ОД МАЈА СМО СВИ БЕЗБЕДНИ ОД KОРОНЕ?! Један од наших најстаријих вирусолога открива ШТА НАМ ЈЕ ЗА ТО ПОТРЕБНО!

ОД МАЈА СМО СВИ БЕЗБЕДНИ ОД KОРОНЕ?! Један од наших најстаријих вирусолога открива ШТА НАМ ЈЕ ЗА ТО ПОТРЕБНО!

5 децембра 2020

Србија се већ месецима грчевито бори са опасним вирусом Kовид 19. Спас од ове болести многи виде у вакцини, међутим, део популације ипак негодује и сматра да вакцина није безбедна. После 30 година рада у Kанади, један од најстаријих вирусолога у Србији, професор вирусологије и инфективних болести на Пољопривредном факултету у Новом Саду Драган Роган истиче значај вакцине и наглашава да је вирус велико зло.– Радио сам у Kанади као вирусолог и могу слободно рећи да је вакцина спас. Перцепција за вакцину коју чујем негативну то је својствено особама које мало познају биологију и који су неповерљиви, вакцина не може бити регистрована уколико постоји минимум сумње да ће имати нежељене ефекте. Вакцина је већ у САД добила дозволу и почеће се производити и вероватно до априла, вакцинацијом ће се постићи имунитет тзв. стада, што значи да смо од маја сви безбедни. Вакцине које се тренутно региструју су направљене посебном технологијом и високо су успешне. Званично 70 посто је успех током прве вакцинације а успех током друге око 90 одсто – каже за РИНУ, професор вирусологије и инфективних болести Драган Роган.

Он истиче да је за сам ток лечења веома битно да се одмах укључе антибиотици, јер сваки вирус па и Kовид 19 изазива озбиљне последице у организму.

– Уколико неко дође у контакт са вирусом врло брзо се треба јавити лекару и почети одмах са антибиотицима, јер је вирус велико зло које изазива стравичне промене у плућима, убија ћелије, тако да антибиотике укључити што пре и то вас не може нико убедити да треба другачије. Kада посматрате запалење плућа, генерално то је прогресивно обољење. Вероватно постоје особе које имају рецепторе да се вирус врло лако веже и врло лако пенетрира, такве особе су склоније обољевању. Постоје људи код којих и на осталим органима и ткивима постоје рецептори за које се вирус може везати, самим тим изазива јако драстична обољења – тврди професор Роган.

Kако каже, зависно од имунолошког одговора вируса потребна је једна или две вакцинације.

KOMENTARI8 коментара

 1. padre says:

  Šta bi nama trebalo da znači to, da je on najstariji?

 2. Риста says:

  хаха...30 година радио у канади а српски лекар, вирусолог, комуниста, колумниста и професор. Том човеку је за 30 година у Канади израстао сасвим други мозак. Добијо лепу пензију и дошо да лаже Србе и заради коју парицу екстра са својим новим мозгом. Исто то су причали српски, канадски и канадско-српски лекари и ове, већ прошле године. Легендарни ковид вуду летач ће нестати са сунце до јуна, августа, јер сунце убија, нестаће са имунитетом крда које су смислили да се добије за само пар месеци...Крдо које се може спасити ако добије крдни имунитет за само пар месеци, више не постоји. Умрело. Оно што убија тако брзо, брже је од крдног имунитета који је уствари један од врло спорих и понекад вековних процеса и никада и нигде не може да се стекне ни за годину ни за две године, па чак ни за једну деценију. Зато више верзија имунитета крда није популарна па се више и не спомиње. Ево сада наставак ријалити серије о крају сарс19 вудуа. Исто то ће причати још неки новооткривени професор из квебека следеће године... Корона није смештена људима света да их зарази и убија, јер би такав билошки удар на човека био несмотрено убитачан и неконтролисан. Корона пандемија је измишљена због других разлога и имаће сасвим практичне последице без ризика да се заразе Гејц и компанија. Али ни гејц ни компанија нису ти који су осмислили вуду пандемију. Они су извођачи радова и могу чак да добију и отказ ако затреба. Али, доста сам давио са антипандемијом. Заразујте се од данас на миру и без ометања, а канадски лекар српског порекла нек вам узима паре учећи вашу децу канадским напредним методама бомбардовања широм света.Канада и аустралија су две курвањске комонвелт државе које своје злочине сакривају иза Америке и Британије. О њима има врло мало вести за јавност.

  • persida says:

   Kurvanjske drzave, bas tako.

 3. persida says:

  Sto ga pustise Kanadjani da ode, kad je tako pametan. Cica je profiter koji bi ubijao i decu, samo da namakne koju kintu.

  • I Love persida says:

   Da, nažalost da, treba da sluša dr. Branimira na NESTOROVIĆ: NECU DA SE VAKCINIŠEM, JER SU VAKCINE ZBRZANE! - YouTube, da bi otkrio zašto njegov kolega ne želi vaccine. Ako dva doktora govore sve sasvim suprotono, koga slušati? Ovaj ima facu nepoverenja za čoveka. Držimo se,mudrosti samo jako. Za imunitet je najbolja ljubav..

 4. Dr. Macola says:

  Sto znači da ćemo morati primiti 20 000 vakcina za 20 000 mutacija, dok se ne raspademo o na atome.

 5. uddu says:

  Ušpricaj je samom sebi,dr.Mrtvoje !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u