,zdravstvenom i ekonomskom rasulu,ali obaveštajne i špijunske službe rade im dobro.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u