ОДГОВОР ДОШАО САМ: Ево када се појавило усташтво на Цетињу (ВИДЕО)

ОДГОВОР ДОШАО САМ: Ево када се појавило усташтво на Цетињу (ВИДЕО)

14 септембра 2020

„Данас млади Црногорци и Црногорке инспирацију за свој патриотизам проналазе у хрватским песмама“, прокоментарисала је новинарка З1 телевизије.У интервјуу за емисију „Бујица“ проусташки оријентисаног водитеља Велимира Бујанеца која се емитовала на загребачкој З1 телевизији, истакнута перјаница одлазећег црногорског режима, Милорад Мијо Поповић, признао је да је на Цетињу 1991. године, једна од најпопуларнијих песама била управо „Бојна Чавоглаве“ у извођењу Марка Перковића Томпсона.

На питање новинарке да прокоментарише да „данас млади Црногорци и Црногорке инспирацију за свој патриотизам проналазе у хрватским песмама“, Поповић је рекао, између осталог, и следеће:

– Поред песме која је славила одбрану Сарајева, у цетињским кафићима се слушала и „Бојна Чавоглаве“ од Томпсона. То је био један вид ината, закључио је Попoвић.

(ИН4С)

KOMENTARI3 коментара

 1. VRSK says:

  Nisu oni nikakvi nacionalisti Crne Gore to su obične jajare i polusvet! Pravi Crnogorci su oni koji su u litijama srušili poslednjeg komunističkog diktatora na Balkanu! Umesto “Čavoglave” bolje bi bilo do manastira na Cetinje da odu i pričeste se. Nesoji!

  • Ivana says:

   Nisu to Crnogorci to si milogorci hrvati ustaše u Crnoj Gori ko šta Srbija ima svoju petu kolonu ustaše hrvate u Srbiji i samom Beogradu koji Srbiju urušavaju iznutra sve to treba najuriti u lepu njihovu kad se oslobodi Srbija i Srpska Crna Gora od okupatorske zapadne vlasti naturene na prevaru i lažiranim izborima.

 2. Zaliv says:

  Moram priznati da mi je to prilicno neverovatno da je neko mogao pevati tako nesto 91 u CG....tad su svi bili Srbi !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u