ОБАВЕЗНО ПОГЛЕДАЈТЕ: Овако је Гадафи упозорио Асада и Арапе шта ће им се десити, а они му се смејали (ВИДЕО)

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Ovako je Gadafi upozorio Asada i Arape šta će im se desiti, a oni mu se smejali (VIDEO)

1 oktobra 2015

83230106_Libya_123950bNa jednom od sastanaka Arapske lige koje je usledilo nakon ubistva Sadama Huseina, tadašnji predsednik Libije pukovnik Moamer Gadafi pokušao je da upozori arapske lidere šta će uslediti u budućnosti.

– Strane sile su okupirale jednu arapsku zemlju i obesile njenog lidera a mi samo gledamo i smejemo se. Zašto Komitet za bezbednost ne ispita bešenje Sadama Huseina. Ja ne govorim o njegovoj politici i našim nesuglasicama sa njim. Svi smo imali nesuglasice sa njim, svi imamo međusobne nesuglasice – govorio je Gadafi tražeći reakciju na smrt Sadama Huseina.

– Zašto nema istrage o ubistvu Sadama Huseina. U budućnosti će biti vaš red. Zaista! – video je sa govornice.

Među onima koji su mu se tada smejali bio je i predsednik Sirije Bašar al-Asad. Ipak on se na kraju govora zahvalio Gadafiju na jasnim i iskrenim rečima.

Gadafi je ubijen od strane prozapadnih terorista, a Asad danas vodi ogorčene borbe da odrbrani svoju zemlju od terorista.

Pogledajte ovaj video:

(Pravda)

KOMENTARI4 komentara

 1. otac Satarije says:

  Majke ti, glupaci mu se stvarno smeju ko opičeni, ko da priča viceve...pa oni ko da žive na nekom drugom svetu,ko da ih međunarodna politika SAD-a ne zanima niti je poznaju...NEVEROVATNO. Imaju naftu i krevelje se.

 2. Meri says:

  Kad se ima sve, misli se da će to dugo trajati, i da se nesreće dešavaju samo drugima. Ne misli se da bi sutra moglo biti gore.

 3. Čoban says:

  Asad je bio učenik Džimija Karten Taj radi za Ameriku

 4. njet says:

  Asad radi za Amere???? Ima li sanse da je ovo istina???? Nije valjda da smo i u tome izmanipulisani i obmanjeni?????

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *