ОДЛУЧЕНО: ЕУ остаје затворена за Србију

ODLUČENO: EU ostaje zatvorena za Srbiju

29 jula 2020

Ambasadori zemlja članica EU odlučili su da ne vrate Srbiju na listu zemlja kojima je na osnovu „bolje ili slične epidemiloške situacije“ dozvoljeno putovanje u EU, saznaje Tanjug u Briselu.Na novoj ažuriranoj listi nema novih zemlja, niti bilo koje države sa Zapadnog Balkna, potvrdili su diplomatski izvori u Briselu.

Odluku ambasadora pisanom procedurom treba pa potvrde zemlje članice, a zatim i zvanično usvoji Savet EU 1. avgusta.

Prema saznajima Tanjuga, tokom avgusta neće biti zasedanja ambasadora EU, a lista će biti ažurirana po hitnom postupku samo u slučaju „drastične promene epidemiološke situacije“ u nekoj od zemlja.

KOMENTARI6 komentara

 1. Marko Kraljević says:

  Zatvorena za EU a otvorena za istinu, najstarijoj civilizaciji se sprema klopka ali će je se uskoro saznati istina o albancima i teroristickoj organizaciji NATO

 2. šiško says:

  Joj što su dosadni ovi iz EU! Ne damo vam članstvo, pa ne damo! Pa dobro, više shvatili smo da nećemo postati član EU i boli nas uvo i za EU i za sve vas pojedinačno i zajedno. Što nam ponavljate milion puta? Nadate se da će nas kad-tad zaboleti što nas neće EU? Pa kako da nas zboli milioniti put ako nas nije zabolelo prvi put? Idite za svojim poslom i manite se nas. Vidite da smo nikakvi, skroz nezanimljivi i ružni. Ima mnogo lepših i zanimljivijih naroda. Okrenite se njima, a na nas zaboravite, kao da nas nema.

  • Petar says:

   To Šiško!

 3. Kerovodja says:

  Više je Srbija potrebna Evropi nego Evropa Srbiji...

 4. Kerovodja says:

  Međunarodno pravo se ne poštuje, zato pregovori nisu mogući sa teroristima a i prodaja oružja lažnoj državi je kršenje medjunarodnog prava...

 5. Ratko says:

  Nema šanse da ubedite 7 milijona Srba u EU zbog bombardovanja u prošlosti, otimanja teritorije i duplih standarda koje sprovodite!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *