ОБАВЕШТАЈНЕ СЛУЖБЕ УПОЗОРАВАЈУ: Хрватска војска спрема напад на Републику Српску!

OBAVEŠTAJNE SLUŽBE UPOZORAVAJU: Hrvatska vojska sprema napad na Republiku Srpsku!

28 avgusta 2016

vojska-hrvatska 435Ustaški režim u Zagrebu i dalje koristi svaku bogovetnu priliku da žestoko i prostački isproziva Srbiju, zapreti Srbima i javno izvređa ljude iz samog vrha vlasti u Beogradu.

Odlično obavešteni izvori upozoravaju da razlog za to nije samo tamošnja predizborna kampanja, već da se iza svega krije i želja Hrvata da isprovociraju novi rat koji bi iskoristili za upad u zapadni deo Republike Srpske i novo etničko čišćenje!

Prema poslednjim obaveštajnim podacima, Hrvati gotovo svakodnevnim i očigledno koordinisanim napadima na Srbe žele da isprovociraju Beograd na neodmerenu reakciju i tako izazovu nove krvave sukobe. Eventualni novi rat Hrvati bi, kažu obaveštajci, probali da iskoristite za upad na teritoriju BiH i etničko čišćenje zapadnog dela Republike Srpske!

Zbog ovog tajnog plana, kako se saznaje, Beograd najozbiljnije razmišlja da potpuno promeni politiku prema Zagrebu, ali i Evropskoj uniji, koja mesecima ćutke prelazi preko ustaškog divljanja!

Sagovornici upozoravaju da se iza svakodnevnih napada Hrvata ne krije samo patološka mržnja.

– Zagrebu je osnovna ideja da stalnim kritikama, vređanjem, blokadom u Briselu, tužakanjem u inostranim institucijama izazove neku žešću reakciju političara u Beogradu, koju bi potom iskoristili za sukobe. Oni najozbiljnije razrađuju planove za operacije u zapadnom delu RS! I sa tim se ne smemo više igrati. Ove pretnje se moraju najozbiljnije shvatiti – upozorava jedan od sagovornika, inače visoko pozicionirani obaveštajac.

Da je neoustaška politika u Hrvatskoj dosegla svoj vrhunac, pokazuju i izjave bivšeg premijera Zorana Milanovića, koji danima unazad ne prestaje da vređa Srbe. On je u petak odbio da se izvini Srbiji i njenim građanima zbog pretećih i ustaških pretnji koje je izrekao na sastanku sa „braniteljima“!

– Nemam nameru da se pravdam srpskom narodu! Šta od onoga što sam rekao nije tačno? Ako nisi siguran da li si na dobrom putu, a napadaju te Hasanbegović, Toma Nikolić zvani ‘Grobar’, Aleksandar Vučić, a sada i Plenković, to se zove siguran smer. Nikolić i Vučić su ratni huškači koji su najviše unesrećili hrvatske Srbe. Sva kalvarija i jad hrvatskih Srba tokom devedesetih, uz neke greške hrvatske politike, od kojih ne treba bežati, produkt su huškanja tih ljudi i Vojislava Šešelja. To su ministri u vladi Slobodana Miloševića. S njima u Briselu ne mogu i neću sarađivati. Čaršija neka piše šta hoće, ali hrvatski Srbi znaju ko im je u političkom smislu majka, a ko zla maćeha – osuo je paljbu Milanović, a potom zapretio da će blokirati put Srbije u EU ako ne ukinemo sporni zakon o univerzalnoj jurisdikciji:

– U tome me ni Bog neće zaustaviti i donećemo neki sličan diskriminatorski zakon kojim ćemo njima nanositi štetu!

Sličnu antisrpsku retoriku ispoljava i aktuelni šef hrvatske diplomatije Miro Kovač, koji je od Srbije zatražio da ih ostavi na miru (!?!).

– Srbija je prva započela diplomatski sukob i prva počela s kampanjom da mi nešto blokiramo. Mi nikoga nismo blokirali, hteli smo korektne odnose. Srbija mora još puno toga da uradi na putu ka EU. Ali oni, umesto da počnu sa poslom, Hrvatsku napadaju nekim tezama o ustaštvu i NDH. To nije tema, tema je ono što Srbi moraju raditi da uđu u EU – rekao je Kovač, dodavši da Vučić nije imao hrabrosti da dođe na samit u Dubrovniku!?!

Komentarišući sve bestijalnije divljanje hrvatskih političara, glavni urednik „Večernjih novosti“ Ratko Dmitrović izjavio je juče da je Milanović konačno pokazao svoje pravo lice.

– On je u opuštenom razgovoru pokazao da između njegovih ciljeva i ustaške politike prema Srbima nema ama baš nikakve razlike. Na prvi pogled je čudno da tako nešto izjavi jedan predstavnik levice. Ali ja sam odavno objašnjavao da je razlika između hrvatske levice i desnice u tome što su prvi shvatili da im za formiranje sopstvene države trebaju Srbi, a ovi drugi su samo želeli državu bez Srba, koje su masovno ubijali – zaključio je Dmitrović.

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović odlikovala je juče hrvatskog političkog emigranta Nikolu Štedula, inače čelnika proustaškog hrvatskog državotvornog pokreta!

Da stvar bude gora, Kitarovićeva je istog dana, a povodom Evropskog dana sećanja na žrtve totalitarističkih i autoritativnih režima, odlikovala i istarskog partizana Ljubomira Drndića (?!?). To je izazvalo gnev Saveza antifašističkih boraca.

– Ovim potezom izjednačili ste antifašistički i ustaški pokret i direktno priznali proustašku ideologiju, ohrabrivši razne nacionalne ekstremiste na još destruktivnije delovanje – navode antifašisti u otvorenom pismu Kitarovićevoj.

(Informer)

KOMENTARI60 komentara

 1. Za Srbiju says:

  Nastaviće gde su stali 1995.

 2. enio says:

  da...da...nastavit...vrime je da se srbadije otkloni sa ovi prostora....bia bi raj bozanski bez srba tu,uostalom,Mesic vam je onda dotaknia to,kad se krimi dodik isa na neki referendum...kurcit.Povuka se,al izgleda ,ne skroz....vrime je gospodo za OLUJU2...deratizacija ovih prostora od srbadije

  • draganBL says:

   budalo

   • enio says:

    dragane srico...podmazuj traktor...mada on sta ti ,vam sljedi preporucuem brzi auto....sve se radi,kuva da se odstrani tumor ovog djela planeta...

    • Srba says:

     Vodi računa da tvoj ne zariba. Nijedno zlo nije doveka trajalo, pa ni vi Krvati.

     • Kardinal Stepo Blaženi says:

      Nećete ni vi Servi dovijeka.

  • Milosav says:

   Niste svesni kroasani da ovoga puta ne bi ste imali meštane koje ste proterali u "junačkoj oluji" ovoga puta bi ste imali Sbiju i Republiku Srpsku sa oko tri miliona do zuba naoružanih "ćetnika" i mislim da od Zagreba ne bi ostao ni kamen na kamenu a od jadranske obale od Dubrovnika do Zadra i Splita mora videli ne bi više nikada! A naplatili bi smo vam svakog ubijenog Srbina od prvog svetskog rata do poslednjih ratova na prostorima bivše SFRJ. Šupčine iz kroasanije svi oboleli od PTS!

   • Kardinal Stepo Blaženi says:

    Neš ti vas kukavica.

    • vlada says:

     Od svih Srba najgori su kroasani!

  • Rale says:

   Ujo nema vama spasa u drugom poluvremenu.Podavićemo vas kolektivno u Jadranu klao pacove.Biće totalna deratizacija.Uskoro ćeš se i uveriti.:-)

  • Rale says:

   Ujo nema vama spasa u ,,drugom poluvremenu".Podavićemo vas kolektivno u Jadranu kao pacove.Biće totalna deratizacija.Uskoro ćeš se i uveriti.:-)

   • Kardinal Stepo Blaženi says:

    hehe Ti još ne znaš sto vam se sprema. :-D

  • Branko Samac says:

   Vreme je za vraćanje SAO Krajine!

   • Kardinal Stepo Blaženi says:

    SRAO Krajina. hahahaha

   • janko says:

    po vucicu i srbiji doce do cilja u zemun nemaj ko sresti neznam kako se misli dodik odbranuti napaa ga i vucic i bakir i hrvati svi u regijonu

  • Branko Samac says:

   Ujo, navikli ste klat Srbe bez kazne. Vreme je da vam vratimo za sve!

   • Kardinal Stepo Blaženi says:

    Je, dužnici ste nam. Trebate nam vratit sve. Počnite s 35.000.000 eura ratne odštete.

    • vlada says:

     Zajebao si se,35.000.000.000 !

   • milojko says:

    Kada nam niste vratili 1991 god. kada smo bili najslabiji, nikada više nećete. Prvo poluvreme mi nismo dobili nego gubili, ali drugo polovreme smo vas ametice porazili i zato ne spominjite drugo polovreme, to je završeno. Može samo revanš utakmica, i za tu utakmicu su nas ameri pripremili, a to Vučić zna i zato je sazvao satanak radi Dodiga.U revanš utakmicu mogu se uključiti i balije a to za vas neće biti dobro, slijedi vam novi poraz.

  • NOLE says:

   BOJIM SE DA CETE GA POPUSITI I TO DOBRO

 3. 100 god PRINCIPA says:

  Svim tim izjavama hrvati samo objasnjavaju koliko im je ekonomija propala! Srbija je u poslednjih godinu dana povecala izvoz za 10.5 posto! Za 10 god bicemo ubedljivo najaca ekonomska sila u regionu! E zato hrvati hoce rat, da nas opet unazade. Da nisu zapoceli rat 1991, mi bi verovatno vec imali taj standard od 1000 e minimalca, al ne daju nam! I ratovi i sankcije i na kraju bombardovanje i posle svega razaranje ekonomije od strane DS...pa cak ni to nije im pomoglo da nas uniste ekonomski...VRACAMO SE...NIKADA JACI...USKORO...UJEDINJENA VELIKA DRZAVA...ovaj put bez hrvata...

  • Kardinal Stepo Blaženi says:

   Vratit ćete se vi na Sibir kod braće Rusa pa tamo stvarajte nacističke tvorevine.

 4. enio says:

  jesu li vam rusi braca...jesu...gonite se u pizdu materinu srbi ...na kavkaz braci

 5. dejan says:

  OLUJA 2 NE MOZES vjerovati balije hv hvo i nato ce preseci koridor i kraj republici srpskoj hoce l i se uspeti sacuvati srpska ne vojske nema a srbija prodana nece joj pomoci NE MOZES VEROVATI STO SE SPREMA KUD CE 1200 000 SRBA OPET U ZBEG

  • enio says:

   kud ce....onamo di su isto toliko nesrba potirano sa tzv srao krajine...al srecom,velicanstvenom akcijom OLUJA su se vratili svojim domovima

   • enio says:

    https://www.youtube.com/watch?v=ncaMYsyAlHg

  • enio says:

   https://www.youtube.com/watch?v=t7SbZ008S-E

  • enio says:

   https://www.youtube.com/watch?v=j-Pomk1_I8o

  • enio says:

   https://www.youtube.com/watch?v=EdqARxL-NAY

  • Bosnian Warrior says:

   Dejane, neće niko biti protjeran, što si tako emotivan?! Zahvaljujući NATO-u, danas i postoji ta RS u BiH, a Srbi iz BiH bi bili ovdje svejedno iako ne bi bilo RS. Mislim, zaista, volio bih da nema entiteta uopće. Ovi političari sve pokradoše, i nikad da budemo normalna država... A vi iz Srbije, da ste imali i malo na umu prošlih godina, ne bi bili danas što ste.

 6. Mlax says:

  Sada ce se napokon razotkriti ko su prijatelji Srba a ko neprijatelji.

 7. NEŠO says:

  Srbi nisu vojno jaki,ali će i to biti dovoljno ako Hrvati krenu u luđački pohod na Republiku Srpsku da im vrate dug za Jasenovac.Samo neka krenu neće im biti dobro.Dobiće zasluženu "porciju".

  • enio says:

   hahahaha

 8. Bjeks says:

  Glupsoni jedni.mozete Slobove slike kaciti sto nije ni jednim potezom reagovao.cak uveo 93 sankcije Rep. Srpsko.a Hrvati sto su uradili.uradili su uz precutnu saglasnost tadasnjeg rukovotsva Srbije.a narod preko Drine bio prepustan sam sebi.na koga je ko gladna zver skocila vojska Hrvatske.armije BiH.ali potpomognuta svim i svacim od NATOa. Da uprostim..da su regularne jedinice iz Srbije ucestvovale po jasnom naredjenju i cilju.sva prica bi bila drugacija..tako da pojedinci nebudu u zabluda..a na svetskom nivou..opet nije ista prica..kao sto je bila 90.tih.

 9. enio says:

  https://www.youtube.com/watch?v=XiaiuxyfXds

 10. Hans says:

  Tko su ovi informeri u "Intermagazinu"? Neke menatlno oboljele osobe ili huškači plaćenici?

 11. oko says:

  zasto nebi uzeli kad nemaju koga da se boje jugosloveni su dali i jugoslaviju dace sad i srbe i srbske teretorije hrvatima i albancima titinim saveznicima

 12. nenad says:

  Drago bi mi bilo, da taj gamad jednom za svagda ocistimo. Naciste treba ocistiti,normalno Posrbiti u Pravoslavce rest proterati u Ukrainu

 13. Hrvoje iz Srbije says:

  Kao da je Dodik lud proglasavati nezavisnost da nema jaka ledja !!!

 14. Harry Neron says:

  Napalili ste se na tekst patriJote DJV-ja ko beba na maminu sisu. Probudite se več jednom i počnite da razlikujete između patrijota i patriJota, da ste to u poslednjem veku razlikovali bilo bi vas barem koji miljon više i ne bi se ratno mešali u sve i svašta a jedino korist od tog i takvog ponašanja imaju patriJote koji su se obogatili ko fukare iz Andričeve rečenice dok ste patrijoti ispali oni koji se u Andričevoj rečenici ne stide ničega.

 15. rema car says:

  HA HA HA HA... pa mi jedva čekamo da ovi šupci nešto pokušaju, pa da ih naprašimo preko Jadrana ka žabarima. Srbija je uz RS!

  • Bosnian Warrior says:

   Hahaha, ma koga ćeš se ti naprašit? Hrvatske? Hahahaha, ovo je vic mjeseca. I da, jadna je ona teritorija uz koju su srbijanci i Srbija. :-)

 16. milojko says:

  Izetbegoviću vraćaj askere iz Sirije, za njih će uskoro biti posla u Bosni. Možeš samo bombaše samoubojice, trebat će za probijanje linija na koridoru?hahahah

  • vlada says:

   Vratio bi on da ih Hezbolah ne tamani ko zeceve !

 17. Ranko-Banja Luka says:

  Kada se čitaju ovi komentari raznih ,,enija" i ostalih ustaša, čovjek bi rekao da je strašna sila na granicama srpstva i da su ponovo spremni pokolje da čine nad civilima i nejači. A kada saznaš da je enio pušač mlohavih kita franjevaca, gutač sperme po kojekakvim splitskim katakombama, razvaljene bulje i usta punih sjemena iz sjemeništa franjevačkog, mozga ispranog i naučenog da laje, onda je i razumljivo ovo bulažnjenje po srpskim sajtovima. Pa sva Dalmacija zna da je enio najbolji u pušenju, to njegovi pričaju o njemu! :-)

  • enio says:

   da,uvik se vadite na to nejac ,starci...da nejac je bombardirala svaki dan Sibenik,Zadar,Osijek,Vukovar,Vinkovce,Dubrovnik..da nejac je potiralo svo nesrpsko stanovnistvo iz tzv srao krajine pocetkom 90-ih,da nejac i starci su radili masakre Skabrnja,Nadin,Ovcara...sposobna ta vasa nejac i starci

   • Srbin says:

    Eto šta vam uradi nejač. A šta li će vam tek uraditi ovi što su u snazi.

    • enio says:

     neznam bas...povijest govori drugacije....mozda ovi put bude manje od 3 posto...jesi o to razmislja...a sta ako rusi opet zazmiru ,radi svojih interesa...tribas gledat u globalu sve.Osin te gluposti sta si napisa,a pametnije i nemas sta....jesi se upita,zasto se uvik vas skrati za koji posto,al bas svaki put kad se zajunite....

 18. Hrvoje iz Srbije says:

  Kad se zajunimo opet cemo preko albanije krfa i soluna osloboditi nase zemlje ali ovoga puta bez SHS nego cisto i jednostavno SRBIJA !!! Jbte nas je 10 milijuna samo u Srbiji i Républci Srpskoj i 10 milijuna u diaspori. 3 i po milijuna do zuba naoruzanih Srba! Da ne spominjemo Ruski SPECNAZ koji je vec u Republici Srpskoj i Sajevci iz Srbije. Ne bi se ja puno zajebava. Ne moze vas ni nato spasiti. Nece ameri gubit glave za par milijuna hrvata i muslimana. Valja vam pazit sto cete cinit.

  • enio says:

   hahaha,al cinjenice govoru drugo...vas ima toliko,ocito ti nije poznato koje su vam zemlje u okruzenju prijatelji...a sigurno ti je Putin javia da ce njegovi ljudi ginit za srbe,emailom....haha znas i sam da su vas rusi kroz povijest ostavljali na milost i nemilost...nemali br puta.Nego ,tu ste se zaklinjali i sa sigurnoscu govorili da ce Rus zapalit Tursku kad su mu ovi srusili avion...nista od toga koliko vidimo.A ovo sam spomenia ,jer to je samo jedna clanica NATO...ejjj jedna...osin pustog lajanja nista.Sta mislis zasto

   • Bajurina says:

    Za Dooooooooommmmmm

    • Svetislav says:

     @bajacpajac... Pre će biti novi urlik za vas kurvate, a to je Za groooooooooooob!

    • prle says:

     Pa poslacemo vas u dom i to popravni.

    • vlada says:

     Glavni stan-sporedni ulaz,hahahaha

  • milojko says:

   Ti zaboravio Erdogana i njegove askere?Zar, nije Erdogan izjavio da neće dopustiti da se Bošnjaci ubijaju i protjeruju sa svojih ognjišta.Nema toga SPANZA i ruske armije koju turski askeri nisu u stanju poraziti.

 19. Svetislav says:

  Sad je drugačija situacija i to na štetu kurvata i išljamaca! Sad bi uz kozačke dobrovoljce koji bi dolazili organizovano a ne tajno kao 90-tih, i čečenski dobrovoljci učestvovali protiv usraškog i išljamskog terorizma! Za razliku od 90-tih kad je slobo i ostali komunisti iz Srbije koristili krajiške i Srbe u RS za ostajanje na vlasti, sada Srbi u RS i na Kosmetu neveruju beogradskim komunjarama i imaju direktne veze sa Rusijom i Izraelom. Zato su se i vučić i tadić pre njega trudili da pokažu da će braniti Srbe u RS, jer bi još jedan vojni poraz doveo do propasti njihove političke vlasti kao što je došlo glave miloševiću a i njihovo sedenje na dve stolice bi bilo ugroženo. Rusija bi sigurno aktivnije učestvovala u bilo kom sukobu, a vlast u Srbiji bi morala da uđe u rat direktno kao kurvatska vojska 90-tih a ne bi povlačila jna, er bi alternativa bila nedostatak "prodaje magle" od koje se sada održavaju na vlasti!

  • enio says:

   ah jadan ti ,jese tjesis.....al vi uvik nije bilo onakvo vrime ko nekad i pusite u novom vrimeu

 20. nenad says:

  Pa ako nisi znao i vi ste nam braća ali kao što je Kain bio Avelju. Valjda ćete se jednom i vi međusobno poklati u vašem toru.

 21. Dondon says:

  Opet informer troluje...samo da se starci ne nalozr na ove gluposti i krenu da gomilaju secer, ulje i brasno.

 22. RS says:

  Srbija ce biti od Skadra do Zadra!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *