ОБЈАВЉЕН ХИТЛЕРОВ ПОЛИТИЧКИ ТЕСТАМЕНТ: „Није истина да сам ја хтео рат, изазвали су га…“

OBJAVLJEN HITLEROV POLITIČKI TESTAMENT: „Nije istina da sam ja hteo rat, izazvali su ga…“

5 maja 2017

„Vekovi će proći, ali iz ruševina naših gradova i spomenika, mržnja prema onima koji su odgovorni će uvek rasti nova, protiv naroda koji je kriv i kome imamo da zahvalimo za sve ovo: Jevreja i njihovih sledbenika.“

Poslednju volju i testament Adolf Hitler je završio nešto posle ponoći 29. aprila. Oba dokumenta, svoj privatni i politički testament, firer je izdiktirao svojoj sekretarici Traudl Junge i potom odlučio da se oženi svojom ljubavnicom Evom Braun, sa kojom je bio u vezi bez prekida od 1932. godine.

Ovo je politički testament Adolfa Hitlera i prenosimo vam u celosti:

Moj politički testament

Više od trideset godina je prošlo od 1914. godine kada sam ja dao svoj skromni doprinos kao dobrovoljac u Prvom Svetskom Ratu koji je vodio Rajh.

U ove tri dekade ljubav i odanost mom narodu su vodili sve moje misli, dela i moj život. Oni su mi dali snage da donesem najteže odluke koje su ikada stavljene pred smrtnika. U ove tri dekade ja sam potrošio moju snagu i moje zdravlje.

Nije istina da sam ja ili bilo ko u Nemačkoj želeo rat 1939. godine. To su želeli i provocirali jedino internacionalni državnici bilo da su jevrejskog porekla ili da su radili za jevrejske interese. Ja sam dao suviše mnogo ponuda za ograničenje naoružanja, na koje se potomstvo neće suviše kukavički obazirati, zbog izbijanja ovog rata, da on bude stavljen meni na odgovornost. Niti sam ja želeo da, posle užasnog Prvog Svetskog Rata, bude drugi bilo protiv Engleske ili Amerike. Vekovi će proći, ali iz ruševina naših gradova i spomenika, mržnja prema onima koji su odgovorni će uvek rasti nova, protiv naroda koji je kriv i kome imamo da zahvalimo za sve ovo: Jevreja i njihovih sledbenika.

Samo tri dana pre izbijanja Nemačkog-Poljskog rata ja sam predložio rešenje za ovaj problem britanskom ambasadoru u Berlinu – internacionalnu kontrolu kao u slučaju Sara. Ova ponuda nije bila prihvaćena. Bila je odbijena samo zato što je vladajuća klika u Engleskoj htela rat, zbog komercijalnih razloga i delimično zato što je pod uticajem propagande koja je stavljena u službu Jevreja.

Nisam imao nijednu sumnju da, ako su narodi Evrope još jednom primorani na podelu na blokove, onda će jedinu odgovornost za masakr morati pripasti pravim zločincima: Jevrejima. Niti ja imam sumnji da će milioni evropske dece Arijevskog porekla umirati, da će milioni muškaraca izginuti u borbi, i stotine hiljada žena i dece će biti spaljeno ili umirati od bombardovanja u našim gradovima bez pravih zločinaca koji će posle ispostaviti račun.

Posle šest godina rata, koji će uprkos svim neuspesima, ući u istoriju kao najslavnija i herojska manifestacija borbe za egzistenciju naroda, ja ne mogu napustiti grad koji je prestonica Rajha. Od kada su naše snage suviše slabe da zaustave neprijateljski napad i od kada kada je naš otpor postao slab zbog stvorenja koja su slepa kao što im nedostaje karakter, ja bih želeo da podelim sudbinu miliona drugih koji su takođe rešili da ostanu u ovom gradu. Ali, ja neću pasti u ruke neprijatelja koji zahteva novi spektakl, rukovođen od strane Jevreja, za demonstraciju histeričnim masama.

Ja sam prema tome odlučio da ostanem i da dobrovoljno odaberem smrt kada ja odlučim da pozicija Vođe i Kancelara ne može da se više održava. Ja ću umreti sa radošću u srcu znajući za nemerljiva dela i dostignuća naših seljaka i radnika i doprinos jedinstvu u istoriji omladine koja nosi moje ime.

Ja sam duboko zahvalan svima njima i želim da oni ne napuste borbu već da je, bez obzira gde, nastave protiv neprijatelja Otadžbine, odani velikim idealima velikog Clausevita. Kroz žrtvovanja naših vojnika i mojih sopstvenih sledbenika, zrno brašna je posejano u nemačkoj istoriji, a ono će jednoga dana izrasti iz pepela u slavni preporod nacional-socijalističkog pokreta i istinski ujediniti naciju.

Mnogi naši najhrabriji muškaraci i žene zakleli su se na odanost meni do smrti. Ja sam preklinjao, i konačno im naredio, da ne čine to već da igraju svoju ulogu u budućoj borbi za naciju.

Ja sam zatražio od Armije, Mornarice i Ratnog Vazduhoplovstva da sačuvaju nacionalsocijalistički duh naših vojnika po svaku cenu, sa specijalnim naglaskom na činjenicu da ja sam, kao osnivač i tvorac ovog pokreta, više volim smrt nego kukavičku abdikaciju ili kapitulaciju.

Neka to postane tačka časti svakog budućeg nemačkog oficira, kao što je to već u našoj mornarici, tako da predaja oblasti ili grada ne dolazi u obzir i da, iznad svega drugog, komandanti moraju postaviti sjajan primer posvećenost dužnosti u smrti.

Pre moje smrti, ja izbacujem bivšeg Rajsh-Maršala Hermana Geringa iz partije i povlačim ga sa svih dužnosti gde sam ga postavio dekretom od 29. juna 1941. godine i po mom ukazu od 1. septembra 1939. godine. Na njegovo mesto ja imenujem admirala Denica kao predsednika Rajha i vrhovnog komandanta oružanih snaga.

Pre moje smrti, ja izbacujem Rajhsfirera SS i ministra unutrašnjih poslova Hajnriha Himlera iz partije i razrešavam ga svih državnih poslova. Na njegovo mesto ja imenujem Karla Hankea kao Rajhsfirera SS i šefa nemačke policije, i Paula Gieslera kao ministra unutrašnjih poslova.

Njihovom nelojalnošću prema meni, Gering i Himler su naneli nepopravljivu sramotu celoj naciji što su tajno pregovarali sa mojim neprijateljem bez mog znanja i protiv moje volje, i takođe su pokušali da prisvoje sebi veću moć.

U želji da snabdem nemački narod sa vladom časnih ljudi koji će ispuniti zadatke dolazećeg rata, ja, kao Vođa nacije, imenujem sledeće članove novog kabineta (ovde se nalazi spisak od 18 imena)

Svi ovi ljudi, uključujući Martina Bormana, Dr. Gebelsa i ostale zajedno sa njihovim suprugama pridružili su mi se po njihovoj sopstvenoj volji, bez želje da napuste glavni grad po bilo kojim okolnostima i spremni su da umru sa mnom, ali sam ih ja preklinjao da blagostanje nacije stave iznad svih ostalih osećanja.

Po njihovom radu i odanom drugarstvu oni će ostati najbliži posle moje smrti kao nada mog duha koji će nastaviti da postoji zauvek među njima. Pustimo ih da budu sluge ali nikada nepravedno i iznad svega, ne dozvolimo da strah nadvlada njihove akcije, stavljajući čast nacije iznad svega što postoji na zemlji.

Neka oni, konačno, uvek pamte zadatak, konsolidaciju nacional-socijalističke države, koji će biti izvršen u vekovima koji dolaze, tako da svaki pojedinac mora da podredi svoje sopstvene interese zajedničkom dobru. Ja tražim od svih Nemaca, od svih nacional-socijalističkih, opredeljenih muškaraca i žena i vojnika Vermahta, da svi oni ostanu odani i poslušni do smrti novoj vladi i njenom Predsedniku.

Iznad svega, ja pozivam vođe nacija i one ispod njih na poštovanje zakona rasa i nemilosrdnu borbu protiv univerzalnih trovača svih naroda, Jevreja.

Berlin, 29 April, 1945 godina, 4 sata ujutro.

(Dnevno)

KOMENTARI18 komentara

 1. kuka says:

  Zezao se Hića i palamudio. Nije hteo, kaže, rat protiv Amerike i Engleske. Pa nije ga ni vodio protiv njih, nego protiv Poljske, Češke, Jugoslavije (Srba), SSSR-a, nešto malo na jugu. Kaže takodje da se borio samo protiv Jevreja. Ali što onda pobi onolike Ruse (desetine miliona) i Srbe? Tek pred njegov potpuni slom pod udarima Crvene armije, u rat su se uključile SAD i Engleska. Ove dve velike sile su ratovale protiv nemačkih saveznika i istovremeno rivala, Engleska protiv Italije, a Amerika protiv Japana, kako bi sačuvali nemačku dominaciju u trojnom paktu u slučaju da ona dobije rat. Ako ne računamo ono englesko bombardovanje civila protestantskih gradova po Nemačkoj i sporadične pomorske i kopnene čarke, pravog rata medju njima nije ni bilo. Nacističko zlo su pobedili isključivo Rusi, praktično sami, bez ičije stvarne pomoći. Kad je ishod rata već bio izvestan, nastalo je pretrčavanje i svrstavanje na pobedničku stranu.

 2. AJaj says:

  Hićo prijatelju, ni jesi ti hteo rat no bitange jevrejske, židovske a i šire, sve moguće ješe nametnuše ga vala, a ti se samo odbranio, no i dobro si ih potro, nekako već nagazio da svi stanu u logore i krematorijume, njemačka ni jeste imala dovoljno sapuna za gospodišne. E sad kad si zgubia rat sad nemojte mrzet njemačkoga roda, no dođite da arbajtujete ima mjeste jer od slabog sehxa više stradalo nijerođenih njemaca no od ratne kuge, i mali ste narod postali skoro kao serbi. Svi ćete staati u bavarsku i minhen do oktobar fešte. No daće Bog svakome od nas po delima našim, govori Biblija, e jedino ako se nijesi držao Hrista Izbavitelja, a nijesi, no svoje Eve i ostaste Adolf i EVa jado grešni.

 3. Pitagora says:

  Čemu ovaj tekst?!

 4. Batina says:

  Da se Hitler proglasi za sveca.

  • Za Srbiju says:

   Kukavički "srceparajući testament", nakon kojeg je otišao za Argentinu, kao najbogatiji čovek u to vreme. Borman, Ajhman, Himler, Rozenberg, ....svi su jevreji, kao i Hitler po majci. 1932.g. jevreji sa Wallstreet-a finansirali njegovu stranku i kampanju na izborima 1933.g. Nakon pobede na izborima, isti jevreji su dali 800 000 onih dolara da pokrene vojnu industriju i krene u rat. Svi su oni u istoj septičkoj jami. Osim 58 miliona mrtvih, izvršena je najveća pljačka u istoriji, koju niko ne spominje. Najveći deo plena, vraćen je u Nemačku pod nazivom Maršalov plan. Toliko o redu, radu i nemačkoj disciplini. Šteta vremena za komentar.

   • kuka says:

    Ni jednom od ovih koje si nabrojao ne zna se tačno poreklo. Zapravo, može se reći da se o njima ne zna ništa. Oni i njihov raniji život su do danas ostali prava misterija. Teško da su bili Jevreji, ali izgleda da nisu bili ni Nemci. To je istorijska šminka da bi se ublažio bes protiv Nemaca i uvećala već ionako velika omraza Jevreja. Ništa ne treba na reč verovati zvaničnoj istoriji. Ona je samo instrument politike moćnih političara bez savesti. Sigurno je samo da su proizvod Vatikana, svi od reda.

   • Svetozar says:

    Uz napomenu da su oko 90% onih što danas zovemo Jevreji, u stavri Hazari (Mongolsko-tursko pleme koje je živelo od ratova i pljačke i koje su Rusi razjurili po celom svetu i koji su primili judaizam kao veru. Oni su pobili 6 miliona svojih (Markale) da bi napravili Izrael, da bi stvorili termin holokaust, koji je njihov (da se figurativno izrazim) 9/11 i opravdanje za cionizam (jevrejski fašizam) itd itd. https://vizionarski.wordpress.com/2013/04/29/%d1%86%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%87%d0%ba%d0%b8-%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d1%81%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%b5/

    • kuka says:

     Da, da. Hazari, baba Roge, vukodlaci i ostale nevidljive spodobe i sile.

   • ToTo says:

    Istina živa....

 5. Ruski Agrokor says:

  Nisu ni hazari cvece uopste,ali ni nemci nisu nista drugacija bagra. Ono, skoro,al skoro, mi doslo da posle pricitanog ove orijateljske katolike/protestante nemce aboliram od svih uzasa koje su nama radili i krali do danas trazeci hazare,ma nego sta :-)))

 6. goran says:

  Gde je dokaz autenticnosti ovog teksta? Zasto nije data fotokopija Hitlerovog rukopisa, makar nekoliko recenica. Tekst deluje potpuno izvestaceno i neautenticno.

 7. goran says:

  Da, neko ce reci, tekst je izdiktiran sekretarici. Ovakvi tekstovi u kojima se neko oprasta od zivota se ne diktiraju, to je suludo. Upravo to je sumnjivo. Znaci otkucan tekst, pa ispod samo potpis, stara skola falsifikata.

  • kuka says:

   To su zaista bili stavovi Hitlerovog najužeg kruga. Da u savezu sa Britanijom i Amerikom izvrše juriš na Istok, osvoje na brzinu Rusiju i obezbede hiljadugodišnje blagostanje za sebe i svoje saveznike. To se može videti ili naslutiti iz mnogih dokumenata i biografija nacističkih vodja, pa i iz zapisnika sa procesa u nirnberškom sudu. Oni su jako dugo optuživali Jevreje za sve svoje nevolje tvrdeći kako su oni preoteli najisplativije profesije u Nemačkoj, naročito advokatsku i lekarsku, prenebregavajući činjenicu da su to profesije za koje je potrebno mnogo škole. Pritom su im čak i jevrejska deca bila kriva, jer su bila dobri djaci i u daleko većem procentu od nemačke završavala srednje škole, te se tako kvalifikovala za studije. To je bila jedna maliciozna propaganda bez realnog utemeljenja i opravdanja. Prava namera je bila da se Jevreji opljačkaju. Njih je bilo najlakše opljačkati, ne samo zbog toga što su oni bili odvajkada diskriminisana manjina, već i zbog toga što se njihova imovina sastojala isključivo od pokretnih stvari (novac, nakit, umetnički predmeti), budući da po zakonu nisu imali pravo da poseduju nekretnine.

 8. M says:

  Nije spomenuo Slavene jer ih ne smatra ljudima.A od njegove ciste arijevske Njemacke,nek pogleda što ja nastalo,uz šlag frau Merkel (pravo joj familija-prezime neznam,vjerovatno Merkel-Štajner?ili tome slično).Htio je jadan reći da je bio borac za Slobodu,samo što ja malo pretjerao i radio karamele od ljudi,i ubijao-rušio malo previše,jer cilj naravno opravdava sredstva.A sad eto,ono što nisu dovršili mrski mu rusi,sada dovršavaju"zapadni mu saveznici".Još da je znao sve jasnije rezultate suvremenih genetskih istrazivanja naroda-pojedinaca odnosno tko im-mu je otac i kome pripada i tko zapravo jest,jodlao bi od zbunjenosti.Ali Bog je Velik i Milostiv i nikad nije kasno da se njemci vrate na Pravi Put,osobito uz jato kome pripadaju,pa mozda zajedno i uspiju na tom Putu!

 9. goran says:

  Pravo prezime Frau Merkel je Kasner, dakle -- jevrejsko. Verovatno je Hitler i to podmetnuo.

 10. Lajla says:

  Dali je njegov testament ili nije,pitanje je?Ali je cinjenica da danas nema Hitleta a treci svetski rat je poc.Vojni strucnjaci koji znaju i ucili su to svuda u svetu znaju kako ratovi pocinju,a vec to znaju i vrapci na grani.Cim se neki narod ili njihova drzava satanizira,napada kao to su divljaci i treba ih unistiti, pocinje medijski rat,a posle kada se stekne nadkriticna masa svjest domace mase,sljedi bombardovanje.Posle okupacije ide kontrola hrane,a tko kontrolira hranu kontrolira i narode.Hitler je samo jenan covjek koji je iskoristen za sve zlo 2ww,a kolko se naroda samo medusobno pobilo i to se zna.Sve je bilo pod kontrolom. Puno ima zamena retorike i tea da se "Vlasi ne bi dosetili".I puno ima tajni koje se nikada nece saznati

 11. Keram says:

  A snimci, sa govorancijom raznom i pozdravi dizanjem ruke od najmladjeg do najstarijeg.I onaj ljutiti ton i prijetnje i jos mnogo toga. Ima kod nas izreka:"Ne pravi se Englez".

 12. goran says:

  Vladari iz senke su iskoristili Hitlera, kao sto danas iskoriscavaju druge kobajagi vladare. Nista se nije promenilo. Ostaje ipak cinjenica da je Hitler u jednom periodu svoje vladavine uradio za Nemacku vise nego bilo koji potonji vladar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *