ОД НОВАKА ВЕЋЕГ СРБИНА НЕМА: Дошао и поклонио се својој земљи, Перућцу, Заовинама и ИСТОРИЈСKОЈ ДРИНИ! Kакве речи (ФОТО)

OD NOVAKA VEĆEG SRBINA NEMA: Došao i poklonio se svojoj zemlji, Perućcu, Zaovinama i ISTORIJSKOJ DRINI! Kakve reči (FOTO)

28 novembra 2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da osvoji Završni masters u Londonu, ali je zadržao prvo mesto na ATP listi na kraju godine i to je više nego dovoljno. Sada se vratio u svoju zemlju.

Novak po običaju uživa u Srbiji, a nesebično je užitak podelio i sa pratiocima na društvenim mrežama.

– Koliko samo lepote i bogatstva nudi naša Srbija. Tara je divlja planina koja skriva svoje tajne sve dok ne dođete do nje i pokažete joj veliko divljenje. Jezera Perućac i Zaovine, istorijska reka Drina koja moćno teče i očarava svakog ko je ugleda. Zahvalni smo na zajedničkom, porodičnom vremenu i radujemo se daljem istraživanju bisera naše divne zemlje – napisao je Novak uz nekoliko fotografija.

Na slikama se mogu videti lepote Srbije, a kada se dodaju i Noletove rodoljubive reči, gomila pohvalnih reakcija nije mogla da izostane.

Koliko samo lepote i bogatstva nudi naša Srbija. Tara je divlja planina koja skriva svoje tajne sve dok ne dođete do nje i…

Posted by Novak Djokovic on Petak, 27. novembar 2020.

KOMENTARI2 komentara

  1. A porez says:

    Svako ko plaća porez Srbiji je veći Srbin od Đokovića.

    • Ivke says:

      Upravo tako

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *