ОДЈЕКНУЛА ИНФОРМАЦИЈА: Врхушка ФБИ стоји иза намeштања ИЗБОРА ПРОТИВ ТРАМПА и „ЈУРИША НА КАПИТОЛ“

ОДЈЕКНУЛА ИНФОРМАЦИЈА: Врхушка ФБИ стоји иза намeштања ИЗБОРА ПРОТИВ ТРАМПА и „ЈУРИША НА КАПИТОЛ“

11 јануара 2021

ДОНАЛД Трамп ће остати упамћен као председник Америке који није умео да спречи да на председничким изборима буде покраден председник Америке.

Али, да ли је све сводиво само на његову (не)способност да влада? Шта се догађало у позадини и „испод воде“?Познати руски полицијски криминолог и генерал Владимир Овчински, који је саветник министра унутрашњих послова РФ, на Трампову и америчку драму гледа овако:

„Све што се догодило Трампу током његовог председниковања још једном је потврдило аксиом да је у савременом свету немогуће управљати државом без пуне контроле над обавештајним службама.

У дугачкој, заморној и исконструисаној процедури импичмента (са нагласком на „рашагејту“), водећу улогу су имали челници ФБИ.

Хаос и нереде у лето и јесен 2020. године – ФБИ је напросто одбио да блокира.

ФБИ уопште није обраћао пажњу на отворену, дрску и масовну изборну превару.

Врхунац свега је то што је су агенти ФБИ имали главну улогу у организацији јуриша на Капитол.

Све ово указује на то да Трамп као председник САД никада није успео да преузме контролу над активностима главне обавештајне службе своје земље.

Судећи по брзини и интензитету формирања Трампових искључивих веза након `јуриша` на Капитол са ултрадесничарским националистима, неонацистима и присталицама свих врста теорија завере – провокатори и њихови куратори из ФБИ извршили су задатак који им је био поверен. И, морам признати да им је то пошло за руком.

Зашто се може са сигурношћу сматрати да су људи из ФБИ усмеравали провокаторе?

Још 2008. године сам имао прилику да се упознам са организацијом рада на сузбијању екстремизма у Сједињеним Државама. Те године сам као члан руске делегације посетио Southern Poverty Law Center (SPLC) који се налази у Монтгомерију у Алабами и – био имперсиониран.

Та „друштвена организација“ (тако се у САД називају многе озбиљне структуре) смештена је у модерној згради, заштићеној од експлозије велике снаге најновијим материјалима, а врши контролу над свим ултрадесничарима и ултралевичарима у тој земљи.Тој структури су придодате читаве групе сарадника ФБИ, Министарства за унутрашњу безбедност и полиције.

По ономе што су нам тада рекли кључни људи SPLC, њихови агенти (а заправо агенти ФБИ) делују у свим екстремистичким организацијама. Без изузетка!

Чак и у њиховим руководствима.

У SPLC се свакодневно сливају реке информација и смештају у базе података у подземним спратовима зграде“.

(Факти)

KOMENTARI2 коментара

  1. jovan says:

    Ljudi koji to znaju nece moci to da objave, blokirace im nalog na fasistick-totalitarne platforme tviter, fejs,..nikada necete imati na cnn, vasington post,... Pa Nobilo lepo detaljno objasni da su 90-ih YU razbili BND, CIJA, MIJA... Znaci nije Predsednik Amerike glavni bos, "krokodili iz barustine" su glavni! Tramp je pokusao da spase svet i radnicku belu klasu u USA, ali nije uspeo. Bar je ostao ziv za razliku od brace Kenedi koje su ti "krokodili" pojeli!

  2. persida says:

    FBI ne komtrolise svetske medije koji su vec cetiri godine iz dana u dan protiv Trampa. Neko drugi ima tu moc.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u