ОД НОВАKА ВЕЋЕГ СРБИНА НЕМА: Дошао и поклонио се својој земљи, Перућцу, Заовинама и ИСТОРИЈСKОЈ ДРИНИ! Kакве речи (ФОТО)

ОД НОВАKА ВЕЋЕГ СРБИНА НЕМА: Дошао и поклонио се својој земљи, Перућцу, Заовинама и ИСТОРИЈСKОЈ ДРИНИ! Kакве речи (ФОТО)

28 новембра 2020

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић није успео да освоји Завршни мастерс у Лондону, али је задржао прво место на АТП листи на крају године и то је више него довољно. Сада се вратио у своју земљу.

Новак по обичају ужива у Србији, а несебично је ужитак поделио и са пратиоцима на друштвеним мрежама.

– Kолико само лепоте и богатства нуди наша Србија. Тара је дивља планина која скрива своје тајне све док не дођете до ње и покажете јој велико дивљење. Језера Перућац и Заовине, историјска река Дрина која моћно тече и очарава сваког ко је угледа. Захвални смо на заједничком, породичном времену и радујемо се даљем истраживању бисера наше дивне земље – написао је Новак уз неколико фотографија.

На сликама се могу видети лепоте Србије, а када се додају и Нолетове родољубиве речи, гомила похвалних реакција није могла да изостане.

Колико само лепоте и богатства нуди наша Србија. Тара је дивља планина која скрива своје тајне све док не дођете до ње и…

Posted by Novak Djokovic on Петак, 27. новембар 2020.

KOMENTARI2 коментара

  1. A porez says:

    Svako ko plaća porez Srbiji je veći Srbin od Đokovića.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u