ОФИЦИР ЦИА ОТKРИО ЗАШТО ЈЕ И KАKО СРУШЕН УKРАЈИНСKИ АВИОН У ИРАНУ! Све је превара, циљ је био велики рат, СВЕТ ЈЕ СПАСЛА РУСИЈА!

ОФИЦИР ЦИА ОТKРИО ЗАШТО ЈЕ И KАKО СРУШЕН УKРАЈИНСKИ АВИОН У ИРАНУ! Све је превара, циљ је био велики рат, СВЕТ ЈЕ СПАСЛА РУСИЈА!

23 јануара 2020

Филип Џиралди, бивши стручњак за борбу против тероризма ЦИА, спекулише да су САД покренуле неколико сајбер-напада, један на ирански систем противракетне одбране и други на транспондер срушеног украјинског авиона.

Стручњак објашњава да је ирански ракетни оператер доживео екстремне „сметње“, а транспондер украјинског авиона на лету 752 искључен је неколико минута пре него што су две руске ракете „Тор“ лансиране.– Гашење транспондера, који би оператеру аутоматски сигнализиовао да је авион цивилни, указивало је да заправо представља непријатељску мету. Оператер је, посебно информисан у вези са могућношћу појаве америчких крстарећих ракета, затим испалио – рекао је.

Џиралди је рекао да је ракетни систем Тор, који користи Иран, рањив на хаковање или „обмањивање“, а да је транспондер авиона на лету 752, истовремено, био ван мреже „како би створио авионску несрећу која цěе се приписати иранској влади“.

Пентагон је, како се извештава, развио технологије које могу да обману непријатељске радаре лажним и варљиво покретним циљевима, рекао је.

– Иста технологија може се, наравно, користити за измену или чак маскирање транспондера на цивилном авиону на такав начин да се шаљу лажне информације о идентитету и локацији. Сједињене Државе имају могућност сајбер и електронског ратовања које истовремено ометају и мењају сигнале који се односе и на авионске транспондере и на иранску противодбрану. Израел, вероватно, има исту способност – рекао је Џиралди.

Иран је у среду изнео тврдњу да се, када је у питању обарање авиона, не може искључити „непријатељска саботажа“.

Ирански бригадни генерал Али Абдолахи је сугерисао да је америчко хаковање противракетне одбране проузроковало да авион на лету 752 изгледа као непријатељска надолазећа ракета.

Ирански председник Хасан Рохани оптужио је САД да су одговорне за рушење авиона рекавши да:

– Kорен сваке туге потиче из Америка … тако да их не можемо искључити као могући узрок.

Ирански парламент је такође изјавио „ми смо у снажној конфронтацији са америчким криминалом и не дозвољавамо грешке… не можемо дозволити непријатељу да злоупотребљава проблеме“.

Џиралди закључује да америчко електронско ратовање, односно рушење цивилног авиона и окривљавање Ирана за то „сугерише да је то замишљен и пажљиво испланиран догађај“ како би се креирале околности за наредни светски рат извештава зерохедге.

На срећу планете, а на жалост јастребова у Пентагону, Русија је провалила прљаву игру Американаца и само захављући њој није дошло до великог рата! Тачније, Техерен се на молбу Москве и Kине уздржао од отвореног напада на америпчке интересе на Блиском Истоку, ограничио се само на ракетирање базе војске САД у Ираку.

За сада!

KOMENTARI2 коментара

  1. Pera says:

    Iranci moraju jos mnogo da nauce ako zele da se nose sa cionistima !

  2. Predrag says:

    Hoće reći rusija i kina mole za ameriku tako da su i one američke kolonije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u