Од дечака ни трага, ангажовани рониоци

Od dečaka ni traga, angažovani ronioci

14 juna 2015

hro-mesto-gde-je-otet_620x0 76Potraga za nestalim dečakom, dvanaestogodišnjim Stefanom Ilićem iz Pančeva, trajala je celu noć, a od jutros su angažovani i specijalni timovi ronilaca Žandarmerije koji pretražuju Dunav i priobalno područje, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP).

Istraga ide u svim pravcima i nijedna mogućnost se ne ostavlja neproverenom, kažu u MUP-u.

Policijski službenici su, kako su istakli, radili celu noć u potrazi za dvanaestogodišnjim dečakom koji je juče nestao u selu Banatska Subotica, javlja Tanjug.

Formirani su specijalni timovi u Pančevu i Beloj Crkvi i ispituju se svi koji se dovode u bilo kakvu vezu sa dečakom i njegovom porodicom. Svi granični prelazi se i dalje strogo kontrolišu.

Ostalih detalja u potrazi za nestalim dečakom zasad nema, a pojedini mediji prenose da su uhapšena trojica muškaraca koji se sumnjiče da imaju veze sa njegovim nestankom.

Dečak, koji je nestao juče, poslednji put je viđen u selu Banatska Subotica, u opštini Bela Crkva i na sebi je imao svetlozelenu majicu, crni šorc i crne patike „starke“.

Dečak je visine 130 centimetara, smeđe kose i braon očiju.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je juče da pančevačka policija radi na slučaju prijave nestanka dečaka iz Pančeva.

„Imamo neke informacije i Policijska uprava u Pančevu radi na tom slučaju. Očekujem da ćemo uskoro imati više informacija“, rekao je Stefanović.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *