ОБАВЕЗНО ПОГЛЕДАЈТЕ И ПРОЧИТАЈТЕ: Ово је кинески приручник за лечење КОРОНАВИРУСА – стопа смртности нула одсто! СРБИ ГА ПРВИ ПРЕВЕЛИ

OBAVEZNO POGLEDAJTE I PROČITAJTE: Ovo je kineski priručnik za lečenje KORONAVIRUSA – stopa smrtnosti nula odsto! SRBI GA PRVI PREVELI

22 marta 2020

Srbi su prvi preveli priručnik za prevenciju i lečenje Kovida-19, koji su sastavili stručnjaci Prve pridružene bolnice Medicinskog fakulteta Univerziteta u Džeiđangu, u kojoj je stopa smrtnosti nula odsto.

Priručnik od 68 stranica preveden je na srpski 24 sata od njegove objave.

„Priručnik za prevenciju i lečenje Kovid-19 infekcije“ dostupan je na www.lecenjekorone.com.

Objavljen na Alibaba klaud platformi, a srpsko izdanje je nastalo kao rezultat saradnje lekara Opšte bolnice „Atlas“ iz Beograda i humanitarne organizacije „28. jun“, uz dozvolu autora iz Kine.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Duh proroštva says:

    Ja samo malo lenj, to treba valjda mojim lekarima, ali ako baš dobijem taj prolećni virus možda i otvorim taj link dok ne bude kasno jer već imam par hroničnih oboljenja među kojima i koronarne a i godine brate, tako da bi korona došla kao melem na ranu. Mi i Italijani zapravo imamo sličan mentalitet, dosta više skrivanja, idemo prsa u prsa, pa kom obojci, kom opanci.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *