ОЦА СУ МУ СА 200 МЕТАКА ИЗРЕШЕТАЛЕ ТУЂМАНОВЕ УСТАШЕ: Ово је позадина Амиџићевог твита који је разбеснео Хрвате

ОЦА СУ МУ СА 200 МЕТАКА ИЗРЕШЕТАЛЕ ТУЂМАНОВЕ УСТАШЕ: Ово је позадина Амиџићевог твита који је разбеснео Хрвате

21 јула 2017

Данима уназад прича се о твиту Огњена Амиџића којим је разбеснео Хрвате. Наиме, водитељ је без устезања и сасвим иронично прокоментарисао тренутно ситуацију која влада у овој земљи.

Огњен је објавио твит у којем је навео шта мисли о пожарима у Далмацији:

– Стварно није нормално радовати се туђој трагедији. Знате ли ви колико су Хрвати били тужни кад су нас бомбардовали??? – написао је Огњен и изазвао лавину коментара.

Водитеља су убрзо многи извређали, не обазирући се на пристојност.

Међутим, у једном моменту, један пратилац такнуо је у болну рану.

– Сироче, баш ми те жао. Види се да си у рупи живео све те године – написао је он.

Огњен је потом написао:

– Јесте, захваљујући вама – додао је.

Подсетимо, Зоран Амиџић, Огњенов отац, био је уредник шабачког дописништва РТС-а. Погинуо је на радном месту 9. октобра 1991, са тројицом колега.

Медији су писали да се нико од државних органа није потрудио да испита околности под којима су новинари настрадали, па је њихово убиство остало неразјашњено.

Зоран је наводно убијен у аутомобилу на који је испаљено 200 метака, а са њим су погинуле и његове колеге.

Огњен је о очевој погибији ретко говорио јавно, а једном приликом рекао је да му је то најјезивији догађај у животу и да убице његовог оца никада нису пронађене.

Огњену и његовој породици вест су саопштила два полицајца, без икаквих детаља о погибији.

– И даље се званично не зна ко су починиоци тог убиства. Трудио сам се да кроз живот не преувеличавам сопствену тугу. То је за мене био један језив период, а и многи су тада губили најмилије. Научио сам да живим с тим – рекао је раније Огњен Амиџић.

Водитељ је за „Blic.rs“ кратко прокоментарисао:

– Немам више коментара, све што сам имао, то сам и написао где треба да напишем. Онај ко разуме, схватиће. Хвала вам – рекао је Огњен.

(Блиц)

KOMENTARI8 коментара

 1. Dondon says:

  Covek je sve rekao. Ta djubrad su davala svoj vazdusni prostor da nas ubijaju i sad meni treba da je zao zbog pozara tamo. Zabole me bas.

 2. Zoran says:

  Dezurni moralisti, placeni ili neplaceni, sluze "vojni rok" Zapadu, svesno ili nesvesno.

 3. Darko says:

  Ne znam ko ga kritikuje, nadam se da nisu Srbi. A, ako ga kritikuju Srbi onda je to tužno! Onda se ti kriticari trebaju pokatoličiti! Svima njima preporučujem knjigu Krst na Krizu od Ratka Dmitrovica!

 4. Milanče says:

  Ja sam se jako potresao zbog požara u Hrvatskoj,pojeo sam se ko mlad mesec što im vatra nije ušla u Split i spalila ga kao Neron Rim. I jedva čekam nove požare da vidim na tv uz kokice i hladan sok da uživam u njihovoj nesreći. Da osete čari bljeska i oluje gamad ljudska.

 5. Harry Neron says:

  Veča verovatnoča je da je bila ova spomenut ačetvorica likvidirana od lokalnih srpskih hajduka nego od hrvatskih snaga. Razlog je u broju izpalejnih metaka jer su u ono vreme bile hrvatske snage veoma na tanko sa municijom dok su bili lokalni srbski hajduci obilno snabdeveni sa municijom iz JNA magacina.

  • Dragan Bec says:

   moj sin bi sad rekao "ne kakaj"

 6. Mi says:

  Тако се лако баце каменом појединци, а да нису ни свесни свог плиткоумлја...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u