ОФИЦИР БУНДЕСВЕРА САОПШТИО KИЈЕВУ УЖАСНЕ ВЕСТИ! Ако Запад ово спроведе, Украјина може бити уништена!

OFICIR BUNDESVERA SAOPŠTIO KIJEVU UŽASNE VESTI! Ako Zapad ovo sprovede, Ukrajina može biti uništena!

28 juna 2023

Zapadne zemlje, uključujući Nemačku, neće moći da sprovedu plan za snabdevanje Ukrajine municijom za kratko vreme, a podrška sukobu snabdevanjem oružjem ne samo da neće pomoći Kijevu, već će, naprotiv, ekonomski uništiti zemlju, rekao je za RIA Novosti ekspert, potpukovnik Bundesvera u penziji Jirgen Rouz.

Špigl je u ponedeljak izvestio da Berlin priprema dogovor da Ukrajini obezbedi dugotrajnu artiljerijsku municiju, kao i da popuni sopstvene zalihe.– Snabdevanje visokotehnološkim odbrambenim proizvodima u pravoj količini i za kratko vreme je veoma teška stvar – rekao je Rouz, komentarišući vest o nestašici municije.

On je takođe naglasio da se prvobitni plan za ekonomsko uništenje Rusije pokazao kao gubljenje vremena, s obzirom na jaku rublju, rast ruske ekonomije i činjenicu da je Ruska Federacija uspela da se preorijentiše na zemlje BRIKS-a.

Nemačka ekonomija je u recesiji, Evropa i Nemačka dobili su suprotan efekat – uništavanje sebe kroz ovaj rat“, rekao je ekspert.

Tamo gde je, međutim, Zapad, prema Rouzovim rečima, uspeo, jeste u ekonomskom uništenju Ukrajine podržavajući sadašnji sukob.

– Na inicijativu Zelenskog ponovo su održane konferencije za obnovu Ukrajine, koja se, u međuvremenu, namerno uništava u ekonomskom smislu kako bi se tamo neograničeno ulagala akumulirana sredstva. Uprkos recesiji, u Nemačkoj, na primer, udeo cena raste, a samim tim i potreba za ulaganjem. Ako uništite celu državu, onda se stvaraju odlični uslovi za ulaganj – zaključio je stručnjak.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Cp6a says:

    A onaj ko ulaže, postaje i vlasnik. To švaba preskače.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *