ОБЈАВЉЕН РАЗГОВОР срамног опхођења према НОВАКУ

OBJAVLJEN RAZGOVOR sramnog ophođenja prema NOVAKU

11 januara 2022

Nakon pobede Novaka Đokovića na sudu protiv Australije, objavljeni su razni dokumenti, pored ostalog i razgovor srpskog tenisera sa Graničnom policijom na aerodromu u Melburnu.

Đokoviću je po dolasku u Melburn ukinuta viza, a zbog toga na koji način je sprovedena procedura je, između ostalog, na kraju srpski teniser pobedio na sudu.Novaku je Granična policija u četiri ujutru dala samo 20 minuta da, bez šanse da se sa nekim konsultuje jer su mu oduzeli mobilni telefon, dostavi dodatne dokaze za medicinsko izuzeće.

Te dodatne dokaze nije mogao da dostavi jer ni sa kim nije imao kontakt, a pritom je sa sobom imao sve što mu je prethodno, pred ulazak u avion za Melburn, rečeno da je potrebno da ima.

Ovo je razgovor Đokovića i Granične policije:

Ispitivač: Intervju se nastavlja u 3.55 ujutru. Novače, sada, na osnovu informacija koje si nam dostavio, mogu da t i pomognem. Predaću ti obaveštenje o nameri da ti se ukine viza, tako da ću ti preneti sve informacije.

Đoković: Ne razumem, ukidate mi vizu ili?

Ispitivač: Ovo je obaveštenje o nameri da ti ukinemo vizu po članu 116 Migracionog akta 1958.

Đoković: Okej.

Ispitivač: Daću vam, recimo, 20 minuta – ili ako vam je potrebno više možete da zatražite – i za to vreme morate da nam date razloge zbog kojih ne bi trebalo da vam ukinemo vizu.

Đoković: Ne mogu da razumem šta više želite da vam dam. Dao sam vam sve dokumente koje su mi tražili Teniski savez Australije i vlada Viktorije u poslednje tri, četiri nedelje. Moj agent i ja smo bili u neprekidnoj komunikaciji sa Teniskim savezom Australije i vladom Viktorije i medicinskim panelom i oni su mi dali medicinsko izuzeće za vakcinaciju za kovid. Ja sam podneo zahtev, oni su ga prihvatili, tako da ne razumem šta više želite da kažem. Nemam ništa više kod sebe. Došao sam ovde jer sam dobio ta dokumenta, u suprotnom me ne bi ni pustili. Ne razumem koji je razlog zbog kojeg mi ne dopuštate da uđem u zemlju. Čekam ovde satima i i dalje ne razumem koji je glavni razlog. Koji papiri mi nedostaju? Koje informacije vam nisam dostavio? Ili šta je u pitanju?

Ispitivač: Ja ću vam samo pročitati informacije i dati vam kopiju. Sve tu piše. Ali, da, ja moram da prođem kroz ovaj proces i kroz vaše obrazloženje, koje možete da mi date nakon vremenskog roka koji smo vam dali. Imamo da vam damo 20 minuta.

Đoković: Dakle dajete mi 20 minuta da vam dostavim informacije koje nemam? U četiri ujutru? Stavljate me u veoma neprijatnu poziciju jer u četiri ujutru ne mogu da pozovem direktora Teniskog saveza Australije i ne mogu da se čujem ni sa kim iz vlade Viktorije kroz TS Australije. Stavljate me u veoma nezgodnu situaciju. Ne znam šta bih vam više rekao. Sve što su tražili od mene sam doneo.

Ispitivač: Da.

Đoković: Ne bih sedeo ovde da nisam ispoštovao sva pravila koja je postavila vaša vlada. Ja sam pomalo šokiran da mi vi dajete obaveštene o ukidanju vize. Na osnovu čega?

KOMENTARI13 komentara

 1. Gagi says:

  Sramno je sto se "nasi" politicari javljaju i komentarisu ovaj slucaj. Da je malo ljudske casti, ne bi trebalo da izlaze iz svog politickog brloga. Isto kao sto postupa i zahvaljuje Australija Novaku na svoj njegovoj muci i energiji koju je ulozio, tako su i ovi "nasi" politicari zahvalili Belorusiji sankcijama na njenoj energiji kada nam je najvise bila potrebna. Znaci, situacija je potpuno identicna i ista.

 2. sumadinac says:

  Djokovica hitno dovesti u Srbiju. Tamo je u velikoj opasnoti, pusti turnir!

  • doktrina soka says:

   Viktorija je kroz projekat kovid 19 dokazala da je fasisticka zemlja,tu Srbi nemaju sta traziti. To je drzava gde se pravosudje ne priznaje,gde MINISTAR IMA DISKRECIONO PRAVO DA NE POSTUJE SUD. TO HOCE SNS DA PROMENI USTAV I VLADA VUCIC DO KRAJA SVETA. ZATO NA REFERENDUMU ZAOKRUZI NE...NE....NE...NE

 3. Željko says:

  Fuck East, fuck West Nole is the best !! Mislim da smo se prvi puta svi u ex YU nakon Mundijala 1990. ujedinili oko Noleta i da svatko tko ima imalo časti od "triglava do Gevgelije" je sretan i ponosan na Noleta ! Nole je novi Martin Luther King, novi Nelson Mandela, novi Che Guevara !! Nole je nešto što je u "modernom" vremenu u kojemu, nažalost, živimo najteže biti, Nole je veliki čovjek!!

  • Luk says:

   Australijski govedar je kompetentniji od ovih skotova

   • zolja says:

    pa Luka, skot je u prevodu sa eng. govedo

 4. Filip zabrinuti deka says:

  Odlukom suda Nole je čist pred zakonom sve ostalo je diktat sile i bahatosti političara pod prtiskom njihovih nalogodavaca. Greška je svih onih koji govore da je to pobeda Novaka. Pre to može da se nazove pobeda prava i pravde. To je deo koji govori o Australiji kao pravne države. Međutim, postoje jedno veliko ALI. To je onaj deo koji se odnosi na lomljenje ljudi celog sveta da moraju da slušaju ono što moćnici hoće da urade od svetskog stanovništva. To više nije Teorija zavere već očigledna Zavera protiv Čovečanstva. Svi koji to ometaju moraju biti neutralisani na bilo koji način. Nole trenutno nije u opasnosti jer plan da se redukuje stanovništvo je daleko od realizacije i još uvek se ne sme ići u otvorene likvidacije. Sve ovo je samo opomena šta čeka nas obične smrtnike, ali ne treba odustajati od borbe za slobodu duha svakog od nas. Bez te slobode život gubi vrednost i beznačajan je. Kome to nije jasno, živi u lažnoj nadi da će ga nastupajuće nevolje zaobići. Ono najstrašnije je šta će biti sa decom koja još nisu život okusila.

 5. Ovcoizovani covid idioti says:

  Alo, australijski kenguri, covek ima 300 milja eura, nije dosao kod vas da radi na crno

 6. Pera Vol says:

  Šta je o tom reko Šojgu?

 7. Mate says:

  Ovo je sve jedna velika prevara i namještačina.

 8. Petrovgrad says:

  Jasno kao dan. Prvi razlog je što ponosno predstavlja Srbiju. Za sada ih je pop...šao pred celim svetom i to na njihovoj teritoriji. Ponizio je celu Australiju u očima ostatka slobodarskog sveta.Veli, velika pobeda za čitav svet protiv hegemonije. Pokazao im tim sotonama i nakazama, da svet nije sama njihov, već da pripada čovečanstvu.

 9. Zoran says:

  116 je u njegovom slucaju da je najverovatnije pogresne informacije dao, ali mu nisu dali da kontaktira svoj tim i brani se, zato sudija i presudio u njegovu korist. Ako i dalje stoji da dao pogresne informacije(a prica se da je slagao da nigde nije bio 14 dana pre dolaska u AUS), onda ce da ga izbace.

 10. Pendrek says:

  Nije Novak Djokovic Svetac! Sto je morao uopste da ode u Australiji kada je znao predhodno koje su rigorozne mere, nije cak ni proslavio svoj Pravoslavni Bozic u svojoj kuci sa svojom porodicom vec je krenuo na put. Ovde nesta ne stima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *