Огласила се докторка која лечи Амфилохија: БОРИМО СЕ, СТАЊЕ ЈЕ ОЗБИЉНО

Oglasila se doktorka koja leči Amfilohija: BORIMO SE, STANJE JE OZBILJNO

30 oktobra 2020

Posle dezinformacije da je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović preminuo, nešto posle ponoći, oglasila se dr Jelena Borovinić Bojović, načelnica pulmološke klinike KCCG, koja je istakla je da se mitropolitovo zdravstveno stanje naglo pogoršalo.Dr Borovinić Bojović, u izjavi za portal mitropolija.com, rekla je da je do pogoršanja zdravstvenog stanja došlo zbog razvijanja pneumomediastinuma kao posledice obostrane difuzne upale pluća uzrokovane koronavirusom, na koji je mitropolit negativan već deset dana, kao i posledicom dugotrajne oksigene terapije.

– Nakon urađenog skenera pluća i plućnih arterija i napredovanja respiratorne insuficiencije Mitropolit je intubiran i postavljen na mod invazivne ventilacije na kojem se nalazi i u ovom trenutku. Stanje je ozbiljno, uključen je kompletan lekarski tim i pratimo neprekidno sve parametre. Hemodinamitski je stabilan i borimo se da tako i ostane – naglasila je dr Borovinić Bojović.

KOMENTARI7 komentara

 1. Ivke says:

  Neko bi mogao pomisliti da je otrovan

  • Gospode Pomiluj says:

   Pa ne leči se kod komšija nego u svojoj zemlji.

   • Ivke says:

    Ova ti je dobra .... kao i Varnava ili Car Dusan

   • Ivke says:

    Nego vidim razumes se pa da te pitam ciji prsten je nosio?

  • Nebeska Srbija says:

   Tacno tako..

 2. Rista says:

  Ma dajte ljudi, čovek star ko biblija. Vreme mu i došlo i prošlo a oni mu sada zadevaju koronu. Da nema korone ŽIVEO BI? Pa ne serte, majke vam doktorske. Čovek sasvim normalno umire, malo je čak i prestario i nije lepo ni za gledati ni za pričati. A ova doktorica se toliko izgađala "medicinskim izrazima" kao da smo mi svi lekari. Valda da nas impresionira svojim transparentnim izrazima? Otkazuje bre telo, kratko i jasno. Došlo mu vreme davno, valja mreti. Pa ja sam na pola puta umiranja, dnosno na pola puta gde je on sada i tačno znam šta mu se događa kao što znam i šta se meni događa. Nisam prestar niti mator ko biblija, možda me malo i priroda nagradila, ali vidim početke kraja a ako ne vidim, osećam, samo ja u to gledam otvorenih očiju, bez iznenađenja i korone i bez ove uspijuše od doktorice. Znate ono, spolja gladac a iznutra...Na primer, iako sam davno razmenio osmu deceniju, ja još uvek radim i to vrlo težak i komplikovan posao, ali delim dva dana u tri dana. Prvo može mi se, a drugo, jednostavno shvatam da više nisam u stanju da radim po tri dana bez prekida a moram priznati i da nikad u životu nisam bio prevredan. A Amfilohije verovatno ima bar koju deceniju više od mene i verovatno mu telo toliko otkazalo da više i ne mari nizašta osim da mirno umre. Samo mu ovi lekari to nedaju nego ga sada pretstavljaju kao žrtvu korone. Ustvari, muče ga umesto da ga puste da mirno umre a sve zato da bi reklamirali koronu. Koji idiotizam od lekara, da ne poveruješ. I na kraju, dragi doktori, vi ste kanda zaboravili da ljudi umiru od starosti i da je to sasvim normalno u ljudskom rodu...Nek mu laka crna zemlja. Evo, sada sam čuo da je umro posle ponoći. (ako opet nije laž)

 3. Gagi says:

  Otisla je jedna Srpska Bozja cestica opstanka i Srpskog imena.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *