ОД МАЈА СМО СВИ БЕЗБЕДНИ ОД KОРОНЕ?! Један од наших најстаријих вирусолога открива ШТА НАМ ЈЕ ЗА ТО ПОТРЕБНО!

OD MAJA SMO SVI BEZBEDNI OD KORONE?! Jedan od naših najstarijih virusologa otkriva ŠTA NAM JE ZA TO POTREBNO!

5 decembra 2020

Srbija se već mesecima grčevito bori sa opasnim virusom Kovid 19. Spas od ove bolesti mnogi vide u vakcini, međutim, deo populacije ipak negoduje i smatra da vakcina nije bezbedna. Posle 30 godina rada u Kanadi, jedan od najstarijih virusologa u Srbiji, profesor virusologije i infektivnih bolesti na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu Dragan Rogan ističe značaj vakcine i naglašava da je virus veliko zlo.– Radio sam u Kanadi kao virusolog i mogu slobodno reći da je vakcina spas. Percepcija za vakcinu koju čujem negativnu to je svojstveno osobama koje malo poznaju biologiju i koji su nepoverljivi, vakcina ne može biti registrovana ukoliko postoji minimum sumnje da će imati neželjene efekte. Vakcina je već u SAD dobila dozvolu i počeće se proizvoditi i verovatno do aprila, vakcinacijom će se postići imunitet tzv. stada, što znači da smo od maja svi bezbedni. Vakcine koje se trenutno registruju su napravljene posebnom tehnologijom i visoko su uspešne. Zvanično 70 posto je uspeh tokom prve vakcinacije a uspeh tokom druge oko 90 odsto – kaže za RINU, profesor virusologije i infektivnih bolesti Dragan Rogan.

On ističe da je za sam tok lečenja veoma bitno da se odmah uključe antibiotici, jer svaki virus pa i Kovid 19 izaziva ozbiljne posledice u organizmu.

– Ukoliko neko dođe u kontakt sa virusom vrlo brzo se treba javiti lekaru i početi odmah sa antibioticima, jer je virus veliko zlo koje izaziva stravične promene u plućima, ubija ćelije, tako da antibiotike uključiti što pre i to vas ne može niko ubediti da treba drugačije. Kada posmatrate zapalenje pluća, generalno to je progresivno oboljenje. Verovatno postoje osobe koje imaju receptore da se virus vrlo lako veže i vrlo lako penetrira, takve osobe su sklonije oboljevanju. Postoje ljudi kod kojih i na ostalim organima i tkivima postoje receptori za koje se virus može vezati, samim tim izaziva jako drastična oboljenja – tvrdi profesor Rogan.

Kako kaže, zavisno od imunološkog odgovora virusa potrebna je jedna ili dve vakcinacije.

KOMENTARI8 komentara

 1. padre says:

  Šta bi nama trebalo da znači to, da je on najstariji?

 2. Rista says:

  haha...30 godina radio u kanadi a srpski lekar, virusolog, komunista, kolumnista i profesor. Tom čoveku je za 30 godina u Kanadi izrastao sasvim drugi mozak. Dobijo lepu penziju i došo da laže Srbe i zaradi koju paricu ekstra sa svojim novim mozgom. Isto to su pričali srpski, kanadski i kanadsko-srpski lekari i ove, već prošle godine. Legendarni kovid vudu letač će nestati sa sunce do juna, avgusta, jer sunce ubija, nestaće sa imunitetom krda koje su smislili da se dobije za samo par meseci...Krdo koje se može spasiti ako dobije krdni imunitet za samo par meseci, više ne postoji. Umrelo. Ono što ubija tako brzo, brže je od krdnog imuniteta koji je ustvari jedan od vrlo sporih i ponekad vekovnih procesa i nikada i nigde ne može da se stekne ni za godinu ni za dve godine, pa čak ni za jednu deceniju. Zato više verzija imuniteta krda nije popularna pa se više i ne spominje. Evo sada nastavak rijaliti serije o kraju sars19 vudua. Isto to će pričati još neki novootkriveni profesor iz kvebeka sledeće godine... Korona nije smeštena ljudima sveta da ih zarazi i ubija, jer bi takav biloški udar na čoveka bio nesmotreno ubitačan i nekontrolisan. Korona pandemija je izmišljena zbog drugih razloga i imaće sasvim praktične posledice bez rizika da se zaraze Gejc i kompanija. Ali ni gejc ni kompanija nisu ti koji su osmislili vudu pandemiju. Oni su izvođači radova i mogu čak da dobiju i otkaz ako zatreba. Ali, dosta sam davio sa antipandemijom. Zarazujte se od danas na miru i bez ometanja, a kanadski lekar srpskog porekla nek vam uzima pare učeći vašu decu kanadskim naprednim metodama bombardovanja širom sveta.Kanada i australija su dve kurvanjske komonvelt države koje svoje zločine sakrivaju iza Amerike i Britanije. O njima ima vrlo malo vesti za javnost.

  • persida says:

   Kurvanjske drzave, bas tako.

 3. persida says:

  Sto ga pustise Kanadjani da ode, kad je tako pametan. Cica je profiter koji bi ubijao i decu, samo da namakne koju kintu.

  • I Love persida says:

   Da, nažalost da, treba da sluša dr. Branimira na NESTOROVIĆ: NECU DA SE VAKCINIŠEM, JER SU VAKCINE ZBRZANE! - YouTube, da bi otkrio zašto njegov kolega ne želi vaccine. Ako dva doktora govore sve sasvim suprotono, koga slušati? Ovaj ima facu nepoverenja za čoveka. Držimo se,mudrosti samo jako. Za imunitet je najbolja ljubav..

 4. garo says:

  Dr budalo nebrljaj.

 5. Dr. Macola says:

  Sto znači da ćemo morati primiti 20 000 vakcina za 20 000 mutacija, dok se ne raspademo o na atome.

 6. uddu says:

  Ušpricaj je samom sebi,dr.Mrtvoje !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *