ОБЈАВЉЕН ПРВИ СНИМАК НАПАДА НА АМЕРИЧКУ БАЗУ! Амерички војници плачу и моле Бога да све престане! (ВИДЕО)

OBJAVLJEN PRVI SNIMAK NAPADA NA AMERIČKU BAZU! Američki vojnici plaču i mole Boga da sve prestane! (VIDEO)

9 januara 2020

Iran je iznenadio svet lansirajući 22 projektili na američke baze u Iraku, tvrdeći da su sve rakete pogodile cilj.

Na društvenim mrežama pojavili su se prvi snimci američkih vojnika u trenutku dok su rakete padale.

Za razliku od američkih filmova, njihovi vojnici nisu pokazali preteranu hrabrost krijući se ispod kreveta.

KOMENTARI21 komentara

 1. krojač says:

  Pa nije lako. I sami smo se uverili '99. Ti vojnici, to nije neka iskusna vojska, nego neki mladići od 20-25 godina koji nisu osetili ništa ozbiljnije od ulične tuće negde u Njujorku ili Čikagu. I njih mi je žao, ali Iran mora da preduzme neke mere protiv amerike generalno, tj. protiv njenog establišmenta do kog ne može nikako da dospe osim preko smrti američkih vojnika. Tužno, ali ćivot je takav. Vkada sedi u svojim udobnim foteljama a sirotinja strada.

 2. Cp6a says:

  Lep prizor. Sad će situacija u svetu da se raščisti. Važno je da svetskog siledžiju sada otvoreno pozivaju na megdan i ne plašega se. To je do juče bilo nezsmislivo. On može da zada jake udarce, ali ne može izazivače više da porazi. Takođe, ne može više svoje klijente da odbrani. Sad će se pokazati da li se uskoro viđamo u Prizrenu ili mora da sačekamo još malo.

  • Miraš says:

   Ima u ovome što se dogadja i diplomatije. Iran ne želi sebe da uvuče u treći svetski rat, ali istrajno i daj Bože korak po korak radiće uspešno na tome da Amerikanci napuste susedne zemlje Irana. Persijski zaliv takodje, jer nije u redu da SAD i NATO nameste se kao gospodari tog zaliva.

   • Cp6a says:

    Auuu, nema odmazde!!! Rambo je ostario i ugojio se. Krečana, braćo, i bolest. Predivna vest za nas.

    • Miraš says:

     Neće biti nagle i velike odmazde - takve koja bi Iran ubrzano odvukla u veliki krvavi rat sa SAD-om. Ali neke odmazde će biti, ona će biti odmerenija i suzdržanija i ipak dovoljna da se Amerikanci povuku bar iz Sirije. Zatim NATO kamarila već se povlači iz Iraka, to obavezuje SAD da ona pošalje još vojnika, a već su poslali dodatnih 3.000 u razne baze na Bliskom istoku. Ključno pitanje je koliko SAD ima vojske i da li će ih imati dovoljno za sve svoje baze širom sveta, a s druge strane svet se sve više odupire. Američka vojska u inostranstvu organizovana je u 6 komandi. Sem USCENTKOMA (Bliski istok i Srednja Azija), to su još USEUCOM (Evropa), USAFRIKOM, USPACOM (Japan, Kina, Mongolija, Indija i druge zemlje), USNORTCOM(cela severna Amerika, tu spada i danski Grenland), USSOUTHCOM(Centralna i Južna Amerika). ... Naprimer iz zone USAFRICOMA već povlače neke svoje snage. Pred aktuelni rat u Libiji Amerikanci su povukli svoje snage i prepustili su taj rat generalu Haftaru. Nije da baš jako vole Haftara, nego nemaju dovoljno svojih snaga. To nam govori da će biti još povlačenja sa ciljem pregrupisavanja američkih snaga po svetu. Nas baš to interesuje, jer jednom će se tako I POD HITNO povući i iz Bondstila.

   • Miraš says:

    Libanska satelitska televizija objavila je da su Amerikanci tela svojih ubijenih vojnika helikopterima evakuisali iz avio-baze „Ajn al-Asad“ koja je bila glavna meta napada. Pentagon ne dozvoljava da se o stvarnim američkim gubicima išta sazna. Zato sve prilaze avio-bazi i dalje drži pod blokadom. Bagdad je demantovao američke laži da su u iranskom napadu poginuli neki irački vojnici. Iranci tvrde da je 15 njihovih balističkih i krstarećih raketa pogodilo osetljive i kritički važne delove baze„Ajn al-Asad“. U toj bazi se navodno nalazi oko 4.000 američkih vojnika, oficira i vojnih stručnjaka. - DA LI JE LIBANSKA TELEVIZIJA PRISTRASNA? ILI IMA NEKE ISTINE U TOME ŠTO OBJAVLJUJU? AKO IMA ŽRTAVA AMERIKANCI TO NEĆE OBJAVITI, A POSEBNO NEĆE TO OBJAVITI U IZBORNOJ GODINI. TAČNIJE SVI DUBOKANI KONTROLISAĆE MEDIJE DA SE TO NE OBJAVLJUJE JER ŽELE RAT PROTIV IRANA, A TRAMP ZBOG IZVORA MU NIKAKO NE ODGOVARA DA TO OBJAVI. Dakle ma koliko da su politički protivnici biće saglasni po pitanju ćutanja o (eventualnim) žrtvama.

  • krojač says:

   Na leto u Prizrenu:)

   • Cp6a says:

    Uz zaleđinu bratske ruske imperije, sad se vidi da je viđenje u Prizrenu sasvim izvodljivo. Na nama je da o tome razmišljamo, psihički, a i fizički se spremamo i pritiskamo vlast da na "viđenju" radi. Sad odmah treba demonstrativno duplirati vojsku na privremenim granicama pokrajine, pozvati šipce na razum i lojalnost Srbiji i po mogućstvu izboksovati još koje povlačenje priznanja. A mi - sklekovi, šetnje, uredan život, mera u hrani, bacanje cigara i kratke molitve. A onda će se samo reći kad idemo na sastanak.

 3. Borota says:

  Izgleda će i ameri morati da kupe s-400 od Rusa. Patriot kanda ne radi. Jedino me brine što će imTurci onda uvesti sankcije.

  • persida says:

   Vec su ga kupili, ali su Rusi minirali isporuku po nalogu gazde Bibija. O tome je puno pisano, nisi u toku.

 4. Djoka Brica says:

  Hoce li na turke udariti?

 5. petrovgrad says:

  Osetim da mi nešto smrdi u kompujetu. Po svemu sudećiovaj se jenki usrao ispod kreveta.

  • ralence says:

   Bože pomozi,molim Te samo da prestanu sa gađanjem. Mi hoćemo da se živi i zdravi vratimo kući. uh........opet gađaju,jel ste svi živi i u redu.!!!!!.........krij te se....

   • da da says:

    Zamisli onda kad bi iransko-iračka pešadija zakucala na vrata,hahahaha ameri bi pišali u ćega od straha..mutavci

 6. Cetnik says:

  Na batajnicki aerodrom 99'te na 2km od moje kuce stalno su padale bombe, a ovako se nije bojala ni moja baba tada.

 7. M says:

  Što vi pričate?!?To je junačko držanje položaja ispod kreveta!Legao junak do junaka!A kmeče zato da zavaraju neprijatelja!

  • ja says:

   Ja sam bio pod artiljerijskom vatrom,veruj mi slediš se od straha,a ovo je ipak nivo više,balistika tuče okolo..ne znam baš,ali vojnik je reagovao baš kako se očekuje..inače nije normalan,ako se ne boji..

  • persida says:

   Svi pod krevet, pa ko koga dohvati, govorio je Kacavenda.

 8. Limun Zut says:

  Zar niko ne primecuje da je snimak napravljen u po bela dana, a da se bombardovanje baze odigralo u sred noci. Redakcijo Intermagazina pripazi malo ubuduce. Budi profesionalnija.

 9. Nebeska Srbija says:

  Tako ce i siptari da placu i mole kad budemo krenuli na Kosovo!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *