ОБЈАВЉЕН ТЕЛЕФОНСКИ РАЗГОВОР ЏАФЕРИЈА И ЗАЕВА: Албанци понижавају Заева и Македонце!

OBJAVLJEN TELEFONSKI RAZGOVOR DŽAFERIJA I ZAEVA: Albanci ponižavaju Zaeva i Makedonce!

5 maja 2017

Izvori iz SDSM otkrili su deo kratkog telefonskog razgovora nelegitimnog predsednika Sobranja Makedonije Talata Džaferija i lidera SDSM Zorana Zaeva, piše makedonski Žurnal.

Kako kažu, razgovor je inicirao Zaev, a Džaferi je sa njim razgovarao potpuno opušteno, uz glasan smeh. Jezgro razgovora bila je očajnička molba Zaeva da Talat Džaferi ne provocira građane nacionalističkim ispadima, na šta je Talat odgovorio smehom.

Zoran Zaev zamolio je Džaferija da barem ukloni zastavu Albanije na neko vreme, dok se ne promeni vlada, a onda, kada nova vlada bude formirana, ako je potrebno, Sobranje će imati albansku zastavu.

Džaferi je i na ovu molbu odgovorio smehom i rečenicom da bi Zaev trebalo da prestane da se buni zbog albanske zastave i što pre počne da sakuplja novac kako bi kupio i postavio tablu na albanskom jeziku na ulazu u Sobranje – kažu izvori lista.

Građani Makedonije su juče optužili Zorana Zaeva za veleizdaju i besno su reagovali na postavljanje zastave strane države (Albanija) u kancelariji drugog čoveka u zemlji.

(Republika.mk)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Ivan says:

    Nesumnjam da siponja Dzafer ponizava Zaeva,u siptarskoj mafiji dzafer je "bo$$" a Zajko tek "mazga".. Indikativno je sto raznorazni novinarcici napade na veleizdajnika zaeva opisuju kao napad na Makedonski narod koji se javno odrice od njega i sasicu njemu slicnih izroda!Po ovoj logici,A. Vucici je grlio Klintona,Bajdena,Blera,Merkelovu,Edija Ramu.uz odobrenje svih Srba!!!Znam da to nije istina al ocigledno da to NVO piskarala ne zele da shvate😷

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *