ОБИСТИНИЛА СЕ НОЋНА МОРА АМЕРИКЕ: РУСKИ „ОХОТНИK“ СПРЕМАН ЗА ЛОВ, невидљив је, има млазне моторе, носи безмало 20 тона разног оружја!

OBISTINILA SE NOĆNA MORA AMERIKE: RUSKI „OHOTNIK“ SPREMAN ZA LOV, nevidljiv je, ima mlazne motore, nosi bezmalo 20 tona raznog oružja!

5 avgusta 2019

Ruski teški udarno-izviđački dron „Ohotnik“ (Lovac) uspešno je izveo svoj prvi pravi test-let koji je potrajao 20 minuta.

Ovo je saopštilo Ministarstvo odbrane Ruske Federacije, otkrivši da je leteo – kako je i bilo predviđeno – na prosečnoj visini od 600 metara. I da se – po komandama operatera koji ga je žvodiož – uspešno prizemljio.„Ohotnik“ je konstruisan kao „leteće krilo“ i faktički je nevidljiv. To obezbeđeno korišćenjem materijala koji su neprimetni za protivničke radare.

Vojni vrh Rusije je otkrio da je maksimalna masa „Ohotnika“ 20 tona. Pre ovog test-leta. „Ohotnik“ je prvo na aerodromu rulao i ubrzavao do 200 kilometara na sat, ali bez uzletanja.

Potom je izvodio uzlete na nekoliko metara visine, pa se odmah spuštao.

„Ohotnik“ – i to je jedna od njegovih glavnih oosobenosti i prednosti – ima mlazni motor.

Glavni zadatak biće mu uništavanje protivničkih sistema PVO, komandnih punktova i sistema veze.

Pošto je i njegov proizvođač kompanija „Suhoj“, „Ohotnik“ je po nekim tehnologijama unifikovan sa prvim ruskim lovcem-bombarderom pete generacije Su57.

 

KOMENTARI7 komentara

  • Cp6a says:

   He, he, tako je. Drončić.

 1. A akoM says:

  Neka,pomalo sustižu Amerikance!Sad i oni mogu(ili će uskoro moći)ispaljivati bliske teškoobranjive A-rakete na USA,a s velike blizine,s USA granica!A i izvoditi i druge merifetluke po svijetu!

 2. teoretičar says:

  Rusi nemaju ni kindžale ni ohotnika ni mnogo drugog naoružanja koje je sve plan. Oligarsi ne daju pare od nafte da Rusija pravi oružje, jer pare i nafta su njihove a oružje je na državi. Oligasri koji mlate milijarde od prodaje ruskog oružja, takođe neće da prave oružje za državu jer država nema te pare. Dakle, Rusija nema ni dovoljno Suhoja, ni brodova, ni kalibara ni kindžala...ne važi se ovo za kindžale - oni se još uvek i ne proizvode, i većina oružja koje je pretstavljeno kao najstrašnije rusko, jeste rusko ali se uopšte još ne pravi. I kada sam to saznao, došlo mi da njačem. A kad sam saznao da je isti k.... i sa Amerikom, ostao sam bez reči. Spavajte mirno. Sve to strašno novo oružje koje i Ameri i Rusi plasiraju na tone preko slika i basni, tek je u planu da se pravi a poneko još nije ni ispitano. 'la seru, braća, pa to ti da ne poveruješ. A ja gledam u nebo da vidim jednog kindžala kako leti...A oni imaju starog nehumanog oružja pune džepove.

 3. teoretičar says:

  Teorija iznenađenja #999,99! U Merici bela kuga na vabrike. Ne mora da se otkrije, ali vidi se. Američki oligarsi su ljubomorni na ruske oligarhe. Obama je morao da ih uteši i dozvoli im malo razvrata jer su hteli da dignu ustanak nakon munjeivtog uspona ruskih oligarha. Tražili su ista prava kao što imaju i ruski oligarsi. Ruski kupuju fudbalske klubove, pesak da prave svoje lične plaže, kupuju svi blindirane mrcedese, avijone...a imaju para na milijarde i milijarde i niko ih u Rusiji ne ometa. I Obama im dozvoli da malo manje plate porez i da malo više prodaju oružje po svetu. Ali nije bilo dosta i oni Obamu izdaju i počnu da iseljavaju svoje vabrike jer im nije dato potpuno pravo da raspolažu sa svojim parama kao što to mogu ruski kapitalisti. I dođe Traamp i kaže ako nastavite da iseljavate vaše naše fabrike, opičiću vam takve carine na proivode da vam neće ništa ostati. I to Tramp kaže jednom, a američki oligarsi se uvrede i posle Tramp to više nikada nije ponovio a vabrike se iseljavaju. U meriku udarila bela kuga na vabrike. I sada se američki i ruski oligarsi pomalo druže, ali ovi merički još nemaju tu slobodu kao ruski i osećaju se poniženi i uvređeni i da bi dostigli svoju rusku braću, pričepe Trampa da natera Kinu da primi njihove fabrike pa da i oni malo imaju koristi od ruskie nafte, gasa, šuma i vode, a zašto to da bude samo preko Kine kada mogu i oni, a Rusija ima toga toliko da se ruski oligarsi neće buniti ni najmanje, a Kina je jeftinija čak i od Meksika i Tramp oma objavi trgovački rat Kini i kaže - ima bre da vas bankrotiram ako ne pomognete mojim oligarsima da se izjednače sa ruskim. Kinezi prvo pomislili da se šali, jer otkada američki oligarsi prave revolucije i tako to, pa nije moguće, ali Tramp onda pritisne i Kina zatraži tajne razgovore da se vlasi ne doste, a kineski vlasi su kineski narod samo se ne zovu vlasi jer turci nisu nikada uspeli da uzimaju danak u krvi od Kineza, iako im to bila velika želja. Neostvarena, a da se ostvarila...A nisu uspeli jer su Britanci odbranili kineski narod od osmanlija, da bi Kinezi pušili opijum koji su indijski kastični ljudi proizvodili za britance. I sad kada Kina prihvati da njen narod malo radi i na mašinama američkih ligarha, oni imaju velike šanse da uskoro budu bogati kao i ruski ologarsi i da uvoze pesak iz džibutija i prave privatne plaže na misisipiju.

  • teoretičar says:

   I najzad sam se odvažio da povučem za rep i meričku svetu kravu. Valda se neće ritnuti.

 4. dijagnoza hrvat says:

  Gazij zapadne nacističke gliste !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *