ОБАВЕШТАЈНА СЛУЖБА У КОЛАПСУ: Хрвати и Немци вршљају свуда!

OBAVEŠTAJNA SLUŽBA U KOLAPSU: Hrvati i Nemci vršljaju svuda!

15 januara 2021

Iako je celu deceniju Goran Pajić proveo je u Jedinici za obezbeđenje Slobodana Miloševića, i svoje uspomene “poređao” je u knjizi “Slobodan Milošević, neka druga priča” danas je kod na su studiju izneo par detalja za koje niko nije znao!Prema njegovim rečima Željko Ražnatović Arkan se čak četiri puta nudio Haškom sudu da bude svedok protiv Slobodana Miloševića, ali da nije imao nikakve dokaze pa je odbijen. On je odbacio tvrdnje da se Milošević viđao sa ljudima iz kriminalnih krugova i kaže da se Milošević nije sastajao ni sa Arkanom niti sa Branom Mićunovićem kako su pojedini mediji tvrdili.

On tvrdi da je Srbija bezbedonosno razbijena i da nemački i hrvatski agenti vršljaju po zemlji.

– Naš bezbednosni sistem je potpuno pao. Mi smo u haosu – tvrdi Pajić.

On u emisiji Helm Kasta govori o aferi prisluškivanja Vučića, aferi Jovanjica i drugim aktuelnim temama.

(Pravda/HelmKast)

KOMENTARI5 komentara

 1. Rista says:

  Ja imam slično iskustvo njegovom i zato mi nije promakao i ne može. Bio sam ljubitelj dobre kapljice(a pošto sam danas čak i iskren, iskreno - bilo mi svejedno jel dobra ili loša, važno da je ima do kraja) kao i Pajić i Dačko. Ipak ne volem kad mi neko priča zakrvavljenih očiju. Prosto se stidim i nije mi jasno kako njega nije sramota? I to sveže mamuran, u prvom udaru, verovatno mu se i ruke tresu pa se nije ni obrijao a kao to treba da bude brada znanja. E pa nije. Nemo mi se javno trezniš, brate mili bruko jedna. Aj idi ispavaj se pa se čujemo. A verujem mu da nešto zna.(nemo mi zamerite. Nisu mi zamerili ni Buš ni Medvedev kada sam ih hvalio ožderane)

  • Jagodica bobica says:

   Ne mogu da razumem ljude koji se usuđuju da etiketiraju one koje ne poznaju. Zaboga, Risto, kako Vi zaključiste da on pije? Promašili ste samo tako. Budite obazriviji sledeći put.

 2. Kulak says:

  Srbija i Crna Gora su obaveštajno potpuno razbijene iznutra.Treba znati da glavna hrvatska lobistica i špijunka sonja biserko u Beogradu godinama razbija Srbiju i radi na njenoj dezintegraciji i da je u tome u Srbiji niko ne sprečava.Istovremeno,hrvatska ambasada u Podgorici glavni je špijunski punkt na Balkanu.

 3. persida says:

  Ko bi rekao, a ja mislila da Srbija kontrolise Nemacku i Hrvatsku.

 4. Biogradlija says:

  A vidi susednu neprijateljsku hrvatsku.Njima je država u potpunom demografskom,zdravstvenom i ekonomskom rasulu,ali obaveštajne i špijunske službe rade im dobro.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *