ОБјАВЉЕН ВИДЕО: Ево како ће изгледати лажни хемијски напад на Идлиб

OBjAVLJEN VIDEO: Evo kako će izgledati lažni hemijski napad na Idlib

22 septembra 2018

Sirijska agencija Sana objavila je snimak režiranog hemijskog napada u sirijskoj provinciji Idlibu, koji su pripremili „Beli šlemovi“ kako bi optužili sirijsku armiju da je upotrebila hemijsko oružje.U petominutnom video-klipu koji je objavila agencija prikazane su tri varijante jednog te istog snimka inscenacije napada sa „scenarijima“ i rasporedom učesnika koji se donekle međusobno razlikuju.

Na početku video-snimka na zemlji leže navodne žrtve hemijskog napada. Jednog muškarca prenose nosilima u vozilo Hitne pomoći, a jedno dete polivaju vodom.

U drugoj i trećoj verziji muškarac više ne leži na nosilima, nego pomaže ostalima da polivaju dete vodom.

KOMENTARI4 komentara

 1. Deda Micko says:

  •God chose the Jews “above all people upon the face of the Earth” (Deuteronomy 7:6 among other places); •God gave a gift of real estate to them which goes from parts of present day Egypt all the way into present day Iraq and Syria; •God wants Israel to rule the world through fear (Deuteronomy 28:1-13); any Gentile nation that will not serve the Jewish state of Israel will be destroyed and “utterly wasted” (Isaiah 60:12).

  • Velika Metla says:

   Deda,ti očigledno čitaš u Svetom Pismu SAMO one pasuse koji tebi lično odgovaraju! Isaja je bio davno pre Isusa,u Starom zavetu! A sam Isus je rekao da će spas naći svi koji kroz njega veruju u Boga,Novi Zavet,a to NIKAKO NISU samo Jevreji,i tvore volju gospoda Boga! Tako da je tvoja lična volja hoćeš li verovati u to,ili nećeš! Ništa i nikome na silu,nego SAMO dobra volja i pravo na izbor!

   • Deda Micko says:

    Ne verujem ni u sta sto dolazi iz abrahamskih religija, to je lepak za budale. Isus je podmetnut gojama da bi se obespametili i da bi se njima lakse manipulisalo sto se danas vidi bolje nego ikada. Isus je bio jevrejski vernik i praktikovao je jevrejsku religiju, a ne hriscansku. Kad vi Srbi podmetnete Jevrejima nesto sto ce oni slepo prihvatiti, bicete u istom rangu manipulacije, ali to se nikada nece desiti. Tesko je priznati da je hriscanstvo bilo u sluzbi zaglupljivanja narodnih masa, a u korist Izabranog naroda. Hriscani i muslimani su samo eksperimentalni misevi u jevrejskoj laboratoriji.

 2. Velika Metla says:

  I onda kada dobiju po labrnji ovi glumci će da pobegnu gde drugo nego u Izrael! Što se tiče čifuta i zapada laž,prevara su po njima legitimni deo njihove pljačkaške državne politike!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *