„ОБИЧАН ТУПИ БРИТАНАЦ… БИО ЈЕ РАДОСНО ГЛУП И ЛИЧИО НА МЛАДОГ ЂАВОЛА“ – Медведев одговорио Камерону

„ОБИЧАН ТУПИ БРИТАНАЦ… БИО ЈЕ РАДОСНО ГЛУП И ЛИЧИО НА МЛАДОГ ЂАВОЛА“ – Медведев одговорио Камерону

11 маја 2024

ЗАМЕНИК председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев позвао је британског министра спољних послова Дејвида Камерона да буде опрезнији у изјавама после његових речи о потреби борбе против руског председника Владимира Путина „до горког краја“.

– О борби против Путина. Другим речима, борба против Русије. Немам пристојан одговор, осим можда једног. Дејвиде, требало би да будеш опрезнији – написао је он на Телеграм каналу.Медведев је рекао да ће Москва одговорити ако Велика Британија и Француска наставе да јавно „благосиљају“ украјинске оружане снаге за коришћење ракета “Сторм Шадоу“ против Русије и упозорио да ће Русија употребити специјалну муницију за удар на Лондон.

– ‘Storm Shadow/SCALP-EG’ не контролишу идиоти у везеним кошуљама, већ Британци и Французи. Под одређеним околностима, одговор за ово неће летети само у Кијев. И не само са конвенционалним експлозивом, већ и са специјалном муницијом. А увежбавање одговора на такве нападе је циљ планираних вежби. И чак и недовољно образовани морони Његовог Краљевског Величанства то би требало да разумеју – навео је Медведев.

Он је подсетио да је радио са Камероном у време када је постао премијер Велике Британије.

– Радио сам са њим када је постао премијер. Обичан тупи Британац. У то време био је радосно глуп и личио је на младог ђавола који се наслађује својим неочекивано стеченим положајем. Иначе, тада није био ни патентирани русофоб – навео је Медведев.

Британски лист Дејли мејл објавио је данас да је Камерон позвао Запад да заузме оштрији став о украјинском сукобу.

KOMENTARI3 коментара

  1. persida says:

    Kamerune, Kamerune, ali ti Rusi buse gume.

    • Džon Rakson says:

      Ma koliko mi mrski bili svetski "lingvistički vlasnici", svetski kolonizatori, pirati razbojnici, svetski mešetari i u svakoj otrovnoj čorbi obavezan sastojak, nadam se da će imati toliko samoodržavajuće svesti o trenutku u kome živimo. O tome da je "Union Jack" daleko od negdašnje svetske dominacije i da se u većini svetske populacije o njima na osnovu loših "zajedničkih iskustava" razmišlja sa izvesnim osvetoljubivim nabojem. Skotovi plaše "mečku sa rešeto", zaboravljaju da su u svetskim razmerama postali "obični", čak blizu minornog i nebitnog. Onog momenta kad (ako) se u svojoj imaginarnoj "važnosti" zaigraju stići će otrežnjenje. "Iz Rusije, sa ljubavlju", možda će da piše na poslatom uzvratnom "poklonu" u znak zahvalnosti za "Veliko Oktobarski poklon", za wwi, za wwii, za "širenje na istok" (naravo i Berlinu sleduje "poklončić"). Naravno Gordi Albion ima ... Bonda ... Džejms Bonda, "shaken not stirred", pa će on svakako da razreši tu situaciju. Naravno .... ako London bude postojao.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u