ОБОРЕН ЈОШ ЈЕДАН ЦРНИ РЕKОРД! ОД KОРОНЕ ПРЕМИНУЛО 65 ОСОБА! 6.179 НОВИХ СЛУЧАЈЕВА ЗАРАЗЕ!

ОБОРЕН ЈОШ ЈЕДАН ЦРНИ РЕKОРД! ОД KОРОНЕ ПРЕМИНУЛО 65 ОСОБА! 6.179 НОВИХ СЛУЧАЈЕВА ЗАРАЗЕ!

29 новембра 2020

У Републици Србији до 15 часова 29. новембра 2020. године регистровано је укупно 169.214 нових случајева ковид 19.

Од последњег извештаја тестирани су узорци 15.508 особа од којих је 6.179 позитивно. У последња 24 сата преминуло је 65 особа
До 15 часова у Републици Србији на коронавирус тестирано је укупно 1.760.489 особа које су испуњавале критеријуме дефиниције случаја.

На респираторима су тренутно 252 пацијента.

Укупан број преминулих је 1.549.

KOMENTARI3 коментара

  1. test01 says:

    matematicki : kako propaganda sa PCR-test-pandemijom raste - PELCOVANJE sa Gejcovim otrovima je blize !

  2. Риста says:

    "100 пута поновиш једну исту лаж и она постаје истина" Нобеловац Гебелс, најупотребљаванији научник на свету данас. Са његовим именом се будимо, живимо цео дан и увече заспимо. Гебелс је светиња данашњих интелектуалаца Света. Мада је интелектуалце света још увек срамота да се јавно поносе Гебелсом, он је ту само стидљиво и носи маску свуда и на сваком месту. Ушо је у срца и душе свих политичара, лекара, медија и гилиптера који имају своју интелектуалну рачуницу базирану на уништавању људи ове планете до неког имагинарно оптималног броја. Да бих умро на миру од данас ћу да носим транспарентни транспарент савремене земаљске цивилизације у којој преовлађавају нацистички мозгови, - Живијо Гебелс! Нека је слава његовом делу! И сваки дан ћу то да поновим сто пута, јер ја сам мала ситна људска душа која жели да живи што дуже, па макар сви остали угинули.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u