ОДГОВОР ДОШАО САМ: Ево када се појавило усташтво на Цетињу (ВИДЕО)

ODGOVOR DOŠAO SAM: Evo kada se pojavilo ustaštvo na Cetinju (VIDEO)

14 septembra 2020

„Danas mladi Crnogorci i Crnogorke inspiraciju za svoj patriotizam pronalaze u hrvatskim pesmama“, prokomentarisala je novinarka Z1 televizije.U intervjuu za emisiju „Bujica“ proustaški orijentisanog voditelja Velimira Bujaneca koja se emitovala na zagrebačkoj Z1 televiziji, istaknuta perjanica odlazećeg crnogorskog režima, Milorad Mijo Popović, priznao je da je na Cetinju 1991. godine, jedna od najpopularnijih pesama bila upravo „Bojna Čavoglave“ u izvođenju Marka Perkovića Tompsona.

Na pitanje novinarke da prokomentariše da „danas mladi Crnogorci i Crnogorke inspiraciju za svoj patriotizam pronalaze u hrvatskim pesmama“, Popović je rekao, između ostalog, i sledeće:

– Pored pesme koja je slavila odbranu Sarajeva, u cetinjskim kafićima se slušala i „Bojna Čavoglave“ od Tompsona. To je bio jedan vid inata, zaključio je Popović.

(IN4S)

KOMENTARI3 komentara

 1. VRSK says:

  Nisu oni nikakvi nacionalisti Crne Gore to su obične jajare i polusvet! Pravi Crnogorci su oni koji su u litijama srušili poslednjeg komunističkog diktatora na Balkanu! Umesto “Čavoglave” bolje bi bilo do manastira na Cetinje da odu i pričeste se. Nesoji!

  • Ivana says:

   Nisu to Crnogorci to si milogorci hrvati ustaše u Crnoj Gori ko šta Srbija ima svoju petu kolonu ustaše hrvate u Srbiji i samom Beogradu koji Srbiju urušavaju iznutra sve to treba najuriti u lepu njihovu kad se oslobodi Srbija i Srpska Crna Gora od okupatorske zapadne vlasti naturene na prevaru i lažiranim izborima.

 2. Zaliv says:

  Moram priznati da mi je to prilicno neverovatno da je neko mogao pevati tako nesto 91 u CG....tad su svi bili Srbi !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *