ОБАВЕЗНО ПОГЛЕДАЈТЕ: Иван Пернар најмоћнијем Немцу сасуо истину о ЕУ у лице! (ВИДЕО)

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Ivan Pernar najmoćnijem Nemcu sasuo istinu o EU u lice! (VIDEO)

10 marta 2018

Ivan Pernar je poznat po svojoj direktnošću. Jedan od retkih koji govori ono što drugi ne smeju mi pomisliti.

U Hrvatsku je došao Komesar za budžet Evropske unije Ginter Etinger, za koga portal „Politiko“ piše da je najmoćniji Nemac u Briselu i čovek sa sedam političkih života.

Cilj posete visokog gosta iz Brisela je bila navodna pomoć Hrvatskoj vezano za njen budžet.

Umjesto komentara što mu je rekao Ivan Pernar, pozivamo čitaoce našeg portala da poslušaju sâmi govor ovog hrvatskog opozicionog političara.

KOMENTARI11 komentara

 1. Popara says:

  Svaka cast

 2. slobo says:

  svaka ti cast momcino .

 3. test01 says:

  Obicno ne slusam njegove govore ali ovo je desetka!!! Svaka cast na hrabrosti da kazete istinu g. Pernar.

 4. Nićifor says:

  Svaka ti čast Ivane Pernaru! Svakim govorom i u Saboru Hrvatske i na svim televizijskim programima u regionu dokazuješ da si najpametniji, najsposobniji i najhrabriji političar na ovim prostorima. Samo razbijaj briselske nalogodavce i njihove klimoglavce u parlamentima ovih banana država, koje je ta napredna EU takve i stvorila da bi se na njihovoj nesreći i pljački bogatila. Srećna je majka koja te je rodila. Da si živ i zdrav stotinu godina!

 5. Dejan says:

  Svaka čast G. Pernaru! Ovakvi ljudi su svim zemljama bivše Jugoslavije SLAMKA SPASA.

 6. Rade says:

  jedan jedini koji se usudi reci i mada taj govor nece promeniti nista, niti ce se ovaj briselski birokrata uzbuditi ni zamisliti nad recima kritike, lepo je cuti istinu, onu koju svi znamo i protiv koje nazalost nema leka. U dijalogu izmedju Makijavelija i Monteskjea ovaj zadnji pita kako ce vladar uspeti da izdejstvuje apolutnu vlast pored toliko zakonidavnih tela, te poslanika koji samo jednim glasanjem mogu da ga skinu sa trona. Makijaveli odgovara: dacu im dobre plate. Zna li narod kolie su plate ovih birokrata. Bolje da ne zna.

 7. Katarza says:

  Ovaj momak je izvrstan

 8. doktrina soka says:

  Ovaj momak je covek od integriteta,ali samo jedan iz bivse SFRJ. Uzitak ga je slusati,govori sto drugi ne smiju.Nije mu ravan niti jedan Presednik ovih vukojebina od drzava na celom Balkanu od Alpa do Jonskog Mora.

 9. Goga says:

  Svaka ti cast Ivane,ti ces biti Hrvatski predsednik jednog dana u to verujem!!!

 10. Stevan Trninic says:

  Postovani gospodine Pernar, Svaka Vam cast!!! Kamo srece da i mi imamo nekoga ko moze da kaze istinu o evropskoj uniji!!! Na zalost nemamo. Nasi politicari vire iz dupeta briselskih sluzbenika.

 11. Zoran says:

  Sve je tako.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *