ОБОРЕН ЈОШ ЈЕДАН ЦРНИ РЕKОРД! ОД KОРОНЕ ПРЕМИНУЛО 65 ОСОБА! 6.179 НОВИХ СЛУЧАЈЕВА ЗАРАЗЕ!

OBOREN JOŠ JEDAN CRNI REKORD! OD KORONE PREMINULO 65 OSOBA! 6.179 NOVIH SLUČAJEVA ZARAZE!

29 novembra 2020

U Republici Srbiji do 15 časova 29. novembra 2020. godine registrovano je ukupno 169.214 novih slučajeva kovid 19.

Od poslednjeg izveštaja testirani su uzorci 15.508 osoba od kojih je 6.179 pozitivno. U poslednja 24 sata preminulo je 65 osoba
Do 15 časova u Republici Srbiji na koronavirus testirano je ukupno 1.760.489 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Na respiratorima su trenutno 252 pacijenta.

Ukupan broj preminulih je 1.549.

KOMENTARI3 komentara

  1. test01 says:

    matematicki : kako propaganda sa PCR-test-pandemijom raste - PELCOVANJE sa Gejcovim otrovima je blize !

  2. Rista says:

    "100 puta ponoviš jednu istu laž i ona postaje istina" Nobelovac Gebels, najupotrebljavaniji naučnik na svetu danas. Sa njegovim imenom se budimo, živimo ceo dan i uveče zaspimo. Gebels je svetinja današnjih intelektualaca Sveta. Mada je intelektualce sveta još uvek sramota da se javno ponose Gebelsom, on je tu samo stidljivo i nosi masku svuda i na svakom mestu. Ušo je u srca i duše svih političara, lekara, medija i giliptera koji imaju svoju intelektualnu računicu baziranu na uništavanju ljudi ove planete do nekog imaginarno optimalnog broja. Da bih umro na miru od danas ću da nosim transparentni transparent savremene zemaljske civilizacije u kojoj preovlađavaju nacistički mozgovi, - Živijo Gebels! Neka je slava njegovom delu! I svaki dan ću to da ponovim sto puta, jer ja sam mala sitna ljudska duša koja želi da živi što duže, pa makar svi ostali uginuli.

  3. Pendrek says:

    Ko hoce neka poveruje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *