ОЦА СУ МУ СА 200 МЕТАКА ИЗРЕШЕТАЛЕ ТУЂМАНОВЕ УСТАШЕ: Ово је позадина Амиџићевог твита који је разбеснео Хрвате

OCA SU MU SA 200 METAKA IZREŠETALE TUĐMANOVE USTAŠE: Ovo je pozadina Amidžićevog tvita koji je razbesneo Hrvate

21 jula 2017

Danima unazad priča se o tvitu Ognjena Amidžića kojim je razbesneo Hrvate. Naime, voditelj je bez ustezanja i sasvim ironično prokomentarisao trenutno situaciju koja vlada u ovoj zemlji.

Ognjen je objavio tvit u kojem je naveo šta misli o požarima u Dalmaciji:

– Stvarno nije normalno radovati se tuđoj tragediji. Znate li vi koliko su Hrvati bili tužni kad su nas bombardovali??? – napisao je Ognjen i izazvao lavinu komentara.

Voditelja su ubrzo mnogi izvređali, ne obazirući se na pristojnost.

Međutim, u jednom momentu, jedan pratilac taknuo je u bolnu ranu.

– Siroče, baš mi te žao. Vidi se da si u rupi živeo sve te godine – napisao je on.

Ognjen je potom napisao:

– Jeste, zahvaljujući vama – dodao je.

Podsetimo, Zoran Amidžić, Ognjenov otac, bio je urednik šabačkog dopisništva RTS-a. Poginuo je na radnom mestu 9. oktobra 1991, sa trojicom kolega.

Mediji su pisali da se niko od državnih organa nije potrudio da ispita okolnosti pod kojima su novinari nastradali, pa je njihovo ubistvo ostalo nerazjašnjeno.

Zoran je navodno ubijen u automobilu na koji je ispaljeno 200 metaka, a sa njim su poginule i njegove kolege.

Ognjen je o očevoj pogibiji retko govorio javno, a jednom prilikom rekao je da mu je to najjeziviji događaj u životu i da ubice njegovog oca nikada nisu pronađene.

Ognjenu i njegovoj porodici vest su saopštila dva policajca, bez ikakvih detalja o pogibiji.

– I dalje se zvanično ne zna ko su počinioci tog ubistva. Trudio sam se da kroz život ne preuveličavam sopstvenu tugu. To je za mene bio jedan jeziv period, a i mnogi su tada gubili najmilije. Naučio sam da živim s tim – rekao je ranije Ognjen Amidžić.

Voditelj je za „Blic.rs“ kratko prokomentarisao:

– Nemam više komentara, sve što sam imao, to sam i napisao gde treba da napišem. Onaj ko razume, shvatiće. Hvala vam – rekao je Ognjen.

(Blic)

KOMENTARI8 komentara

 1. Dondon says:

  Covek je sve rekao. Ta djubrad su davala svoj vazdusni prostor da nas ubijaju i sad meni treba da je zao zbog pozara tamo. Zabole me bas.

 2. Zoran says:

  Dezurni moralisti, placeni ili neplaceni, sluze "vojni rok" Zapadu, svesno ili nesvesno.

 3. Darko says:

  Ne znam ko ga kritikuje, nadam se da nisu Srbi. A, ako ga kritikuju Srbi onda je to tužno! Onda se ti kriticari trebaju pokatoličiti! Svima njima preporučujem knjigu Krst na Krizu od Ratka Dmitrovica!

 4. Milanče says:

  Ja sam se jako potresao zbog požara u Hrvatskoj,pojeo sam se ko mlad mesec što im vatra nije ušla u Split i spalila ga kao Neron Rim. I jedva čekam nove požare da vidim na tv uz kokice i hladan sok da uživam u njihovoj nesreći. Da osete čari bljeska i oluje gamad ljudska.

 5. Harry Neron says:

  Veča verovatnoča je da je bila ova spomenut ačetvorica likvidirana od lokalnih srpskih hajduka nego od hrvatskih snaga. Razlog je u broju izpalejnih metaka jer su u ono vreme bile hrvatske snage veoma na tanko sa municijom dok su bili lokalni srbski hajduci obilno snabdeveni sa municijom iz JNA magacina.

  • Dragan Bec says:

   moj sin bi sad rekao "ne kakaj"

 6. Mi says:

  Tako se lako bace kamenom pojedinci, a da nisu ni svesni svog plitkoumlja...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *