OD RANIJE POZNATI POLICIJI: Dva dečaka napala Rašu Popova i maltretirali ga!

OD RANIJE POZNATI POLICIJI: Dva dečaka napala Rašu Popova i maltretirali ga!

18 novembra 2014

pol-Rasa-Popov 4365Raša Popov (81), srpski književnik, dugogodišnji televizijski novinar, zvezda dečje televizijske emisije “Fore i fazoni”, krajem oktobra je bio žrtva braće I. N. (10) i J. N. (11), koji imaju više od 300 prijava zbog razbojništva i krađa, a jedan starac je umro nakon što su ga pretukli!.

Braća su Popova sačekala ispred ulaza u zgradu na Paliluli i zahtevali od njega da im da novac.

– On im je dao metalni novac. Potom su ga pratili i kada je ušao u zgradu, ponovo su tražili pare. Bili su navalentni i ko zna šta bi se dogodilo da nije našao komšija, koji je sa Popovom ušao u lift. Međutim, razbojnici su peške došli do sprata na kojem književnik živi i tu su ga maltretirali. Popov im je ponovo sam dao novac i u pokušaju da uđe u stan nastalo je komešanje. On je uspeo da se izvuče i uđe u stan – rekao je sagovornik iz istrage i dodao da su braća počela da zvone i lupaju na njegova vrata, zahtevajući još novca.

Neko od komšija je to video i pozvao policiju, a književnik je policajcima dao izjavu. Inače, braća I. N. (10) i J. N. (11) dospeli su u javnost kada je otkriveno da su u septembru jednog starca u Deligradskoj ulici pretukli i opljačkali, posle čega je nesrećni čovek preminuo. Njima se ne sudi jer zbog godina nisu krivično odgovorni! Oni se nalaze pod ingerencijom centra za socijalni rad, kao i kada su izvršili krivična dela.

(Alo)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Nenad Sakic says:

    Zzsto ne napisete da su cigani?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *