ODGOVOR SVETISLAVU BASARI: Ti si samo bednik koji živi od pljuvanja sopstvenog naroda

ODGOVOR SVETISLAVU BASARI: Ti si samo bednik koji živi od pljuvanja sopstvenog naroda

2 aprila 2014

Svetislav Basara 362Druže Svetislave (ne druže što smo drugovi) evo pronađoh malo vremena da u moru izdajnika koji su se obrušili na SNP NAŠI i mene lično, odgovorim i tebi.

Kao prvo što mi pada u oči u tvojoj jadnoj kolumni koju si nazvao „Amateri huškanja“, pišeš kako se i tvoja malenkost našla na našem spisku, a sada ću ti objasniti i zašto. Ne nalaziš se ti Svetislave na spisku što si veliki izdajnik, što svakako jesi, nego što si još veći smrad i što se za sve ove godine nikada nisi oglasio protiv zapadnih okupatora, tajkuna, bankara, pljačke naroda, a za šta je svakako bilo razloga. Ti si uvek mirno ćutao na stradanje sopstvenog naroda i uvek si nalazio za shodno da mu držiš lekcije o ljudskim pravima i demokratiji.

Međutim, istina je da ti nisi nikakav borac za ljudska prava, a još manje za demokratiju, ti si samo bednik koji živi dobro od pljuvanja po sopstvenom narodu i kojeg se nikada nisi setio osim kada neku njegovu lošu osobinu treba hiljadu puta uveličati i isti taj narod ismejati. Jer ipak, ti si polubožanstvo beogradskih bircuza koje ima pravo da se obračuna sa tim „neprosvećenim“ narodom.

Što se tiče tvog velikog prijatelja Aleksandra Vučića kojem ste se ti i dupelisci slični tebi do juče smejali i izrugivali a sada mu dajete legitimitet „drugosrbijanaca“, mogu samo da ti kažem da su SNP NAŠI njega davno stavili na listu na kojoj si ti sada, a razlika je jedina što je on pravi izdajnik, a ti si smrad i duplizac iz kruga dvojke koji mu se uvlači iz koristi.

Jasno je da tvoje knjige više niko ne čita, ali da si spao na tako niske grane da sa Aleksandrom Vučićem polemišeš o promeni svesti srpskog naroda, ipak je dno koje retko ko dosegne. Ako uzmemo u obzir da si to radio u stanju alkoholnog ludila i delirijuma, možda ti i oprostimo.

Put od viđanja belih miševa do saboraca Aleksandra Vučića nije dugačak, a ti si ga brzo savladao i prešao.

Srdačan pozdrav,
Ivan Ivanović
Predsednik SNP NAŠI

KOMENTARI6 komentara

 1. vemi says:

  Bravo, gospodine Ivanovic! Izuzetan tekst! Cak imam utisak da ste mogli jos zesce... Srdacan pozdrav od neprosvecene gradjanke Srbije :)

 2. alekss says:

  pravo kaze Ivan

 3. velimir says:

  BRAVO ZA TEKST , TREBA SVIMA U SRBIJI REĆI KO SU I ŠTA SU . IZDAJNIK I SRBOMRZAC ĆE UVEK TO BITI MADA NEKO POKUŠAVA DA STAVI ISPRED TI KARAKTERISTIKA PRIDEV " LEPI " ONI ĆE UVEK BITI TO ŠTO JESU. IZDAJICE SRBOMRZCI POTURICE AMERIČKO-EVROPSKI DUPEUVLAKAČI JEDNOM REČJU ŠLJAM SRPSKOG RODA. ŽIVELA SLOBODNA SRBIJA

 4. SASA says:

  Nek si mu rekao pridruzujem se i ja...

 5. Vesna says:

  Naleteh slucajno na ovu stranicu dok onako, nostalgicno, "surfovah" Internetom po rodnom kraju (20 godina zivim daleko) I ne bi mi lako...tuzno je to zlo, ta gorcina u recima, taj govor mrznje ma ko da su drugovi Basara I Ivanovic. Jos je tuznije da u nedostatku spoljnih neprijatelja mi udaramo jedni na druge... Kad li ce to zlo prestati???

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *