ОФИЦИР ЦИА ОТKРИО ЗАШТО ЈЕ И KАKО СРУШЕН УKРАЈИНСKИ АВИОН У ИРАНУ! Све је превара, циљ је био велики рат, СВЕТ ЈЕ СПАСЛА РУСИЈА!

OFICIR CIA OTKRIO ZAŠTO JE I KAKO SRUŠEN UKRAJINSKI AVION U IRANU! Sve je prevara, cilj je bio veliki rat, SVET JE SPASLA RUSIJA!

23 januara 2020

Filip Džiraldi, bivši stručnjak za borbu protiv terorizma CIA, spekuliše da su SAD pokrenule nekoliko sajber-napada, jedan na iranski sistem protivraketne odbrane i drugi na transponder srušenog ukrajinskog aviona.

Stručnjak objašnjava da je iranski raketni operater doživeo ekstremne „smetnje“, a transponder ukrajinskog aviona na letu 752 isključen je nekoliko minuta pre nego što su dve ruske rakete „Tor“ lansirane.– Gašenje transpondera, koji bi operateru automatski signaliziovao da je avion civilni, ukazivalo je da zapravo predstavlja neprijateljsku metu. Operater je, posebno informisan u vezi sa mogućnošću pojave američkih krstarećih raketa, zatim ispalio – rekao je.

Džiraldi je rekao da je raketni sistem Tor, koji koristi Iran, ranjiv na hakovanje ili „obmanjivanje“, a da je transponder aviona na letu 752, istovremeno, bio van mreže „kako bi stvorio avionsku nesreću koja cěe se pripisati iranskoj vladi“.

Pentagon je, kako se izveštava, razvio tehnologije koje mogu da obmanu neprijateljske radare lažnim i varljivo pokretnim ciljevima, rekao je.

– Ista tehnologija može se, naravno, koristiti za izmenu ili čak maskiranje transpondera na civilnom avionu na takav način da se šalju lažne informacije o identitetu i lokaciji. Sjedinjene Države imaju mogućnost sajber i elektronskog ratovanja koje istovremeno ometaju i menjaju signale koji se odnose i na avionske transpondere i na iransku protivodbranu. Izrael, verovatno, ima istu sposobnost – rekao je Džiraldi.

Iran je u sredu izneo tvrdnju da se, kada je u pitanju obaranje aviona, ne može isključiti „neprijateljska sabotaža“.

Iranski brigadni general Ali Abdolahi je sugerisao da je američko hakovanje protivraketne odbrane prouzrokovalo da avion na letu 752 izgleda kao neprijateljska nadolazeća raketa.

Iranski predsednik Hasan Rohani optužio je SAD da su odgovorne za rušenje aviona rekavši da:

– Koren svake tuge potiče iz Amerika … tako da ih ne možemo isključiti kao mogući uzrok.

Iranski parlament je takođe izjavio „mi smo u snažnoj konfrontaciji sa američkim kriminalom i ne dozvoljavamo greške… ne možemo dozvoliti neprijatelju da zloupotrebljava probleme“.

Džiraldi zaključuje da američko elektronsko ratovanje, odnosno rušenje civilnog aviona i okrivljavanje Irana za to „sugeriše da je to zamišljen i pažljivo isplaniran događaj“ kako bi se kreirale okolnosti za naredni svetski rat izveštava zerohedge.

Na sreću planete, a na žalost jastrebova u Pentagonu, Rusija je provalila prljavu igru Amerikanaca i samo zahavljući njoj nije došlo do velikog rata! Tačnije, Teheren se na molbu Moskve i Kine uzdržao od otvorenog napada na ameripčke interese na Bliskom Istoku, ograničio se samo na raketiranje baze vojske SAD u Iraku.

Za sada!

KOMENTARI2 komentara

  1. Pera says:

    Iranci moraju jos mnogo da nauce ako zele da se nose sa cionistima !

  2. Predrag says:

    Hoće reći rusija i kina mole za ameriku tako da su i one američke kolonije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *