ОДЈЕКНУЛА СНАЖНА ЕКСПЛОЗИЈА: Запуцале руске каћуше, полетеле ракете! Гађана је америчка амбасада!

ODJEKNULA SNAŽNA EKSPLOZIJA: Zapucale ruske kaćuše, poletele rakete! Gađana je američka ambasada!

11 juna 2020

Prema pisanju bliskoistočnih medija, projektili su pali na Zelenu zonu u centralnom Bagdadu i oglasile su se sirene sa američke ambasade.

Rakete ispaljene iz „kaćuša“ pale su na Zelenu zonu u Bagdadu, ali nije bilo povređenih. Rakete su pale u blizini Nacionalnog stadiona, istočno od prestonice.Televizija „Al-Sumarija“ citirala je izvor bezbednosti koji je javio da je „Zelenu zonu u centralnom Bagdadu pogodila raketa ispaljena iz kaćuša“.

Oni su dodali da je „raketa pala juče u Zelenu zonu u centralnom Bagdadu, što je rezultiralo materijalnom štetom, ali bez žrtava“.

„Al-Sumarija“ je dodala da su „bezbednosne snage opkolile mesto, dok se iz američke ambasade mogla čuti sirena“.

Valja napomenuti da je Zelena zona u Bagdadu dobro utvrđena, i da uključuje vladine zgrade i strane diplomatske misije. Ona je uprkos tome nedavno bila izložena nizu napada raketa ispaljenih iz „kaćuša“.

Ruske snage sprečile teroristički napad na Krimu! Ekstremisti planirali pokolj na pijaci! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Alo

KOMENTARI3 komentara

  1. električar says:

    „Zelenu zonu u centralnom Bagdadu pogodila raketa ispaljena iz kaćuša“ ... Znači li to da je jedna raketa ispaljena iz više kaćuša ? Ili vas ne interesuje ono što vi napišete ?

  2. Rista says:

    Nemam pojma da li je Alo demokratska medijska koleba, nacistička, prosrpska, prostačka ili prostomačna, nemam pojma ni dal se tamo komentariše ali ako se komentariše ja bih bio nama izbačen posle prvog komentara. Neću da prljam stolicu gde trenutno meditiram i neću ništa da komentarišem o ovom alovom članku. "Al Smejurija" im je zaista proveren izvor. Bacili kaćušu na ambasadu pa ameri upalili trube? E nemoš biti veselije.

  3. M says:

    Kako to da"Ruska kaćuša"nije pogodila cilj?!?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *